بررسی تغییرات مغزی عامل صرع به كمك پروتئینی كه با نور غیرفعال می شود! پژوهشگران آلمانی در بررسی جدید خود، نوعی پروتئین را معرفی کرده اند که بواسطه نور، غیرفعال می شود و می تواند جهت بررسی تغییرات مغزی عامل صرع به کار برود. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا و به نقل از ساینس دیلی، پژوهشگران "دانشگاه رور-بوخوم" (Ruhr-University Bochum) آلمان، یک ابزار "اپتوژنتیک" (optogenetic) ارایه داده اند. ابزار آنها نوعی پروتئین است که با کمک نور کنترل می شود. این پروتئین موسوم به "opsin" در مغز و چشم گورخرماهی تولید می شود. پژوهشگران در این پروژه، opsin را به مغز موش وارد کردند. opsin برخلاف سایر ابزارهای اپتوژنتیک، با کمک نور فعال نمی گردد، بلکه بواسطه نور غیرفعال می شود. آزمایش ها نشان داد که این ابزار می تواند جهت بررسی تغییرات مغز که مسئول ایجاد صرع هستند، مناسب باشد. گیرنده "opsin Opn7b"، یک گیرنده "جی پروتئین" (G protein) است که در بدن گورخرماهی وجود دارد و برخلاف خیلی از گیرنده های جی پروتئین، می توان آنرا بدون نیاز به گیرنده نور فعال کرد. فعال شدن گیرنده های جی پروتئین بطور معمول به باز شدن کانال های ویژه یونی می انجامد که هجوم یون ها به درون سلول و افزایش فرآیندهای سیگنال دهی در سلول را به همراه دارد. در مورد Opn7b، نور می تواند این زنجیره سیگنال دهی فعال را غیرفعال نماید. بااینکه این فرضیه وجود دارد که گیرنده های جی پروتئین، نقش مهمی در بیماریهای عصبی و شب کوری ایفا می کنند، اما تا حالا پژوهش کمی در مورد گیرنده هایی انجام شده است که بدون پروسه تحریک، فعال می شوند. همین طور این گیرنده ها، نقش مهمی در ایجاد تعدادی از سرطان ها بر عهده دارند. پژوهشگران در این پروژه دریافتند که گیرنده مورد نظر بواسطه نور، غیرفعال می شود. آنها باور دارند که Opn7b برای دستیابی به بینش های بیشتر در مورد عملکرد گیرنده های جی پروتئین، مناسب می باشد و می تواند به آنها کمک نماید تا دانش جدیدی را در مورد نقش گیرنده های جی پروتئین در پیشروی بیماریها به دست بیاورند. پژوهشگران، سلول های ویژه ای را در مغز موش ها طوری تغییر دادند که بتوانند Opn7b را تولید کنند. آنها امیدوارند که با کمک این ابزار اپتوژنتیک بتوانند اطلاعات دقیق تری را در مورد مکانیسم های مؤثر در ایجاد صرع و بازه های زمانی بروز آن به دست بیاورند. این پژوهش در مجله "Nature Communications" به چاپ رسید. 1400/05/04 10:35:55 5.0 از 5 1063 تگهای خبر: بیمار , بیماری , سرطان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی راه اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائرین نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی جدیدترین ها معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی