احتمال پیشرفت سرطان با مصرف مداوم بادام زمینی

محققان انگلیسی پی بردند؛

احتمال پیشرفت سرطان با مصرف مداوم بادام زمینی به گزارش مین فود به قول محققان، مصرف مداوم بادام زمینی توسط بیماران سرطانی احتمال گسترش سرطان را زیاد می کند.



به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، نتایج مطالعه محققان دانشگاه لیورپول انگلستان نشان داده است که آگلوتینین بادام زمینی (PNA)، پروتئینی که به کربوهیدرات ها متصل می شود و بعد از خوردن بادام زمینی به سرعت وارد گردش خون می شود، با سلول های دیواره عروق خون (اندوتلیال) در تعامل است و مولکول هایی به نام سیتوکین تولید می کند.
سیتوکین های مورد بحث شامل IL-6 و MCP-1 از محرک های شناخته شده متاستاز سرطان هستند. افزایش تولید سیتوکین سبب می شود که سایر سلول های اندوتلیال مولکول های چسبندگی سطح سلولی بیشتری عرضه کنند و آنها را برای سلول های تومور در گردش جذاب تر کرده و در نتیجه متاستاز را به صورت بالقوه تحریک نمایند.
در مطالعه قبلی، پروفسور «لو گانگ یو» و همکارانش گزارش کردند که PNA درحال گردش در جریان خون به یک زنجیره قند مخصوص متصل می شود که به طور عمده در سلول های پیش سرطانی و سرطانی ایجاد می شود و با پروتئین بزرگ تری که در سطح سلول های توموری در جریان خون متجلی می شود، تعامل می یابد.
این تعامل سبب ایجاد تغییراتی در پروتئین بزرگ تر شده و در نتیجه مولکول های چسبندگی در سطح سلول سرطانی متجلی شده و سبب می شود سلول های سرطانی محکم تر شوند و به رگ های خونی اتصال یابند. همینطور به سلول های سرطانی اجازه می دهد تا توده های کوچکی ایجاد کنند که بقای سلول های سرطانی را در گردش بدن طولانی می کند. خیلی از سرطان های اپیتلیال از راه عبور از راه جریان خون به سایر اندام ها سرایت می کنند.
به گفته پروفسور لوگانگ یو: «اگرچه هنوز تحقیقات بیشتری در این حوزه مورد نیاز است، اما این تحقیقات نشان می دهد که مصرف زیاد بادام زمینی توسط بیماران سرطانی امکان دارد خطر گسترش متاستاز را افزایش دهد.»
محققان معتقدند این احتمال وجود دارد که PNA در گردش خون، حداقل در سطوح نسبتاً بالایی که اندکی بعد از مصرف یک دوز حجیم بادام زمینی یافت می شود، می تواند تاثیر بیولوژیکی قابل توجهی بر سلول های توموری در گردش داشته و احتمال خطر متاستاز را افزایش دهد ازاین رو بهتر است بیماران سرطانی از مصرف زیاد یا مکرر بادام زمینی اجتناب کنند.


منبع:

1400/05/16
20:57:34
5.0 از 5
654
تگهای خبر: بیمار , سرطان , كربوهیدرات
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۴
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است