مولتی ویتامین ها و امگا 3 خطر كووید 19 را در زنان می كاهد

مطالعات نشان می دهد؛

مولتی ویتامین ها و امگا 3 خطر كووید 19 را در زنان می كاهد مین فود: نتایج یک پژوهش بزرگ نشان میدهد مصرف مولتی ویتامین ها، اُمگا3، پروبیوتیک ها یا مکمل های ویتامین D ممکنست خطر کووید 19 را حداقل در بین زنان کم کند.



به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، اما یافته ها نشان میدهد که مصرف هر یک از مکمل های ویتامین C، روی (زینک) یا سیر با خطر کمتری برای ابتلاء به کروناویروس مرتبط می باشد.
به گفته پژوهشگران، از شروع بروز پاندمی کووید ۱۹، استفاده از مکمل های غذایی برای جلوگیری و درمان این عفونت بسیار مطرح بوده است.
مکمل های غذایی می توانند به پشتیبانی از یک سیستم ایمنی سالم کمک کنند، اما اینکه آیا برخی مکمل های خاص ممکنست با خطر کمتر ابتلاء به کووید ۱۹ مرتبط باشند معلوم نیست.
از اینرو پژوهشگران اطلاعات ارائه شده توسط ۳۷۲، ۷۲۰ مشترک انگلیسی را که در مورد استفاده منظم از مکمل های غذایی در ماه مه، ژوئن و ژوئیه سال ۲۰۲۰ در طول موج اول پاندمی گزارش کرده بودند و همین طور نتایج آزمایش کروناویروس شأن را تجزیه و تحلیل کردند.
محققان مشاهده نمودند مصرف پروبیوتیک ها، اسیدهای چرب اُمگا ۳، مولتی ویتامین یا ویتامین D با خطر کمتر ابتلاء به عفونت کووید ۱۹ همراه بود: به ترتیب ۱۴٪، ۱۲٪، ۱۳٪ و ۹٪.
چنین تأثیراتی در مورد ویتامین C، زینک یا مکمل سیر مشاهده نشد.
همچنین هنگامی که پژوهشگران بطور خاص جنسیت، سن و وزن را بررسی کردند، تأثیر حفاظتی برای پروبیوتیک ها، اسیدهای چرب امگا ۳، مولتی ویتامین ها و ویتامین D فقط در زنان در هر سن و وزنی مشاهده شد. چنین ارتباط واضحی در مردان دیده نشد.


منبع:

1400/02/14
15:57:08
5.0 از 5
1148
تگهای خبر: ایمنی , درمان , سیستم , غذا
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است