مولتی ویتامین ها و امگا ۳ خطر كووید ۱۹ را در زنان می كاهد مطالعات نشان می دهد؛ نتایج یک پژوهش بزرگ نشان میدهد مصرف مولتی ویتامین ها، اُمگا3، پروبیوتیک ها یا مکمل های ویتامین D ممکنست خطر کووید 19 را حداقل در بین زنان کم کند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، اما یافته ها نشان میدهد که مصرف هر یک از مکمل های ویتامین C، روی (زینک) یا سیر با خطر کمتری برای ابتلاء به کروناویروس مرتبط می باشد. به گفته پژوهشگران، از شروع بروز پاندمی کووید ۱۹، استفاده از مکمل های غذایی برای جلوگیری و درمان این عفونت بسیار مطرح بوده است. مکمل های غذایی می توانند به پشتیبانی از یک سیستم ایمنی سالم کمک کنند، اما اینکه آیا برخی مکمل های خاص ممکنست با خطر کمتر ابتلاء به کووید ۱۹ مرتبط باشند معلوم نیست. از اینرو پژوهشگران اطلاعات ارائه شده توسط ۳۷۲، ۷۲۰ مشترک انگلیسی را که در مورد استفاده منظم از مکمل های غذایی در ماه مه، ژوئن و ژوئیه سال ۲۰۲۰ در طول موج اول پاندمی گزارش کرده بودند و همین طور نتایج آزمایش کروناویروس شأن را تجزیه و تحلیل کردند. محققان مشاهده نمودند مصرف پروبیوتیک ها، اسیدهای چرب اُمگا ۳، مولتی ویتامین یا ویتامین D با خطر کمتر ابتلاء به عفونت کووید ۱۹ همراه بود: به ترتیب ۱۴٪، ۱۲٪، ۱۳٪ و ۹٪. چنین تأثیراتی در مورد ویتامین C، زینک یا مکمل سیر مشاهده نشد. همچنین هنگامی که پژوهشگران بطور خاص جنسیت، سن و وزن را بررسی کردند، تأثیر حفاظتی برای پروبیوتیک ها، اسیدهای چرب امگا ۳، مولتی ویتامین ها و ویتامین D فقط در زنان در هر سن و وزنی مشاهده شد. چنین ارتباط واضحی در مردان دیده نشد. 1400/02/04 21:14:15 5.0 از 5 1354 تگهای خبر: ایمنی , درمان , سیستم , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان پربحث ترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ جدیدترین ها لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز سفارش طب ایرانی برای کنترل استرس با بهره گیری از برخی نوشیدنی ها دستورالعمل وزارت بهداشت در تهیه نذورات ایام محرم و صفر اقدام مهم سازمان غذا و دارو در خنثی سازی تحریم ها تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی