نقش کارشناسان تغذیه در پاندمی کرونا معاون دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی مطرح كرد؛ مین فود: معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر نقش کارشناسان تغذیه در ارتقا سطح سلامت آحاد جامعه تاکید نمود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، محمدرضا سهرابی ضمن تبریک روز جهانی رژیم درمانگر به کارشناسان تغذیه و رژیم درمانی شاغل در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به نقش مؤثر آنان در ارتقای سلامت جامعه اشاره نمود و اضافه کرد: سرمایه گذاری در زمینه تأمین امنیت غذا و تغذیه و ترویج الگوی غذایی سالم سبب افزایش سطح سلامت آحاد جامعه می شود. وی با اشاره به اینکه بعد از طرح تحول سلامت حضور کارشناسان تغذیه در مراکز خدمات جامع سلامت سبب تسهیل دسترسی مردم به خدمات تغذیه ای شده است از زحمات این کارشناسان قدردانی نمود و خاطرنشان کرد: مداخلات آموزشی و مشاوره ای تغذیه به اصلاح باورها و رفتارهای مردم منجر می شود. سهرابی، افزایش بیماری های غیر واگیر نظیر چاقی و اضافه وزن، دیابت، دیس لیپیدمی و پرفشاری خون را از مهم ترین مشکلات بهداشتی کشور عنوان نمود و اظهار داشت: اضافه وزن و چاقی در کودکان تهدیدی جدی تر از بزرگسالان است. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اضافه کرد: کودکان دارای اضافه وزن به احتمال زیاد در بزرگسالی هم گرفتار چاقی می شوند و از نتایج کوتاه مدت و بلندمدت چاقی رنج می برند. وی تصریح کرد: در سالهای اخیر نقش تغذیه صحیح و تاثیر آن در سلامتی افراد و جلوگیری از بیماری های غیر واگیر برجسته تر شده است که امید است با برنامه ریزی های انجام شده و کنترل همه گیری کووید ۱۹ بتوانیم خدمات بهتر و موثرتری در این حوزه عرضه نماییم. سهرابی، لازمه برخورداری از سلامت را رعایت الگوی تغذیه ای سالم ذکر کرد و خاطرنشان کرد: در بحران هایی نظیر کرونا، تبعیت از یک الگوی تغذیه ای سالم یکی از اساسی ترین عوامل در تقویت سیستم ایمنی و حفظ سلامت به حساب می آید. وی ادامه داد: مبتلایان به بیماری های غیر واگیر همچون بیماری های قلبی عروقی، کبدی، پرفشاری خون، دیابت، اضافه وزن و چاقی بیشتر مستعد ابتلاء به کرونا هستند. معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن اشاره به نقش مهم کارشناسان تغذیه در پاندمی کرونا اضافه کرد: در این پاندمی کارشناسان تغذیه هم بعنوان عضوی از تیم سلامت به عرضه خدمات مشاوره ای تغذیه و آموزش به بیماران مبتلا به کرونا پرداختند که خدمات آنان شایسته تقدیر است. سهرابی در ادامه به تبیین اهداف برنامه بهبود تغذیه جامعه در معاونت بهداشتی دانشگاه پرداخت. به نقل از ایشان، افزایش دسترسی خانواده ها به خدمات تغذیه با هدف پیشگیری و کنترل انواع سو تغذیه، کنترل عوامل خطر تغذیه ای بیماری های غیر واگیر، ارتقای سواد تغذیه ای جامعه، ارتقای مشارکت کلیه بخش های توسعه و گسترش و مداخلات جامعه محور برای بهبود وضع تغذیه جامعه را همچون این اهداف است. سهرابی در ادامه از عرضه خدمات مشاوره ای و تنظیم برنامه غذایی به آحاد جامعه بخصوص اقشار کم در آمد در مناطق محروم و حاشیه شهرها به صورت مجانی اطلاع داد. منبع: مین فود 1400/12/28 23:03:26 5.0 از 5 692 تگهای خبر: اضافه وزن , ایمنی , برنامه , برند این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت جدیدترین ها غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی