اهمیت راهبردی مبحث غذا در بحران همه گیری كرونا رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت تاكید كرد؛ مین فود: رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی بر اهمیت راهبردی مبحث غذا در بحران همه گیری کووید ۱۹ و ضرورت ایجاد هماهنگی میان اقدامات نهادهای اجرایی تاکید نمود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، در نشست های هم اندیشی که در مورد الزامات اجرای مواد ۶ و ۷ آیین نامه اجرایی شورایعالی سلامت و امنیت غذایی با مبحث تدوین برنامه جامع ارتقای سلامت و ایمنی غذایی کشور برگزار شد، بر اهمیت راهبردی مبحث غذا در بحران همه گیری کووید ۱۹ و ضرورت ایجاد هماهنگی میان اقدامات نهادهای اجرایی تاکید گردید. بر طبق این گزارش، علی دل پیشه ضمن اشاره به اهمیت راهبردی مبحث غذا بخصوص به دنبال بروز بحران همه گیری کووید ۱۹ و موضوعات در رابطه با فراهمی و ایمنی آن و هم اقدامات نهادهای اجرایی در این حوزه، بر ضرورت ایجاد هماهنگی میان اقدامات نهادهای مرتبط و همسو کردن اسناد و برنامه های ملی در دست تدوین در سطح ملی با محوریت دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی کشور تاکید نمود. وی با بیان سوابق جلسات برگزار شده در دبیرخانه شورایعالی با مبحث یکپارچه سازی ساختاری و عملکرد میان نهادهای در رابطه با غذا و تغذیه، خواهان همکاری سازمان استاندارد در تعیین تکلیف مبحث ماده ۷ آیین نامه اجرایی شورایعالی سلامت و امنیت غذایی با مبحث تدوین برنامه جامع ارتقای سلامت و ایمنی غذایی کشور شد. رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی ضمن اشاره به جامعیت و شمول موضوعی سند ملی دانش بنیان کشاورزی و غذا که تدوین آن با محوریت شورایعالی انقلاب فرهنگی و مشارکت تمامی دستگاه ها و نهادهای ذینفع از مهر ماه سالجاری شروع شده است، اظهار داشت: در جهت پاسخگویی به ماده ۷ آیین نامه اجرایی شورایعالی سلامت و برای پیشگیری از موازی کاری و هم پوشانی مداخلات، میتوان موارد در رابطه با سلامت و ایمنی غذا را که متولی اصلی آن وزارت بهداشت است و در سند نامبرده کمتر بدان پرداخته شده احصا و جهت ادغام در سند به دبیرخانه آن واقع در شورایعالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد کرد. بر مبنای اصلاحیه آیین نامه اجرایی شورایعالی سلامت و امنیت غذایی مصوب هیأت وزیران در مهر ۱۳۹۹، وزارت بهداشت موظف شده است با همکاری سازمان ملی استاندارد ایران و وزارت جهاد کشاورزی، برنامه جامع ارتقای سلامت و ایمنی غذایی کشور را مشتمل بر ارتقای زیرساخت های ارزیابی خطر، ارتقای نظام بازرسی و نظارت بر ایمنی مواد غذایی، تقویت زیرساخت های سلامت و ایمنی غذایی و توانمندسازی کشاورزان در زمینه تولید محصولات سالم گواهی شده و زیستی (ارگانیک) تنظیم و بعد از تأیید سازمان برنامه و بودجه کشور به تصویب شورایعالی برسد. بنابراین در این راستا دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی طی جلسات هم اندیشی با سازمان ملی استاندارد ایران و دفتر محیط زیست و سلامت غذا وزارت بهداشت و دبیرخانه سلامت وزارت جهاد کشاورزی به بحث و تبادل نظر در مورد مبحث تدوین برنامه جامع ارتقای سلامت و ایمنی غذایی کشور پرداخت. 1400/03/08 22:48:04 5.0 از 5 1466 تگهای خبر: استاندارد , ایمنی , برنامه , بهداشت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت جدیدترین ها غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی