چاقی در نوجوانی عامل افزایش ریسك سكته مغزی پیش از ۵۰ سالگی تحقیقات نشان می دهد؛ مین فود: نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد سکته در میان افراد زیر ۵۰ سال در حال افزایش می باشد و علت بزرگ آن می تواند چاقی در دوره نوجوانی باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، طبق یافته های تحقیقاتی، هر چقدر افراد در سنین ۱۶ تا ۲۰ سال اضافه وزن بیشتری داشته باشند ریسک سکته در آنها پیش از سن ۵۰ سال بیشتر خواهد بود. به گفته محقان، با عنایت به روند مداوم افزایش وزن و چاقی در نوجوانان، انتظار می رود بار آینده سکته مغزی در بین بزرگسالان بیشتر شود. در این مطالعه، شاخص توده بدنی و نخستین سکته مغزی پیش از ۵۰ سالگی در میان ۱.۹ میلیون شرکت کننده بررسی گردید. محققان مشاهده نمودند ۱۰۸۸ سکته در میان افراد با رده سنی ۴۱ سال رخ داده بود. برخی سکته ها هم پیش از ۳۰ سالگی اتفاق افتاده بود. نوجوانان دارای اضافه وزن دو برابر بیشتر با خطر سکته مغزی پیش از ۵۰ سالگی روبرو بودند. چاقی هم خطر سکته مغزی را ۳.۴ برابر بیشتر می کند. اینکه چاقی نوجوانان دقیقاً چگونه بر خطر سکته مغزی تاثیر می گذارد، هنوز کاملاً مشخص نشده است. این مطالعه نمی تواند به صورت قطعی بگوید که کاهش وزن در ۲۰، ۳۰ یا ۴۰ سالگی خطر ابتلاء به سکته مغزی پیش از ۵۰ سالگی را می کاهد. با این حال این یافته ها بر اهمیت درمان و جلوگیری از چاقی و اضافه وزن در دوره نوجوانی تاکید دارد. منبع: مین فود 1400/02/29 19:54:08 5.0 از 5 1122 تگهای خبر: اضافه وزن , چاقی , درمان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است مراقب وزن خود باشید تغذیه پس از ماه رمضان چگونه باشد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند جدیدترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی