رژیم غذایی بر خطر مبتلاشدن به کووید ۱۹ و شدت بیماری تاثیر دارد

مطالعات نشان می دهد؛

رژیم غذایی بر خطر مبتلاشدن به کووید ۱۹ و شدت بیماری تاثیر دارد مین فود: نتایج این مطالعه، رابطه بین غذاهای گیاهی سالم را با خطر کمتر مبتلاشدن به کووید 19 و عوارض شدید بعد از عفونت نشان میدهد.



به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، بااینکه مشکلات متابولیکی مانند چاقی و دیابت نوع ۲ با افزایش ریسک ابتلاء به کووید ۱۹ و همین طور افزایش ریسک بروز عوارض جدی بعد از عفونت مرتبط می باشد، اما تأثیر رژیم غذایی بر این خطرات ناشناخته است.
در مطالعه اخیر پژوهشگران بیمارستان عمومی ماساچوست، افرادی که از رژیم غذایی گیاهی پیروی می کردند، در هر دو مورد خطرات کمتری داشتند. بنظر می رسد تأثیرات مفید رژیم غذایی بر خطر ابتلاء به کووید ۱۹ در افرادی که در مناطق دارای محرومیت های اجتماعی و اقتصادی بالا زندگی می کنند بسیار مهمست.
«جوردی مرینو»، سرپرست تیم تحقیق، می گوید: «گزارش های قبلی نشان میدهد که تغذیه نامناسب یک خاصیت مشترک در میان گروه هایی است که تحت تأثیر پاندمی بوده اند.»
در این مطالعه، داده های مربوط به ۵۹۲، ۵۷۱ شرکت کننده بر طبق تکمیل یک نظرسنجی انجام شد. پرسشنامه درباره عادات رژیم غذایی این افراد پیش از پاندمی بود. کیفیت رژیم غذایی با بهره گیری از نمره رژیم غذایی گیاهی ارزیابی شد.
در طول مدت پیگیری این افراد، ۳۱، ۸۳۱ شرکت کننده مبتلا به کووید ۱۹ شدند. بررسی ارزیابی ها نشان داد افرادی که بیشترین مصرف میوه و سبزیجات را در رژیم غذایی شأن داشتند ۹ درصد کمتر با ابتلاء به کووید ۱۹ و ۴۱ درصد کمتر با خطر ابتلاء به نوع شدید کووید ۱۹ روبرو بودند.
محققان تاکید می کنند این نتایج به مفهوم نادیده گرفتن اهمیت واکسیناسیون و استفاده از ماسک نیست بلکه نشان میدهد که افراد می توانند باتوجه به رژیم غذایی شأن تا حدودی خطر ابتلاء به کووید ۱۹ را کاهش دهند.


منبع:

1400/06/24
14:26:41
5.0 / 5
203
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است