بازرسی از شرکت های پخش مکمل و شیرخشک رژیمی رئیس اداره نظارت فرآورده های طبیعی سازمان غذا و دارو تاكید كرد؛ مین فود: رییس اداره نظارت و ارزیابی بر فرآورده های طبیعی و مکمل سازمان غذا و دارو، از بازرسی و پایش واحدهای تولیدی و شرکت های پخش و کیفیت فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل، شیرخشک رژیمی آگاهی داد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، سمانه سمیعی اظهار نمود: بمنظور نظارت بر فرآورده های طبیعی سنتی، مکمل، شیرخشک رژیمی و غذای ویژه چک فهرست بازرسی در سال ۱۳۹۹ از واحدهای تولیدکننده این فرآورده ها مطابق با الزامات استاندارد بین المللی تدوین و ابلاغ گردیده است. وی با اشاره به بازرسی ادواری از واحدهای تولیدی، شرکت های پخش، داروخانه ها، عطاری ها و باشگاه های ورزشی، اضافه کرد: اجرای این بازرسی ها توسط ۶۵ دانشگاه علوم پزشکی در حال انجام است و به موازات آن بازرسی های سرزده و ضربتی از واحدهای تولیدی و انبار شرکت های پخش، بصورت همزمان در سراسر کشور انجام می گیرد. سمیعی اشاره کرد: باتوجه به شیوع بیماری کووید ۱۹ و محدودیت های بازرسی حضوری در واحدهای تولیدی، بازرسی ها بصورت آنلاین و با حضور بازرسین معاونت های غذا و دارو تابعه در محل انجام می گیرد که نقش به سزایی در این دوره برای کنترل و نظارت بر واحدهای تولیدی داشته است. به گفته ی ایشان، بازرسی نظارتی در سطح عرضه با امکان بررسی اصالت کالا با بهره گیری از بارکدهای دوبعدی (زرد رنگ) یا امکان ارسال پیامک قسمت قابل خراش برچسب اصالت به شماره ۲۰۰۰۸۸۲۲ برای عموم نظر به ۱۰۰ در درصد شدن برچسب گذاری فرآورده های تحت نظارت این اداره کل، مصرف کنندگان می توانند صحت اصالت کالا را بررسی کرده و از این طریق از اصیل بودن و مصرف فرآورده اطمینان حاصل کنند. به همین دلیل و برای کنترل اصالت سنجی بیشتر فراورده های تحت نظارت از نظر مندرجات بسته بندی و شناسه گذاری کالا در سال ۱۴۰۰ نیز بازرسی بصورت منظم و ماهیانه در سطح عرضه توسط بازرسین معاونت های غذا و دارو سراسر کشور در حال انجام می باشد. رییس اداره نظارت و ارزیابی در فراورده های طبیعی، سنتی، مکمل، شیرخشک رژیمی و غذای ویژه با اعلان اینکه پایش کیفیت فرآورده های تولید شده، بعد از ورود به بازار یکی از راه کارهای مؤثر ایجاد رضایتمندی مصرف کنندگان نهایی است، اشاره کرد: نظارت بر فراورده های تحت نظارت این اداره کل علاوه بر نظارت بر برچسب اصالت کالا و مندرجات بسته بندی، بصورت نظارت و کنترل در غالب طرح بازرسی، نمونه برداری و تجزیه و تحلیل نتایج آزمون در بازه زمانی مشخص در سطح عرضه (PMQC) هر ساله در کل کشور انجام می شود. وی با اشاره به گزارش های مستند در خصوص شکایت از فرآورده و وجود گزارش هایی در خصوص بروز عوارض ناخواسته دارویی غیر متعارف عنوان کرد: تعیین نوع نمونه برای انجام طرح (PMQC) باتوجه به مدت اعتبار مجوز تولید ثبت شده در سامانه TTAC سازمان غذا و دارو و همین طور سابقه تولید، بالا بودن احتمال خطر در مصرف فرآورده، آلاینده های مایکوتوکسین و فلزات سنگین، شکایات واصله از مصرف کننده و یا معاونت های غذا و دارو تابعه، گزارشات دفتر نظارت و پایش فرآورده های سلامت، گروه هدف مصرف کننده فرآورده از عواملی هستند که در انتخاب محصولات برای مطالعات بعد از ورود به بازار نقش دارند. به گفته ی ایشان، با تاکید بر بازرسی های مبتنی بر ریسک، نظارت بیشتر، بهبود فرایندهای اجرائی و برنامه ریزی در این خصوص و همین طور برخورد قانونی با متخلفین، این اداره کل اهتمام در بهبود کیفیت فراورده های تولیدی تحت نظارت در واحدهای تولیدی با رعایت زیرساخت های اصولی برمبنای شرایط خوب ساخت و همسو شدن با استانداردهای بین المللی را دارد. منبع: minfood.ir 1400/06/05 16:18:22 5.0 از 5 1465 تگهای خبر: استاندارد , برنامه , بسته بندی , بیمار این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت جدیدترین ها غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی