افطار چه نوع آش هایی بخوریم متخصص طب ایرانی مطرح كرد؛ به گزارش مین فود یک متخصص طب ایرانی، به تشریح نکات تغذیه ای طب ایرانی در دو وعده غذایی افطار و سحر پرداخت. به گزارش مین فود به نقل از مهر، سید حامد موسوی اصیل اظهار داشت: آمادگی برای ماه رمضان باید از چند ماه قبل مورد بررسی قرار بگیرد تا مشکلات و ضعف های افراد تا حد امکان اصلاح گردد.وی افزود: این افراد باید از جوانب مختلف مانند بیماری های گوارشی، ضعف بدنی، کم خونی و نوع مزاج مورد بررسی قرار گیرند و عواملی مانند جنسیت، سن، شغل و عادت هایی مانند مصرف دخانیات، قلیان و مشروبات الکلی و الگوهای خواب و بیداری افراد هم بررسی شود.موسوی اضافه کرد: سالمندان، نوجوانان و بانوان آبستن و شیرده که ضعف بدنی و یا بیماری های زمینه ای دارند باید تحت نظر پزشک برای روزه اقدام نمایند.وی اضافه کرد: همینطور افراد با مزاج گرم یا خشک و یا دارای شغل با فعالیتهای بیش از اندازه که سبب خشکی شدید بدنی می شود و با عنایت به این که روزه خود مزاج گرم و خشک را القا می کند می توانند با رفتن به پزشکان متخصص طب سنتی برای اصلاح مزاج خود اقدام نمایند.موسوی اظهار داشت: در ماه رمضان باید از مصرف غذاهای مدر، مسهل و تعریق درمانی و انجام اقدامات دفع کننده خون مانند حجامت، فصد و زالو پرهیز شود. البته در مواردی که بیمار با یبوست شدید رجوع کند پزشک متخصص طب ایرانی می تواند با تجویز مسهل سبک از شدت آن بکاهد.وی خاطرنشان کرد: در وعده غذایی افطار باید ابتدا مایعات کافی مانند آب جوش با نبات یا عسل، شیر گرم و خرما، آب جوش به همراه آبلیمو برای رفع تشنگی استفاده گردد.موسوی افزود: همینطور در وعده غذایی افطار، مصرف غذاهای سهل الهضم، سبک و رطوبت بخش مانند آش و سوپ مانند آش اسفناج، آش خرفه، آش ماست یا دوغ و آش هایی با محتویات کدو و ریواس سفارش می شود.وی خاطرنشان کرد: همینطور بعد از گذشت ساعاتی از افطار میتوان میوه و آبمیوه، سالاد و سبزیجاتی مانند کاهو با سکنجبین، زردآلو، گلابی، هندوانه، انجیر تازه، آلبالو مصرف کرد.موسوی اظهار داشت: افزودنی های ترش مانند سماق، زرشک، غوره و رب انار ملس بسیار برای مصرف در این ماه مناسب هستند. همینطور باید از مصرف ادویه جات تند مانند خردل و گلپر و غذاهای پرچرب مانند ماهی پرهیز شود.وی در مورد وعده سحری بیان نمود: در وعده سحری باید از غذاهای غلیظ تری مانند غذاهای به اصطلاح برنجی بهره برد که از گوشت هایی مانند مرغ و گوسفند برای افزایش توانایی افراد برای گرفتن روزه استفاده گردد.موسوی تصریح کرد: مصرف خورش های پسته، خلال بادام، خورش فسنجان، خورش هویج و خورش قیمه که حبوبات زیادی دارد، می تواند ضعف را در ماه رمضان با انرژی بخشی برطرف کند. منبع: minfood.ir 1401/01/31 10:11:37 5.0 از 5 596 تگهای خبر: آب , بیمار , بیماری , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت جدیدترین ها غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی