اهمیت چراغ راهنمای تغذیه برای دانش آموزان به گزارش مین فود، مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، ضمن اشاره به نقش چراغ راهنمای تغذیه، اظهار داشت: این ابزار می تواند بر تشکیل ذائقه و عادات غذایی خردسالان و نوجوانان تاثیر گذار باشد. به گزارش مین فود به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر اضافه کرد: چراغ راهنمای تغذیه یک ابزار ساده و قابل فهم برای همه اقشار جامعه است. رنگ سبز، زرد و قرمز به مصرف کننده نشان میدهد کدام محصولات برای سلامت مناسب تر هستند و کدام باید کمتر مصرف شوند. این شفافیت به خانواده ها و بخصوص دانش آموزان کمک می نماید تصمیم های هوشمندانه تری در رابطه با تغذیه داشته باشند. وی اضافه کرد: مطالعات علمی نشان می دهند رنگ های خاص می توانند بر ادراک طعم و مزه غذا تاثیر بگذارند و در شکل گیری ذائقه مؤثر باشند. رنگ قرمز معمولا با طعم شیرین و انرژی زا و رنگ سبز با طعم های طبیعی و سالم تر ارتباط دارد و این ابزار ساده می تواند ترجیحات غذایی کودکان و نوجوانان را بسمت انتخاب های سالم تر هدایت کند. بهفر تاکید کرد: مصرف بیش از اندازه قند و چربی های ترانس در کودکان می تواند خطر مبتلا شدن به چاقی، دیابت نوع ۲ و مشکلات قلبی را افزایش دهد و مطالعات نشان می دهند کودکانی که از نشانگرهای تغذیه ای استفاده می نمایند، بطور متوسط ۱۵ تا ۲۰ درصد غذاهای پرقند و پرچرب کمتری مصرف می کنند. وی اشاره کرد: شاخص نمک و چربی در چراغ راهنمای تغذیه بخصوص برای پیش گیری از فشار خون و بیماریهای قلبی اهمیت دارد و کاهش مصرف نمک حتی به میزان ۱ گرم در روز می تواند فشار خون را ۲ تا ۴ میلی متر جیوه کم کند. بهفر اظهار داشت: سازمان غذا و دارو با همکاری تولیدکنندگان و دستگاه های نظارتی کوشیده است نشانگرها استاندارد، شفاف و دقیق باشند تا مصرف کنندگان بدون احتیاج به اطلاعات پیچیده علمی، تنها با نگاه به رنگ ها بهترین انتخاب را داشته باشند. وی تاکید کرد: مدارس و خانواده ها باید توجه به چراغ راهنمای تغذیه را جدی بگیرند و هر انتخاب سالم امروز، تضمین کننده سلامت فردا خواهد بود. به طور خلاصه، رنگ قرمز معمولاً با طعم شیرین و انرژی زا و رنگ سبز با طعم های طبیعی و سالم تر ارتباط دارد و این ابزار ساده می تواند ترجیحات غذایی کودکان و نوجوانان را بسمت انتخاب های سالم تر هدایت کند. وی اشاره کرد: شاخص نمک و چربی در چراغ راهنمای تغذیه بویژه برای پیش گیری از فشار خون و بیماریهای قلبی اهمیت دارد و کاهش مصرف نمک حتی به میزان ۱ گرم در روز می تواند فشار خون را ۲ تا ۴ میلی متر جیوه بکاهد. منبع: مین فود 1404/07/14 10:14:35 5.0 از 5 182 تگهای خبر: استاندارد , بیمار , بیماری , تغذیه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تهرانی ها خون اهدا کنید اعلام شعار و روزشمار هفته جهانی آگاهی از مقاومت میکروبی سال ۱۴۰۴ ضرورت بروزرسانی دانش دندانپزشکی با تکنولوژی های جدید آیا پیاز سفید و قرمز ارزش غذایی یکسانی دارند؟ نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد بیماران دچار سلیاک باید از گلوتن دوری کنند ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته تهرانی ها خون اهدا کنید قوی ترین نسخه طب سنتی برای مواجهه با آکنه صورت به علاوه فیلم جدیدترین ها تهرانی ها خون اهدا کنید قوی ترین نسخه طب سنتی برای مواجهه با آکنه صورت به علاوه فیلم پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته اعلام شعار و روزشمار هفته جهانی آگاهی از مقاومت میکروبی سال ۱۴۰۴ افزایش تعداد دانشجویان دختر انتشار لیست برخی محصولات آرایشی بدون مجوز رییس هیأت مدیره نظام پزشکی تهران بزرگ انتخاب گردید ضرورت بروزرسانی دانش دندانپزشکی با تکنولوژی های جدید راهکار افزایش ایمنی بدن در پاییز و زمستان به علاوه فیلم تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی