نوشیدن قهوه ریسک مبتلا شدن به آلزایمر را می کاهد محققان استرالیایی می گویند؛ به گزارش مین فود نتایج یک تحقیق طولانی مدت نشان داده است که نوشیدن مقادیر زیاد قهوه امکان دارد احتمال مبتلا شدن به بیماری آلزایمر را کم کند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، محققان دانشگاه ادیت کوان استرالیا در مطالعه ای به بررسی این مورد پرداختند که آیا مصرف قهوه بر میزان زوال شناختی بیشتر از ۲۰۰ استرالیایی در طول یک دهه تاثیر گذاشته است یا خیر. دکتر «سامانتا گاردنر»، محقق اصلی این مطالعه، اظهار داشت: «نتایج نشان داد که بین قهوه و چندین نشانگر مهم در رابطه با بیماری آلزایمر ارتباط وجود دارد.» او اظهار داشت: «ما دریافتیم شرکت کنندگانی که هیچ اختلالی در حافظه نداشتند و در ابتدای مطالعه مصرف قهوه شان بیشتر بود، با خطر کمتر مبتلا شدن به اختلالات شناختی خفیف که اغلب پیش از بیماری آلزایمر روی می دهد، یا مبتلا شدن به بیماری آلزایمر در طول مطالعه روبرو بودند.» محققان دریافتند نوشیدن قهوه بیشتر نتایج مثبتی در ارتباط با حوزه های خاصی از عملکرد شناختی، بخصوص عملکرد اجرایی که شامل برنامه ریزی، خودکنترلی و توجه است، داشت. همچنین بنظر می رسد مصرف بیشتر قهوه با کُند کردن روند تجمع پروتئین آمیلوئید در مغز، عاملی کلیدی در ایجاد بیماری آلزایمر، مرتبط می باشد. دکتر گاردنر در ادامه اضافه کرد: «اگرچه تحقیقات بیشتری در این حوزه مورد نیاز است، اما این مطالعه دلگرم کننده بود چونکه نشان داد نوشیدن قهوه می تواند راهی آسان جهت کمک به تاخیر در شروع بیماری آلزایمر باشد.» به گفته وی، «این نوشیدنی می تواند بخصوص برای افرادی که در معرض خطر زوال شناختی هستند اما هیچ علامتی ندارند، مفید باشد.» محققان معتقدند امکان دارد بتوان بعضی از دستورالعمل های روشنی را ایجاد کرد که افراد می توانند در میانسالی از آنها پیروی کنند و این امر بتواند تأثیری پایدار داشته باشد. دکتر گاردنر اظهار داشت: «اگر متوسط فنجان قهوه ای که در خانه تهیه می شود ۲۴۰ گرم باشد، افزایش آن به دو فنجان در روز می تواند به صورت بالقوه زوال شناختی را تا ۸ درصد بعد از ۱۸ ماه کم کند.» «همچنین میتوان شاهد کاهش ۵ درصدی تجمع آمیلوئید در مغز در همان دوره زمانی بود.» در بیماری آلزایمر، آمیلوئید با تجمع در کنارهم، پلاک هایی را تشکیل می دهد که برای مغز سمی هستند. محققان هنوز به صورت دقیق مشخص نکرده اند که کدام ترکیبات قهوه در تأثیرات مثبت آن بر سلامت مغز نقش دارند. 1400/09/09 12:13:10 5.0 از 5 1090 تگهای خبر: برنامه , بیمار , بیماری , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط سریع ترین روش تشخیص دیسک کمر به علاوه فیلم چرا بعضی افراد در مقابل آنفلوآنزا صدمه پذیرترند؟ چرا نسل Z به امنیت سایبری اهمیت نمی دهد؟ اسراری که پرهیز از تماس چشمی درباره ی شما فاش می کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها ثبت نام دوره های مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی اسامی فرآورده های غذایی غیرمجاز منتشر شد بیماران دچار سلیاک باید از گلوتن دوری کنند سفارش به مادران شیرده در پیاده روی اربعین پربحث ترین ها شناسایی بالاتر از ۱۰ هزار دانش آموز با نیاز های ویژه در کشور سریع ترین روش تشخیص دیسک کمر به علاوه فیلم چرا بعضی افراد در مقابل آنفلوآنزا صدمه پذیرترند؟ چرا نسل Z به امنیت سایبری اهمیت نمی دهد؟ جدیدترین ها شناسایی بالاتر از ۱۰ هزار دانش آموز با نیاز های ویژه در کشور سریع ترین روش تشخیص دیسک کمر به علاوه فیلم چرا بعضی افراد در مقابل آنفلوآنزا صدمه پذیرترند؟ چرا نسل Z به امنیت سایبری اهمیت نمی دهد؟ اسراری که پرهیز از تماس چشمی درباره ی شما فاش می کند اقدامات آموزش و پرورش برای پیشگیری و درمان شپش سر در مدارس الکترونیک انتخابات نظام پزشکی تا ساعت 17 تسویه پاداش پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی ۱۴۰۳ تا پایان سال جاری Reinigungsdienste طراحی و تولید اولین اندوسکوپ های منعطف در ایران و غرب آسیا تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی