ارتباط مصرف گوشت با ریسک مبتلاشدن به بیماری ام اس یافته جدید پژوهشی؛ مین فود: تحقیقات نشان می دهد خوردن گوشت بیشتر و بروز تغییرات در خون، سیستم ایمنی و اکولوژی روده همگی با علایم بدتر ام اس مرتبط هستند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، تعدادی از محققان دانشگاه کنتیکت آمریکا گزارش می دهند که خوردن گوشت بیشتر، داشتن تعداد کمتر باکتری های خاص در روده و وجود تعداد بیشتری از سلول های ایمنی خاص در خون، همگی با بیماری ام اس مرتبط هستند. ام اس، یک بیماری خودایمنی است که کمتر از ۳ میلیون نفر در سراسر جهان مبتلا به آن هستند. بیماری ام اس در مناطق خاص، خصوصاً در عرض های جغرافیایی میانی شمالی شایع تر است، که نشان میدهد جغرافیا، که می تواند شامل رژیم غذایی هم باشد، به صورتی با این بیماری مرتبط می باشد. اما کشف رابطه دقیق بین رژیم غذایی، پاسخ ایمنی و ام اس دشوار بوده است. بدیهی است که ام اس یک بیماری خود ایمنی است که در آن بدن به پوشش عایقی اطراف اعصاب خود حمله می کند. هنگامی که پوشش عایقی به اندازه کافی لطمه می بیند، اعصاب مانند سیم هایی با عایق فرسوده بد کار می کنند. اما آنچه در وهله اول بدن را به حمله به عایق در سیستم عصبی تحریک می کند ناشناخته است. شواهد بیشتر حاکی از آنست که باکتری ها ممکنست دراین زمینه دخیل باشند. باکتری هایی که در روده ما زندگی می کنند می توانند بر سیستم ایمنی بدن ما تأثیر بگذارند و آنچه می خوریم می تواند بر باکتری های روده ما تأثیر بگذارد. دکتر «یانجیائو ژو»، سرپرست تیم تحقیق، به مطالعه رابطه بین میکروبیوم روده، سیستم ایمنی، رژیم غذایی و متابولیت های خون در ۴۹ داوطلب (۲۵ بیمار ام اس و ۲۴ داوطلب سالم) پرداخت. ژو در این زمینه می گوید: «ما دریافتیم برخی از باکتری روده با ام اس و شدت ناتوانی بیماران ام اس مرتبط هستند.» قوی ترین پیوند سیستمیک که پژوهشگران دریافتند مربوط به خوردن گوشت است. تجزیه و تحلیل آنها مصرف بیشتر گوشت را با کاهش جمعیت باکتری های موسوم به Bacteroides thetaiotaomicron در اکولوژی روده افراد مرتبط دانست. B.thetaiotaomicron با هضم کربوهیدرات های ناشی از سبزیجات مرتبط می باشد. مصرف بیشتر گوشت، که در بیماران ام اس مشاهده شد، همین طور با افزایش سلول های T-helper ۱۷ در سیستم ایمنی بدن آنها مرتبط بود. نتایج حاکی از آن بود که در بیماری ام اس، مشکلی در باکتری های روده افراد وجود دارد که آنها را از سیستم ایمنی جدا می کند و منجر به افزایش سلول های T-helper ۱۷ و حملات خود ایمنی به سیستم عصبی می شود. محققان امیدوارند که بیشتر به سبب و معلول بین رژیم غذایی، اکوسیستم های باکتریایی در روده و پاسخ ایمنی پی ببرند و بطور بالقوه به پیشگیری یا کاستن علائم ام اس در افراد مبتلا به این بیماری کمک نمایند. منبع: مین فود 1400/11/17 22:51:05 5.0 از 5 709 تگهای خبر: ایمنی , برند , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت جدیدترین ها غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی