نگرانی از افزایش بیماری در کشور

وزیر بهداشت عنوان كرد

به گزارش مین فود خوزستان وزیر بهداشت اظهار داشت: هم اکنون موج ششم بیماری فروکش کرده و همه فاکتورهای بیماری کاهش پیدا کرده اند البته این وضعیت، در صورت رعایت پروتکلهای بهداشتی پایدار می ماند اما متاسفانه شاهد رعایت نشدن پروتکلهای بهداشتی در روزهای تعطیلی بودیم و نگرانی از افزایش بیماری وجود دارد.

نگرانی از افزایش بیماری در کشور
دکتر بهرام عین اللهی در حاشیه بازدید از بیمارستان درحال ساخت آیت الله طالقانی آبادان که امروز (۸ فروردین ماه) انجام شد، اظهار نمود: با عنایت به زحمات مردم آبادان در دفاع مقدس، برای ما شهرهای آبادان و خرمشهر خصوصیت خاصی دارند و باید به این شهرها رسیدگی بیشتری شود.

به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، وی ادامه داد: امروز از پروژه گسترش بیمارستان ۲۴۲ تختخوابی آیت الله طالقانی که توسط بنیاد علوی درحال ساخت است، بازدید شد؛ این بیمارستان استانداردهای خوبی دارد و امیدواریم در مدت یک ماه آینده به بهره برداری برسد.

عین اللهی بیان نمود: برای توسعه بیمارستان آیت الله طالقانی نیروهای جدید به کارگیری می شوند اما تاکید ما این است که نیروهای تخصصی را به کار بگیرند.

وی اظهار داشت: یک بیمارستان ۳۰ تختخوابی هم در نزدیکی شلمچه در دست اقدام است که در ادامه سفر از این پروژه و خدمات دانشگاه علوم پزشکی آبادان در یادمان های راهیان نور بازدید خواهم کرد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مورد حضور تماشگران در ورزشگاه ها بیان نمود: اجازه داده شد با ۵۰ درصد ظرفیت، تماشاگران در بازی تیم ملی ایران و لبنان در ورزشگاه حضور پیدا کنند.

وی اضافه کرد: هم اکنون شرایط رو به بهبودی است و اگر مردم رعایت نمایند، در آبادان هم تماشاگران می توانند در ورزشگاه حضور پیدا کنند اما در صورت رعایت نشدن پروتکلهای بهداشتی اجازه ادامه حضور تماشاگران در ورزشگاه ها داده نمی گردد چونکه با رعایت نشدن پروتکلهای بهداشتی، باردیگر ویروس فعال می شود.

عین اللهی اظهار داشت: هم اکنون موج ششم بیماری فروکش کرده و همه شاخصهای بیماری کاهش پیدا کرده اند البته این وضعیت، در صورت رعایت پروتکلهای بهداشتی پایدار می ماند اما متاسفانه شاهد رعایت نشدن پروتکلهای بهداشتی در روزهای تعطیلی بودیم و نگرانی از افزایش بیماری وجود دارد.

وی اضافه کرد: نباید فکر نماییم کرونا تمام شده است؛ بمحض این که در کشورهایی مانند انگلیس و آمریکا فکر کردند بیماری تمام شده، باردیگر بیماری عود کرده است ازاین رو در صورت رعایت نشدن پروتکلهای بهداشتی احتمال افزایش مجدد بیماری وجود دارد.





منبع:

1401/01/08
18:27:27
5.0 از 5
642
تگهای خبر: آب , استاندارد , بهداشت , بیمار
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
جدیدترین ها

مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی
رژیم غذایی، تناسب اندام، دستورالعمل و نکات حفظ سلامتی و رژیم غذایی سالم همه در مین فود

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است