كنترل سختگیرانه سلامت محصولات غذایی وارداتی و تولیدی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی عنوان كرد؛ معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اظهار داشت: حوزه نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی یکی از حوزه های مهم در معاونت غذا و داروی دانشگاه شمرده می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، علیرضا مرتضوی، در نشست با رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اظهار نمود: در همایش مدیران سازمان غذا و دارو، حوزه نظارت و ارزیابی فرآورده خوراکی و آشامیدنی دانشگاه رتبه برگزیده سطح یک کشوری را به خود اختصاص داد. وی با اشاره به فاکتورهای ارزیابی عملکرد سال ۱۳۹۹ در زمینه نظارت و ارزیابی فرآورده خوراکی و آشامیدنی، اشاره کرد: انجام دقیق امور در رابطه با اجرای برنامه عملیاتی و تکمیل فرم ها و آمار مربوط طبق دستورالعمل ها، ارزیابی منظم از شرایط فنی و بهداشتی تولید در واحدهای تولید فرآورده های خوراکی و آشامیدنی و ارزیابی برنامه های پیش نیازی(PRPs) و رتبه بندی کارخانجات با هدف تشویق به ارتقا و امتیاز آنها همچون فاکتورهای ارزیابی این حوزه بوده است. معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه پایش مستمر و دقیق شرایط ساخت محصولات (GMP)، بازرسی انبارهای مواد اولیه محصولات، ملزومات و آزمایشگاه و خدمات کارگری و کنترل مستندات و مجوزهای مربوط به مواد اولیه را از دیگر موارد بررسی عملکرد واحد نظارت و ارزیابی فرآورده خوراکی و آشامیدنی دانست. وی با اشاره به اهمیت ارزیابی سیستم های ایمنی مواد خوراکی با هدف بهبود تمامی فرآیندهای کنترل محصولات از منشأ تا مصرف، اشاره کرد: ارزیابی فرآیندهای تامین مواد اولیه، حمل و نقل، ردیابی، آموزش، شکایات، تامین و کنترل خاصیت های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی محصولات تولیدی یکی از مهم ترین کارهای معاونت غذا و داروی دانشگاه است. مرتضوی اظهار داشت: بازرسی واحدهای تولیدی با هدف تسهیل و تسریع در امور مرتبط و تعیین ماموریت ها در محل و همین طور نظارت بر انبار شرکت های وارد کننده و نمونه برداری از محموله های وارداتی موجود در انبارهای تحت حوزه نظارتی از دیگر کارهای باارزش معاونت غذا و داروی دانشگاه در زمینه نظارت و ارزیابی فرآورده خوراکی و آشامیدنی است. 1400/04/19 18:56:53 5.0 از 5 976 تگهای خبر: ایمنی , برنامه , بهداشت , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط نانوایی ها نان ساده پخت کنند انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست جدیدترین ها نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی