بازرسی از شرکت های پخش مکمل و شیرخشک رژیمی

رئیس اداره نظارت فرآورده های طبیعی سازمان غذا و دارو تاكید كرد؛

بازرسی از شرکت های پخش مکمل و شیرخشک رژیمی مین فود: رییس اداره نظارت و ارزیابی بر فرآورده های طبیعی و مکمل سازمان غذا و دارو، از بازرسی و پایش واحدهای تولیدی و شرکت های پخش و کیفیت فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل، شیرخشک رژیمی آگاهی داد.


به گزارش مین فود به نقل از مهر، سمانه سمیعی اظهار نمود: بمنظور نظارت بر فرآورده های طبیعی سنتی، مکمل، شیرخشک رژیمی و غذای ویژه چک فهرست بازرسی در سال ۱۳۹۹ از واحدهای تولیدکننده این فرآورده ها مطابق با الزامات استاندارد بین المللی تدوین و ابلاغ گردیده است. وی با اشاره به بازرسی ادواری از واحدهای تولیدی، شرکت های پخش، داروخانه ها، عطاری ها و باشگاه های ورزشی، اضافه کرد: اجرای این بازرسی ها توسط ۶۵ دانشگاه علوم پزشکی در حال انجام است و به موازات آن بازرسی های سرزده و ضربتی از واحدهای تولیدی و انبار شرکت های پخش، بصورت همزمان در سراسر کشور انجام می گیرد. سمیعی اشاره کرد: باتوجه به شیوع بیماری کووید ۱۹ و محدودیت های بازرسی حضوری در واحدهای تولیدی، بازرسی ها بصورت آنلاین و با حضور بازرسین معاونت های غذا و دارو تابعه در محل انجام می گیرد که نقش به سزایی در این دوره برای کنترل و نظارت بر واحدهای تولیدی داشته است. به گفته ی ایشان، بازرسی نظارتی در سطح عرضه با امکان بررسی اصالت کالا با بهره گیری از بارکدهای دوبعدی (زرد رنگ) یا امکان ارسال پیامک قسمت قابل خراش برچسب اصالت به شماره ۲۰۰۰۸۸۲۲ برای عموم نظر به ۱۰۰ در درصد شدن برچسب گذاری فرآورده های تحت نظارت این اداره کل، مصرف کنندگان می توانند صحت اصالت کالا را بررسی کرده و از این طریق از اصیل بودن و مصرف فرآورده اطمینان حاصل کنند. به همین دلیل و برای کنترل اصالت سنجی بیشتر فراورده های تحت نظارت از نظر مندرجات بسته بندی و شناسه گذاری کالا در سال ۱۴۰۰ نیز بازرسی بصورت منظم و ماهیانه در سطح عرضه توسط بازرسین معاونت های غذا و دارو سراسر کشور در حال انجام می باشد. رییس اداره نظارت و ارزیابی در فراورده های طبیعی، سنتی، مکمل، شیرخشک رژیمی و غذای ویژه با اعلان اینکه پایش کیفیت فرآورده های تولید شده، بعد از ورود به بازار یکی از راه کارهای مؤثر ایجاد رضایتمندی مصرف کنندگان نهایی است، اشاره کرد: نظارت بر فراورده های تحت نظارت این اداره کل علاوه بر نظارت بر برچسب اصالت کالا و مندرجات بسته بندی، بصورت نظارت و کنترل در غالب طرح بازرسی، نمونه برداری و تجزیه و تحلیل نتایج آزمون در بازه زمانی مشخص در سطح عرضه (PMQC) هر ساله در کل کشور انجام می شود. وی با اشاره به گزارش های مستند در خصوص شکایت از فرآورده و وجود گزارش هایی در خصوص بروز عوارض ناخواسته دارویی غیر متعارف عنوان کرد: تعیین نوع نمونه برای انجام طرح (PMQC) باتوجه به مدت اعتبار مجوز تولید ثبت شده در سامانه TTAC سازمان غذا و دارو و همین طور سابقه تولید، بالا بودن احتمال خطر در مصرف فرآورده، آلاینده های مایکوتوکسین و فلزات سنگین، شکایات واصله از مصرف کننده و یا معاونت های غذا و دارو تابعه، گزارشات دفتر نظارت و پایش فرآورده های سلامت، گروه هدف مصرف کننده فرآورده از عواملی هستند که در انتخاب محصولات برای مطالعات بعد از ورود به بازار نقش دارند. به گفته ی ایشان، با تاکید بر بازرسی های مبتنی بر ریسک، نظارت بیشتر، بهبود فرایندهای اجرائی و برنامه ریزی در این خصوص و همین طور برخورد قانونی با متخلفین، این اداره کل اهتمام در بهبود کیفیت فراورده های تولیدی تحت نظارت در واحدهای تولیدی با رعایت زیرساخت های اصولی برمبنای شرایط خوب ساخت و همسو شدن با استانداردهای بین المللی را دارد.


منبع:

1400/06/05
16:18:22
5.0 از 5
1091
تگهای خبر: استاندارد , برنامه , بسته بندی , بیمار
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۱
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است