تأثیر دز چهارم واکسن در کاهش ۴ برابری مرگ های کرونایی مجله پزشكی نیوانگلند منتشر كرد مجله پزشکی ˮنیوانگلندˮ در مقاله اخیر خود با مبحث بازنگری تأثیر واکسیناسیون بر مهار کرونا آورده است: تزریق چهارمین دُز واکسن کرونا خطر مرگ و میر ناشی از این بیماری را تا چهار برابر می کاهد. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، این یافته ها نشان داده است که تزریق چهارمین دُز واکسن کرونا به صورت قابل توجهی احتمال مبتلا شدن به عفونت و نوع شدید بیماری را در افراد ۶۰ سال به بالا می کاهد. در این بررسی ها مشخص شد که بین دو هفته تا یک ماه بعد از دریافت نوبت چهارم واکسن، احتمال مبتلا شدن به بیماری کووید-۱۹ در این افراد در مقایسه با افرادی که فقط دٌز سوم را حداقل چهار ماه قبل دریافت کرده بودند، ۵۲ درصد کمتر بوده است. همینطور احتمال بروز علایم بیماری کووید-۱۹ در این افراد ۶۱ درصد، احتمال بستری شدن در بیمارستان ۷۲ درصد، مبتلا شدن به نوع شدید بیماری ۶۴ درصد و همینطور احتمال مرگ ناشی از آن ۷۶ درصد کمتر بوده است. این نخستین مطالعه ای است که اثربخشی تزریق دُز چهارم واکسن را در جلوگیری از بیماری کووید-۱۹ ارزیابی می نماید. در این مطالعه داده های در ارتباط با ۱۸۲ هزار و ۱۲۲ داوطلب ۶۰ ساله و بالاتر که دُز چهارم واکسن را دریافت کرده بودند، مورد بررسی قرار گرفت. همینطور داده های در ارتباط با یک گروه دیگر که حداقل چهار ماه قبل تنها دُز سوم را بدون دریافت دُز چهارم تزریق کرده بودند، مورد بررسی قرار گرفت. نتایج مطالعات روی تأثیر تزریق دُز چهارم واکسن در افراد ۶۰ ساله و بالاتر به وضوح نشان داد که دُز چهارم واکسن به صورت قابل توجهی از فرد در مقابل عوارض بیماری کرونا همچون کاهش چهار برابری خطر مرگ و میر محافظت می کند. متخصصان اظهار داشتند: نتایج این مطالعه می تواند به هر فردی کمک نماید تا در مورد احتیاج به واکسن، تصمیمی آگاهانه بگیرد. بر مبنای برآورد ما، نتایج این مطالعه جمعیت سالمندان و افراد در معرض خطر عوارض بیماری کووید-۱۹ را ترغیب می کند تا دُز چهارم واکسن را دریافت نمایند. 1401/01/29 08:16:20 5.0 از 5 455 تگهای خبر: بیمار , بیمارستان , بیماری , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند جدیدترین ها وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی