استفاده از فرآورده های غیر خوراكی مرغ در صنایع غذایی مدیركل فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو هشدار داد؛ به گزارش مین فود مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: استفاده از فرآورده های جانبی غیر خوراکی مرغ، از اصلی ترین تقلبات حوزه صنایع غذایی است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محمدحسین عزیزی ضمن اشاره به کنترل و مدیریت ضایعات حاصل از مرغ، اضافه کرد: کنترل و مدیریت ضایعات حاصله هم در صنایع تولید گوشت مرغ و در واحد های تولیدی انواع فرآورده های گوشتی که مرغ بعنوان اصلی ترین ماده اولیه آن مورد استفاده قرار می گیرد و نظارت های بهداشتی و ردیابی مصارف این ضایعات یا فرآورده های جانبی غیر خوراکی، بعنوان عوامل اصلی بروز تقلبات در صنایع غذایی مربوطه، از لحاظ بهداشتی و هم از منظر اقتصادی بسیار مورد توجه است. وی ضمن اشاره به عوامل موثر در ایجاد ضایعات گوشت مرغ (سایر طیور) در تمامی مراحل تولید تا عرضه، اظهار نمود: ۱- شرایط نامطلوب تولید ۲- شرایط نامساعد نگهداری، سردخانه گذاری و کنترل دما حین سردخانه گذاری ۳- اثرات ناشی از حمل و نقل و سیستم سرمایشی نامساعد درحین جابجایی ۴- شرایط نامطلوب عرضه و توزیع ۵- عدم ساماندهی صحیح ضایعات و فرآورده های جانبی مرغ در کارخانجات فرآورد های گوشتی مربوطه ۶- عدم ساماندهی در خرده فروشی و مراکز فرآوری، قصابی ها و قطعه بندی ها و شرایط نامناسب نگهداری ۷ - از مهم ترین بخشهای ایجاد ضایعات این فرآورده مهم، عدم مصرف صحیح مرغ توسط مصرف کنندگان هم نقش مهمی در ارزیابی ها دارد. مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: کنترل و پایش ها در تمامی موارد مذکور از مهم ترین راهکارهای کنترل و کاهش ضایعات این محصول بسیار مهم و استراتژی در کلیه زنجیره تولید تا عرضه و مصرف بوده که نظارت بر حس انجام این امر بر عهده ناظرین بهداشتی مربوطه است. عزیزی ضمن اشاره به این که عرضه مرغ به صورت قطعه بندی و درجه بندی شده از نظر سازمان غذا و دارو می تواند بهترین روش عرضه برای مصارف خانوار باشد که ضمن اعمال کنترل های لازم به سبب سلامت محصول، می تواند کنترل لازم روی ضایعات حاصله و مصرف بهینه و مناسب آنها را هم بدنبال داشته باشد، خاطرنشان کرد: درجه بندی مرغ های قطعه بندی شده آماده مصرف هم می تواند به انتخاب مصرف کننده کمک کرده و همینطور در نحوه قیمت گذاری فرآورد های مختلف مد نظر قرار گیرد. منبع: مین فود 1400/04/28 08:28:40 5.0 از 5 927 تگهای خبر: بهداشت , خوراكی , دارو , سازمان غذا و دارو این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است کارت امید مادر از شروع سال ۱۴۰۵ اجرایی می شود نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت جدیدترین ها غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی