تاثیر ویتامین D و امگا 3 در کاهش ریسک بیماریهای خود ایمنی مطالعات نشان می دهد؛ مین فود: تحقیقات جدید نشان میدهد که فواید احتمالی ویتامین D و مکمل های اُمگا 3 ممکنست شامل دفع بیماریهای خودایمنی نیز باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، تحقیقات قبلی ارتباط بین ویتامین D، اسیدهای چرب اُمگا ۳ و بیماری خودایمنی را نشان داده است. مطالعه بالینی جدید و طولانی مدت فعلی نشان داده است که ویتامین D، اسیدهای چرب اُمگا ۳ یا هر دو خطر ابتلاء به بیماری خود ایمنی را کم می کنند. در این کارآزمایی، مصرف مکمل های ویتامین D و اسیدهای چرب اُمگا ۳ به مدت ۵ سال در مقایسه با عدم مصرف آنها، موجب کاهش ۲۵ تا ۳۰ درصدی بروز بیماریهای خودایمنی در افراد مسن شد. هنگامی که بدن انسان در معرض نور خورشید قرار می گیرد، ویتامین D تولید می کند که از دندان ها و استخوان های سالم حمایت می کند. با قرارگیری کمتر در معرض نور خورشید، بدن ممکنست بطور طبیعی ویتامین D کافی تولید نکند. تحقیقات نشان داده است که کمبود ویتامین D با طیف وسیعی از مشکلات سلامت مرتبط می باشد. دکتر «کارن کاستنبادر»، نویسنده ارشد این تحقیق و مدیر برنامه لوپوس در بیمارستان زنان و بریگهام در بوستون، توضیح داد: «در مشاهدات اکولوژیکی گذشته، مشخص شده است که بیماری التهابی روده، بیماری ام اس، و دیابت نوع ۲ در عرض های جغرافیایی شمالی، جایی که سطح ویتامین D در گردش خون پایین تر است، شیوع بیشتری دارند.» وی همین طور در مورد اسیدهای چرب اُمگا ۳ اظهار داشت: «در مطالعات مشاهده ای گذشته، خطر ابتلاء به آرتریت روماتوئید کمتر در افرادی که مصرف زیاد ماهی های چرب داشتند، مشاهده شده است.» به گفته پژوهشگران، هر دو ویتامین D و اسیدهای چرب اُمگا ۳ دریایی دارای خواص تعدیل کننده ایمنی و ضدالتهابی هستند. بنابراین، یافته های ما در خصوص این که مکمل های ویتامین D، چه به تنهایی و چه در ترکیب با اُمگا ۳ دریایی، خطر ابتلاء به اختلالات خودایمنی را کم می کنند، از نظر بیولوژیکی قابل قبول است و نیاز به مطالعه بیشتر دارد. این یافته ها هیجان انگیز هستند، برای اینکه هیچ درمان پیشگیرانه دیگری برای کاهش خطر ابتلاء به این بیماریهای جدی وجود ندارد. منبع: مین فود 1400/09/01 16:15:32 5.0 از 5 913 تگهای خبر: ایمنی , برنامه , بیمار , بیمارستان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل جدیدترین ها جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی