اهمیت راهبردی مبحث غذا در بحران همه گیری كرونا رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت تاكید كرد؛ مین فود: رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی بر اهمیت راهبردی مبحث غذا در بحران همه گیری کووید ۱۹ و ضرورت ایجاد هماهنگی میان اقدامات نهادهای اجرایی تاکید نمود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، در نشست های هم اندیشی که در مورد الزامات اجرای مواد ۶ و ۷ آیین نامه اجرایی شورایعالی سلامت و امنیت غذایی با مبحث تدوین برنامه جامع ارتقای سلامت و ایمنی غذایی کشور برگزار شد، بر اهمیت راهبردی مبحث غذا در بحران همه گیری کووید ۱۹ و ضرورت ایجاد هماهنگی میان اقدامات نهادهای اجرایی تاکید گردید. بر طبق این گزارش، علی دل پیشه ضمن اشاره به اهمیت راهبردی مبحث غذا بخصوص به دنبال بروز بحران همه گیری کووید ۱۹ و موضوعات در رابطه با فراهمی و ایمنی آن و هم اقدامات نهادهای اجرایی در این حوزه، بر ضرورت ایجاد هماهنگی میان اقدامات نهادهای مرتبط و همسو کردن اسناد و برنامه های ملی در دست تدوین در سطح ملی با محوریت دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی کشور تاکید نمود. وی با بیان سوابق جلسات برگزار شده در دبیرخانه شورایعالی با مبحث یکپارچه سازی ساختاری و عملکرد میان نهادهای در رابطه با غذا و تغذیه، خواهان همکاری سازمان استاندارد در تعیین تکلیف مبحث ماده ۷ آیین نامه اجرایی شورایعالی سلامت و امنیت غذایی با مبحث تدوین برنامه جامع ارتقای سلامت و ایمنی غذایی کشور شد. رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی ضمن اشاره به جامعیت و شمول موضوعی سند ملی دانش بنیان کشاورزی و غذا که تدوین آن با محوریت شورایعالی انقلاب فرهنگی و مشارکت تمامی دستگاه ها و نهادهای ذینفع از مهر ماه سالجاری شروع شده است، اظهار داشت: در جهت پاسخگویی به ماده ۷ آیین نامه اجرایی شورایعالی سلامت و برای پیشگیری از موازی کاری و هم پوشانی مداخلات، میتوان موارد در رابطه با سلامت و ایمنی غذا را که متولی اصلی آن وزارت بهداشت است و در سند نامبرده کمتر بدان پرداخته شده احصا و جهت ادغام در سند به دبیرخانه آن واقع در شورایعالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد کرد. بر مبنای اصلاحیه آیین نامه اجرایی شورایعالی سلامت و امنیت غذایی مصوب هیأت وزیران در مهر ۱۳۹۹، وزارت بهداشت موظف شده است با همکاری سازمان ملی استاندارد ایران و وزارت جهاد کشاورزی، برنامه جامع ارتقای سلامت و ایمنی غذایی کشور را مشتمل بر ارتقای زیرساخت های ارزیابی خطر، ارتقای نظام بازرسی و نظارت بر ایمنی مواد غذایی، تقویت زیرساخت های سلامت و ایمنی غذایی و توانمندسازی کشاورزان در زمینه تولید محصولات سالم گواهی شده و زیستی (ارگانیک) تنظیم و بعد از تأیید سازمان برنامه و بودجه کشور به تصویب شورایعالی برسد. بنابراین در این راستا دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی طی جلسات هم اندیشی با سازمان ملی استاندارد ایران و دفتر محیط زیست و سلامت غذا وزارت بهداشت و دبیرخانه سلامت وزارت جهاد کشاورزی به بحث و تبادل نظر در مورد مبحث تدوین برنامه جامع ارتقای سلامت و ایمنی غذایی کشور پرداخت. 1400/03/08 22:48:04 5.0 از 5 1059 تگهای خبر: استاندارد , ایمنی , برنامه , بهداشت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مراقب وزن خود باشید نوشابه های رژیمی را جدی نگیرید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل جدیدترین ها جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی