واردات مکمل ها صفر شده است در نشست خبری مطرح شد؛ به گزارش مین فود مدیرکل اداره فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو اظهار داشت: میزان واردات فرآورده های طبیعی در سال 1400، صفر درصد بوده است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، عبدالعظیم بهفر، بامداد دوشنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۰ در نشست خبری که در محل سازمان غذا و دارو برگزار شد، اضافه کرد: رویکرد سازمان غذا و دارو به مکمل ها، تلفیق بین صنعت و دانشگاه است. وی به تعامل سازمان غذا و دارو با صنعت اشاره نمود و اظهار داشت: همایش امسال مکمل های رژیمی و غذایی نیز در همین راستا انجام می شود. بهفر افزود: یکی از نکات مورد توجه سازمان غذا و دارو، خاصیت های خاص مکمل ها است. بطوریکه تسهیلاتی به این منظور در نظر گرفته شده است. وی، تسهیل در صدور مجوزهای صادرات مکمل ها را مورد تاکید قرار داد و اضافه کرد: واردات مکمل ها به سمت صفر شدن حرکت کرده و از سالهای قبل به سمت کاهش واردات پیش رفته ایم. بهفر اظهار داشت: مسیر سبز برای شرکت های دانش بنیان در حوزه تولید فرآورده های طبیعی و مکمل ها فراهم گشته است. وی در عین حال بر تشدید فرآیندهای نظارتی سازمان غذا و دارو در بازار مکمل ها اصرار کرد و اضافه کرد: نظارت در سطح عرضه را افزایش داده ایم. همچنین، کنترل ایمنی و کیفیت فرآورده در زمان صدور مجوز، صورت می گیرد. بهفر افزود: روش های آزمون در پروانه های ساخت برای مکمل ها نیز بمنظور افزایش صادرات این محصولات، مورد توجه سازمان غذا و دارو قرار گرفته است. وی با عنوان این مطلب که عمده فرآورده های طبیعی و مکمل در بازار کشور دارای اصالت هستند، اظهار داشت: در افق ۱۴۰۴ ما جلوتر از برنامه حرکت کرده ایم. بطوریکه تا اختتام مرداد ۱۴۰۰، تعداد ۴۲۹۱ مجوز برای داروهای گیاهی و فرآورده های طبیعی صادر گردیده است که این عدد برای افق ۱۴۰۴، ۲۳۰۰ مجوز است. یعنی، ۱۸۶ درصد جلوتر از برنامه هستیم. بهفر افزود: پروانه ساخت در سال ۹۶، ۳۱۳ عدد بوده که در انتهای سال ۹۹ این عدد به ۷۶۰ مورد رسیده است که رشد ۱۴۳ درصدی را نشان میدهد. وی ادامه داد: میزان واردات فرآورده های طبیعی در سال ۱۴۰۰ صفر درصد بوده است. بهفر با اشاره به عرضه مکمل ها در باشگاه های ورزشی، اظهار داشت: مکمل، حکم دارو را دارو و اگر عارضه ای برای مصرف کنندگان پیش بیاید، باید پاسخگو باشند. منبع: مین فود 1400/10/01 12:26:36 5.0 از 5 837 تگهای خبر: ایمنی , برنامه , دارو , سازمان غذا و دارو این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست جدیدترین ها نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی