اهمیت راهبردی مبحث غذا در بحران همه گیری كرونا رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت تاكید كرد؛ مین فود: رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی بر اهمیت راهبردی مبحث غذا در بحران همه گیری کووید ۱۹ و ضرورت ایجاد هماهنگی میان اقدامات نهادهای اجرایی تاکید نمود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، در نشست های هم اندیشی که در مورد الزامات اجرای مواد ۶ و ۷ آیین نامه اجرایی شورایعالی سلامت و امنیت غذایی با مبحث تدوین برنامه جامع ارتقای سلامت و ایمنی غذایی کشور برگزار شد، بر اهمیت راهبردی مبحث غذا در بحران همه گیری کووید ۱۹ و ضرورت ایجاد هماهنگی میان اقدامات نهادهای اجرایی تاکید گردید. بر طبق این گزارش، علی دل پیشه ضمن اشاره به اهمیت راهبردی مبحث غذا بخصوص به دنبال بروز بحران همه گیری کووید ۱۹ و موضوعات در رابطه با فراهمی و ایمنی آن و هم اقدامات نهادهای اجرایی در این حوزه، بر ضرورت ایجاد هماهنگی میان اقدامات نهادهای مرتبط و همسو کردن اسناد و برنامه های ملی در دست تدوین در سطح ملی با محوریت دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی کشور تاکید نمود. وی با بیان سوابق جلسات برگزار شده در دبیرخانه شورایعالی با مبحث یکپارچه سازی ساختاری و عملکرد میان نهادهای در رابطه با غذا و تغذیه، خواهان همکاری سازمان استاندارد در تعیین تکلیف مبحث ماده ۷ آیین نامه اجرایی شورایعالی سلامت و امنیت غذایی با مبحث تدوین برنامه جامع ارتقای سلامت و ایمنی غذایی کشور شد. رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی ضمن اشاره به جامعیت و شمول موضوعی سند ملی دانش بنیان کشاورزی و غذا که تدوین آن با محوریت شورایعالی انقلاب فرهنگی و مشارکت تمامی دستگاه ها و نهادهای ذینفع از مهر ماه سالجاری شروع شده است، اظهار داشت: در جهت پاسخگویی به ماده ۷ آیین نامه اجرایی شورایعالی سلامت و برای پیشگیری از موازی کاری و هم پوشانی مداخلات، میتوان موارد در رابطه با سلامت و ایمنی غذا را که متولی اصلی آن وزارت بهداشت است و در سند نامبرده کمتر بدان پرداخته شده احصا و جهت ادغام در سند به دبیرخانه آن واقع در شورایعالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد کرد. بر مبنای اصلاحیه آیین نامه اجرایی شورایعالی سلامت و امنیت غذایی مصوب هیأت وزیران در مهر ۱۳۹۹، وزارت بهداشت موظف شده است با همکاری سازمان ملی استاندارد ایران و وزارت جهاد کشاورزی، برنامه جامع ارتقای سلامت و ایمنی غذایی کشور را مشتمل بر ارتقای زیرساخت های ارزیابی خطر، ارتقای نظام بازرسی و نظارت بر ایمنی مواد غذایی، تقویت زیرساخت های سلامت و ایمنی غذایی و توانمندسازی کشاورزان در زمینه تولید محصولات سالم گواهی شده و زیستی (ارگانیک) تنظیم و بعد از تأیید سازمان برنامه و بودجه کشور به تصویب شورایعالی برسد. بنابراین در این راستا دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی طی جلسات هم اندیشی با سازمان ملی استاندارد ایران و دفتر محیط زیست و سلامت غذا وزارت بهداشت و دبیرخانه سلامت وزارت جهاد کشاورزی به بحث و تبادل نظر در مورد مبحث تدوین برنامه جامع ارتقای سلامت و ایمنی غذایی کشور پرداخت. 1400/03/08 22:48:04 5.0 از 5 1409 تگهای خبر: استاندارد , ایمنی , برنامه , بهداشت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی پربحث ترین ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم جدیدترین ها برگ برنده جدید اپل! دستورالعمل سازمان غذا و دارو برای مثال برداری از کالاهای اساسی تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ تشدید نظارت بر سلامت نذری ها در روزهای محرم آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است استخدام و کاریابی ذخایر شش ماهه دارو و شیر خشک تأمین شده است معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی