در همه گیری كرونا شستن دست در سینك ظرفشویی ممنوع

در همه گیری كرونا شستن دست در سینك ظرفشویی ممنوع خراسان رضوی دانشمندان کشف کردند که شستن دست ها در سینک ظرفشویی باعث شکل دادن به میکروارگانیسم هایی می شود که در لوله کشی فاضلاب سینک خانگی ساکن هستند و آنها را توسعه می دهند.


به نقل از نیوز، دانشمندان در بزرگترین بررسی میکروارگانیسم ها در خارج از بیمارستان ها و سینک ظرفشویی خانگی میکروارگانیسم های قابل مقایسه ای را یافتند که بعد از شستن دست تا حد زیادی در سیستم تخلیه باقی می مانند.
محققان کشف کردند که تفاوت های حیاتی بین خانوارهای موجود میکروارگانیسم غالب بر مبنای نوع لوله کشی های P-trap یا U-bend بهترین محیط ها را برای رشد میکروارگانیسم ها فراهم می کنند.
دکتر هیون کوئیک گوئون، مدرس بیوانفورماتیک ژنومیک اظهار نمود: «شستن دست ها برای مقابله با انتقال ویروس کرونا اهمیت نه تنها بهداشت دست، بلکه لزوم وجود سینک های کاملا تمیز را برجسته کرده است.»
وی اظهار داشت: «بررسی ما نشان داده است که تمایز بی شماری در خانواده های باکتریایی بین ساختارهای لوله کشی کاملا متفاوت، با کاربری و طراحی ساختاری متفاوت می تواند تأثیر بسزایی در انواع میکروارگانیسم هایی داشته باشد که با آنها در تماس هستیم.»
نمونه ها از ۱۲۳ سینک اطراف محیط غیربالینی دانشکده جمع آوری شده و نشان داده است که سینک ها میکروبیوم مشخصی دارند که توسط میکروارگانیسم مطمئن تحت سلطه هستند.
فضای لوله کشی کشف شده در زیر سینک ها، جوامع میکروبی را نشان داده است که تحت سلطه گروهی از میکروارگانیسم هایی هستند که به آنها پروتئوباکتریا گفته می شود. این شاخه شامل نمونه های سالمونلا و اشریشیا کلی است که امکان دارد سبب بیماری های مهمی شوند، باآنکه نسبت میکروارگانیسم از آن خانوار کم بود، غلظت های بیشتری از میکروارگانیسم تکثیرشونده موراکسلا کاتارالیس و بورخولدریا پسومالئی کشف شده است که امکان دارد سبب ایجاد عفونت شوند.
نوع سیستم لوله کشی تأثیر بسزایی دارد. صافی های زیر مخزن سینک دارای میکروارگانیسم موراکسلا کاتارالیس بودند و در نوع P-trap، مقادیر بیشتری بورخولدریا پسومالئی وجود داشت.


محقق اصلی این تحقیق دکتر زو ویتی اظهار نمود: «میکروارگانیسم ساکن در فاضلاب ظرفشویی ما با آنچه در آن قرار می دهیم مرتبط می باشد. از آنجایی که انتظار می رفت میکروارگانیسم داخلی تأثیر بیشتری نسبت به فضای وسیع تری از یک سرویس بهداشتی ایجاد نماید اما به نظر می آید که به صورت گسترده ای میکروارگانیسم ساکن منافذ و بخش های مختلف تخلیه در زیر سینک ظرفشویی با عملکرد ما تغذیه می شوند. این بدان معناست که باید بسیار آگاه باشیم که آنچه در سینک های ظرفشویی خود قرار می دهیم در محله باکتری های زیر آن تأثیر می گذارد. در تمام مراحل پاکسازی معمول به این مناطق دسترسی نخواهید داشت و این عدم دسترسی امکان دارد منجر به ایجاد اجتماعات حاوی میکروب های مقاوم و سخت تر شود.»
دانشمندان گفتند: هریک از این نمونه های سینک را بارها تمیز کردند.
دکتر گوئون اظهار نمود: امیدواریم که یافته های ما یادآوری کند، باکتری های موجود در محیط سینک ظرفشویی زنده هستند و حتی بعد از شسته شدن با صابون و آب گرم همچنان باقی می مانند. عملکرد شما در این مورد امکان دارد میکروارگانیسم سینک ظرفشویی را به مکانی برای رشد و تداوم آنها تغییر دهد. کاهش انتقال میکروارگانیسم احتیاج به ضدعفونی کامل سینک ها و مناطق اطراف و خشک بودن آن دارد.
این تحقیق در سال ۲۰۱۹ انجام شده است، پیش از همه گیری جهانی کووید-۱۹ ازاین رو تأثیر مستقیم شستشوی دست یا رفتارهای مختلف بهداشتی در ارتباط با همه گیری در این بررسی وجود ندارد. با این وجود دانشمندان دریافتند که شستن دست در سینک ظرفشویی باید تأثیر بسزایی در جوامع باکتریایی سینک های ما داشته باشد.




منبع:

1400/02/01
16:20:46
5.0 از 5
784
تگهای خبر: آب , بهداشت , بیمار , بیمارستان
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۴
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است