مواد غذایی موثر بر میكروبیوم های روده را بشناسید محققان هلندی می گویند؛ افرادی که مقدار زیادی سبزیجات، ماهی و فیبر مصرف می کنند احیانا در روده خود باکتری های ضدالتهابی بیشتری دارند اما دوستداران فست فود ممکنست از میکروب های التهابی برخوردار باشند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، اصطلاح میکروبیوم ها به مجموعه وسیعی از باکتری ها و سایر میکروب ها که بطور طبیعی در روده ساکن هستند، اشاره دارد. مطالعات سالهای اخیر نشان داده است که اهمیت آنها در روند طبیعی بدن- از متابولیسم و سنتز مواد مغذی گرفته تا دفاع ایمنی و عملکرد مغز- بسیار مهم می باشد. در مطالعه جدید، پژوهشگران دریافتند افرادی که از رژیم های غذایی غنی از مواد گیاهی و ماهی استفاده می کنند- شبیه رژیم معروف مدیترانه ای- دارای یک مزیت هستند: آنها دارای مجموعه بیشتری از باکتری های روده که می توانند التهاب را تعدیل کنند، هستند. از طرف دیگر، افرادی که طرفدار گوشت، غذاهای فرآوری شده و مواد قندی بوده دارای گروهی از میکروب های روده هستند که پیش التهاب هستند. بسیاری از مطالعات، غذا خوردن به سبک مدیترانه ای و رژیم های غذایی غنی از گیاهان را برای کاهش خطر ابتلاء به بیماریهای مختلف مفید می دانند. دکتر «رینز ویرسما»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «مطالعه ما این ایده را پشتیبانی می کند که میکروبیوم های روده می توانند یکی از ارتباطات بین رژیم غذایی و خطر بروز بیماری باشد.» تیم تحقیق دریافت افرادی که سبزیجات، میوه، ماهی های چرب، آجیل و غلات غنی از فیبر بیشتری مصرف می کنند، دارای تراکم بالاتری از باکتری های از بین برنده اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه هستند. به گفته پژوهشگران، اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه هنگام تخمیر فیبرهای غیرقابل هضم تولید می شوند و ضد التهاب هستند. از سوی دیگر طرفداران غذاهای فست فودی، مقدار زیادی گوشت، سیب زمینی سرخ کرده، نوشابه و غذاهای میان وعده ای فرآوری شده مصرف می کردند. به گفته ویرسما، «آنها گرفتار مشکل مضاعف بودند: به سبب کمبود فیبر در رژیم غذایی، باکتری کمتری برای تولید اسیدهای چرب زنجیره کوتاه دارند. آنها همین طور دارای میزان بیشتری از میکروب های روده پیش التهابی بودند.» یافته های جدید مبتنی بر جواب بیش از ۱۴۰۰ فرد هلندی پاسخ داده به سوالاتی مربوط به عادات رژیم غذایی و بررسی نمونه مدفوع آنها بود. 1400/02/06 13:51:42 5.0 از 5 1329 تگهای خبر: ایمنی , برند , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت جدیدترین ها غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی