احتمال پیشرفت سرطان با مصرف مداوم بادام زمینی محققان انگلیسی پی بردند؛ به گزارش مین فود به قول محققان، مصرف مداوم بادام زمینی توسط بیماران سرطانی احتمال گسترش سرطان را زیاد می کند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، نتایج مطالعه محققان دانشگاه لیورپول انگلستان نشان داده است که آگلوتینین بادام زمینی (PNA)، پروتئینی که به کربوهیدرات ها متصل می شود و بعد از خوردن بادام زمینی به سرعت وارد گردش خون می شود، با سلول های دیواره عروق خون (اندوتلیال) در تعامل است و مولکول هایی به نام سیتوکین تولید می کند. سیتوکین های مورد بحث شامل IL-6 و MCP-1 از محرک های شناخته شده متاستاز سرطان هستند. افزایش تولید سیتوکین سبب می شود که سایر سلول های اندوتلیال مولکول های چسبندگی سطح سلولی بیشتری عرضه کنند و آنها را برای سلول های تومور در گردش جذاب تر کرده و در نتیجه متاستاز را به صورت بالقوه تحریک نمایند. در مطالعه قبلی، پروفسور «لو گانگ یو» و همکارانش گزارش کردند که PNA درحال گردش در جریان خون به یک زنجیره قند مخصوص متصل می شود که به طور عمده در سلول های پیش سرطانی و سرطانی ایجاد می شود و با پروتئین بزرگ تری که در سطح سلول های توموری در جریان خون متجلی می شود، تعامل می یابد. این تعامل سبب ایجاد تغییراتی در پروتئین بزرگ تر شده و در نتیجه مولکول های چسبندگی در سطح سلول سرطانی متجلی شده و سبب می شود سلول های سرطانی محکم تر شوند و به رگ های خونی اتصال یابند. همینطور به سلول های سرطانی اجازه می دهد تا توده های کوچکی ایجاد کنند که بقای سلول های سرطانی را در گردش بدن طولانی می کند. خیلی از سرطان های اپیتلیال از راه عبور از راه جریان خون به سایر اندام ها سرایت می کنند. به گفته پروفسور لوگانگ یو: «اگرچه هنوز تحقیقات بیشتری در این حوزه مورد نیاز است، اما این تحقیقات نشان می دهد که مصرف زیاد بادام زمینی توسط بیماران سرطانی امکان دارد خطر گسترش متاستاز را افزایش دهد.» محققان معتقدند این احتمال وجود دارد که PNA در گردش خون، حداقل در سطوح نسبتاً بالایی که اندکی بعد از مصرف یک دوز حجیم بادام زمینی یافت می شود، می تواند تاثیر بیولوژیکی قابل توجهی بر سلول های توموری در گردش داشته و احتمال خطر متاستاز را افزایش دهد ازاین رو بهتر است بیماران سرطانی از مصرف زیاد یا مکرر بادام زمینی اجتناب کنند. منبع: minfood.ir 1400/05/16 20:57:34 5.0 از 5 846 تگهای خبر: بیمار , سرطان , كربوهیدرات این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی راه اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائرین نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها جدیدترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی