حال ناخوش درمان دشتستان بیمارستان گنجی متهم اصلی است

حال ناخوش درمان دشتستان بیمارستان گنجی متهم اصلی است به گزارش مین فود بوشهر سر پسر ۱۰ ساله ام حین بازی با دوچرخه با سنگ برخورد کرد و به صورت عمیق شکسته شد؛ در حالیکه از شدت خونریزی پسرم از حال رفت، با دستپاچگی و شدت ترسی که از آن وضعیت وحشتناک داشتیم، فقط خدا می داند که چگونه من و همسرم پسرم را با یک موتور سیکلت به بیمارستان رساندیم.


مسافت خانه ما تا بیمارستان شهید صادق گنجی، ۳۰ دقیقه می شود که سرعت بالای همسرم برای کوتاه کردن مسیر نزدیک بود منجر به تصادف ما با اتوبوس پر از سرنشینِ مقابل شود که خوشبختانه به خیر گذشت.
وارد بیمارستان که شدیم خدا خدا می کردم که پزشک خیلی زود خودش را برساند و همانطور که انتظار می رفت، خیلی معطل شدیم تا پزشک بر بالین پسرم حاضر شود.
با وضعیت حساس پسرم و استرس غیرقابل کنترل من و همسرم، شرایط روانی بیمارستان شهید گنجی قابل تحمل نبود؛ چون که همزمان داد همراهان برخی از بیماران از رسیدگی ضعیف پرسنل بلند بود و در همین زمان، خواهر یکی از بیماران به سبب رسیدگی نشدن به وضعیت خواهر نوجوانش که گرفتار تنگی نفس شده بود با داد و بیداد و خطابِ بیمارستان به کشتارگاه و فیلم گرفتن، پزشکان و پرستاران بخش اورژانس را تهدید به شکایت و رسانه ای کردن تصویرشان می کرد که در مقابل، نیروهای حراست تلاش در بیرون کردن او داشتند.
بعد از حضور پزشک و تجویز دارو و با آن وضع اسفبار، مجدد همسرم برای تهیه دارو به شهر برگشت و بازگشت یک ساعته ی او، یک قرن بر من گذشت که بعد متوجه شدیم، دارو ثبت سیستم نشده بود و همسرم با نرخ آزاد دارو را تهیه کرده است؛ به هر حال آن شب را خداوند عنایت کرد و محمدرضای مرا باردیگر به من برگرداند.
به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، این روایت یک مادر برازجانی از بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان است که حجم بالای تراکم بیماران در شهرستان دشتستان با نبود تجهیزات و امکانات کافی، فعالیت کج دار و مریز داروخانه، فضای درمانی نامناسب، نبود برخی پزشکان متخصص، نارضایتی مردم از رسیدگی بعضی از پرسنل کادر درمان، نوع برخورد کارکنان و اعضای تیم درمان و دوری از شهر، اوج نارضایتی از این بیمارستان را بهمراه داشته است.

اوج نارضایتی از وضعیت درمان در برازجان
یکی از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی که دوره کارورزی خویش را در بیمارستان شهید گنجی می گذراند، بیان نمود: بیشتر گلایه های مردم از رسیدگی ضعیف کادر درمان، نبود امکانات کافی و دوری از شهر است. این در حالیست که این بیمارستان، تنها بیمارستان دولتی در بزرگ ترین شهرستان استان بوشهر چه از حیث جمعیت و چه مساحت است که فقط طبقه اول آن خودنمایی کرده و طبقات بالای آن در وضعیت نامطلوب بوده تا جایی که تنها یک دستگاه سنجش گاز خونی در آن وجود دارد و به سبب بی دقتی و رسیدگی نشدن صحیح از جانب برخی پرسنل به سبب حجم بالای کارها، به "کشتارگاه" مشهور است.
این دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به رفت و آمد خود با سرویس به این بیمارستان اذعان می کند: دوری بیمارستان شهید گنجی از مرکز شهر نه تنها برای بیماران به تشدید وضعیت بد آنها کمک می نماید که برای امثال من هم مشکلاتی به همراه داشته است؛ چون که من خیابان اصلی پیاده و سوار شده و برای رسیدن به خانه خود باید مسافت ۱۵ دقیقه ای را پیاده روی کنم.
وی ضمن اشاره به مدیریت ضعیف و اعمال نشدن کنترل دقیق بر پرسنل درمان افزود: همراه بیمار در وضعیت نامناسب روحی و نگرانی از وضعیت بیمار خود، بر خلاف قوانین بیمارستان باید مثل یک رجوع کننده به یک اداره، مراحل آزمایش و عکس برداری بیمار خویش را از یک اتاق به اتاق دیگر انجام دهد.
یکی دیگر از دانشجویان کارورز بیمارستان شهید گنجی با تائید رفتار نامناسب برخی از پرسنل و مسئولین با کارورزان این بیمارستان اشاره کرد: کمبود پرسنل پرستاری برای یک بخش با ۲۳ تخت که هر شیفت ۴ پرسنل -یک یا ۲ پرستار و بقیه کمک پرستار و بهیار- با این حجم از مراجعات پاسخگو نبوده و منجر به نارضایتی مردم حتی با نهایت توان کادر درمان خواهد شد.

بیمار می ماند و بیمارستان بدون متخصص!
این دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: با افزایش تزریق نیرو و افزایش تسهیلات به کادر درمان میتوان از عامل مشوق ها استفاده کرد؛ چون که خیلی از پزشکان به سبب نداشتن پانسیون مناسب و تسهیلات کافی پس از گذراندن مدت تعهد، بیمارستان را ترک کرده و بیمار می ماند و بیمارستان بدون متخصص!
به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، تلاشهای جانفرسا و خستگی ناپذیر پزشکان، پرستاران و دیگر پرسنل بهداشت و درمان شهرستان دشتستان در شرایط بحرانی کرونا و با وجود تمام کمبودها و گله ها وقتی در سخت ترین روزها با مجاهدت های خود برای حفظ سلامت و آرامش مردم و تقدیم شهدای مدافع سلامت تلاش می کردند، به اثبات رسیده است.
کادر درمان در بحران های مختلف همچون کرونا با وجود تمام مشکلات موجود، مدت ها از خانه و خانواده دور بوده و به صورت چند شیفتی به خدمت رسانی شبانه روزی پرداختند؛ اما مشکل پرداختی و معوقات مدافعان سلامت در همه استان ها بخصوص پرسنل بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان از اهم موضوع هایی است که نیازمند ورود جدی مسئولین شهرستانی و استانی است.

دشتستان با جمعیت ۵۰۰ هزار نفری فقط یک بیمارستان دارد!
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با ایسنا عنوان کرد: وجود تنها یک بیمارستان پاسخگوی جمعیت ۳۰۰ هزار نفری دشتستان با محیط پیرامون دشتستان و جنوب استان فارس با جمعیتِ قریب نیم میلیون نفری نخواهد بود.
ابراهیم رضایی افزود: با وجود سیاست وزارت بهداشت برای راه اندازی بیمارستان در شهرهای بالای ۵۰ هزار نفر، شهرستان دشتستان با جمعیتی ۵۰۰ هزار نفری فقط یک بیمارستان داشته و این در حالیست که استان بوشهر رتبه آخر را در تعداد تخت های بیمارستان در کشور دارد.
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: با وجودی این که پانسیون پزشکان متخصص با فوریتی که در به حداقل رساندن زمان حضور پزشک بر بالین بیمار دارد؛ اما این پانسیون در خود مجموعه بیمارستان شهید گنجی نبوده و در مجموعه بیمارستان ۱۷ شهریور سابق بوده که یک فاصله قابل توجهی به وجود آورده است.
رضایی با اشاره به ایثار و تلاشهای مجاهدانه کادر درمان در زمان فراگیری ویروس کرونا بیان نمود: کادر درمان بیشتر از یکسال -در برخی موارد از سال ۹۹- که مطالبات خویش را دریافت نکرده است و این مورد، نبود انگیزه کافی در پرسنل و کادر درمان را به دنبال خواهد داشت.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اشاره کرد: شلوغی و نبود پاسخگویی مناسب در بیمارستان شهید گنجی به تراکم بالای مراجعین به این بیمارستان برمی گردد که نیازمند راه اندازی بیمارستان دوم در شهر برازجان است.

۱۷ شهریوری که از طریق نمی رسد
وی توجه به زیرساخت های درمانی را از اهم توجهات در حوزه مشکلات بیمارستان شهید گنجی دانست و اشاره کرد: چاره اساسی برای بهتر شدن وضعیت بیمارستان شهید گنجی و کاسته شدن فشار موجود بر روی آن و کاهش مشکلات فعلی بیمارستان شهید گنجی، راه اندازی بیمارستان دوم در شهر برازجان با جمعیت قریب ۱۳۰ هزار نفر است که باردیگر ساختن بیمارستان ۱۷ شهریور با پیشینه چندین دهه خدمت مدنظر است.
ابراهیم رضایی در مورد کندی پیشرفت پروژه بیمارستان ۱۷ شهریور جدید، تصریح کرد: باید به جای نگاه سطحی به مسائل بیمارستان گنجی، ریشه ای ورود کرد و من هم قبول دارم که پروژه راه اندازی بیمارستان ۱۷شهریور جدید به کندی پیش می رود که قسمتی از این مساله به ضعف پیمانکار مربوط می باشد که در گذشته انتخاب شده و تعویض پیمانکار هم در چنین شرایطی زمان بر است؛ ولی در فاز ۲ باید مراقبت کرد که پیمانکار واجد صلاحیتی مسئولیت را بپذیرد.
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: یکی از دغدغه های اصلی من، در حوزه درمان شهرستان است که با دعوت از وزیر بهداشت، از پروژه بیمارستان ۱۷شهریور جدید بازدید کرده و کند بودن پروژه را به گوش مسئولین رسانده ایم و با رایزنی هایی که به صورت مستقیم در مسافرت دکتر رئیسی به استان بوشهر داشتیم، اعتبار قابل توجهی تخصیص گرفت که تلاش در پیشرفت پروژه و عدم توقف آن داریم.
امام جمعه دشتستان در گفتگو با ایسنا، ضمن تاکید بر لزوم پروژه راه اندازی بیمارستان ۲۴۰ تختخوابی ۱۷ شهریور برازجان اظهار داشت: وسعت شهرستان دشتستان و تعداد مراجعات فراوان بیماران به بیمارستان شهید گنجی با تکمیل بیمارستان ۱۷شهریور جدید کمک شایانی به کاهش مراجعات به بیمارستان شهید گنجی خواهد نمود.
به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، در صورتیکه یکی از دو طرح های اولویت دار استان برای کسب مجوز از کمیسیون ماده ۲۳ جهت اختصاص ردیف مستقل در لایحه بودجه، تکمیل بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان است، باید دید پس از سال ها، ردیف بودجه جدیدی به نام استان بوشهر در لایحه دولت اضافه می شود یا خیر!؟

۱۷ شهریور برازجان در حد اسکلت بندی است
حجت الاسلام حسن مصلح افزود: طبق گفته مسؤلان، بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان در زمینی به مساحت ۲۰ هزار متر مربع و در مدت ۳۶ ماه و با اعتبار ۷۶۰ میلیاردریال ایجاد می شود که تکمیل آن می تواند در رفع نیازهای سلامت مردم بسیار کمک کننده باشد.
وی اشاره کرد: طبق پیگیری های صورت گرفته، اعتباراتی برای ساخت این بیمارستان اختصاص یافته بود؛ اما مراحل ساخت و پیشرفت آن بسیار کند بود و مدت هاست در حد اسکلت بندی است که در مسافرت آقای رئیسی، با پیگیری های که داشتیم، بودجه خوبی برای ادامه کار اختصاص یافت که امیدواریم با این بودجه کار به سرمنزل خود برسد و دو سال آینده مورد بهره برداری قرار گیرد.
امام جمعه دشتستان با اعلان اینکه بیمارستان شهید صادق گنجی پاسخگوی نیازها این منطقه نیست، افزود: این بیمارستان از بیمارستان های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر است که بعنوان اصلی ترین مرکز عرضه خدمات بهداشتی درمانی و فوریت های پزشکی ایمنی بیمار در محدوده شهرستان دشتستان بزرگ به منظور عرضه خدمات مصوب در جهت حفظ و ارتقاء و تندرستی آحاد جامعه و پاسخگویی به نیازها با رعایت عدالت و جلب رضایت خدمت گیرندگان، به راه افتاده است.

بیمارستان گنجی کفاف دشتستان را نمی دهد
سرپرست بیمارستان شهید صادق گنجی هم در گفتگو با خبرنگار ایسنا اشاره کرد: بعد از واقعه آتشسوزی بیمارستان ۱۷ شهریور، بیمارستان شهید گنجی بعنوان تنها بیمارستان شهرستان دشتستان در حد وسع و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری خود در خدمت بیماران و مردم شریف بوده است و مبرهن است که امکانات زیرساختی، نرم افزاری، تعداد تخت های حاضر در بیمارستان شهید گنجی و... کفاف جمعیت شهرستان دشتستان و بخصوص مراجعین سایر شهرهای اطراف به این شهرستان را نخواهد داشت.
شهرام جلال پور افزود: در اپیدمی بیماری کرونا کمبود تخت بیشتر مشهود بود و با تلاش شبانه روزی مدیریت و پرسنل، همه بیماران رجوع کننده به بیمارستان، خدمات درمانی را دریافت کرده و بیمارستان شهیدگنجی در شرایط سخت و همه گیری کرونا و با کمبود امکانات، دست رد به سینه هیچ رجوع کننده و بیماری نزده است.
وی در مورد عدم ثبت داروها در سیستم اظهار نمود: در تمامی بخش های بیمارستان شهید گنجی همچون درمانگاه تخصصی، بخش های دیالیز، تالاسمی و... ثبت دارو در سیستم و یا همان اجرای طرح نسخ الکترونیکی به صورت کامل اجرا شده است و فقط به سبب کمبود پزشک عمومی و شلوغی بیش از اندازه اورژانس، در این قسمت بیمارستان امکان انجام این مهم وجود نداشته؛ اما با اضافه شدن یک پزشک و جدا کردن بخش خدمات سرپایی پزشک عمومی از بخش اورژانس بزرگسال، با وجود تعداد ناچیز نسخ غیر الکترونیکی (ثبت نشده در سیستم) نسبت به نسخ الکترونیکی، مقدمات انجام کار در آینده نزدیک فراهم گشته است.

اصطلاحات نامتعارف زیبنده تنها بیمارستان دشتستان نیست
جلال پور در مورد گلایه های مردم از وضعیت رسیدگی پرسنل و مدیریت بیمارستان شهید گنجی برازجان اظهار داشت: بعضی از مراجعین محترم و بیماران عزیز با رفتن به بیمارستان گاهی توقعات نابه جایی امکان دارد داشته باشند یا خدماتی که در مراکز تخصصی تر و فوق تخصصی عرضه می شود را درخواست کنند و یا گاهی به سبب نبود امکانات و تخصص لازم در بیمارستان شهید گنجی از عرضه خدمت مزبور، معذور بوده باشیم، بنابراین از روی ناراحتی و یا توقعی که از بیمارستان شهید گنجی دارند گاهی از اصطلاحات نامتعارف و غیر معقولی استفاده کنند که به هیچ وجهی متناسب و زیبنده تنها بیمارستان شهرستان و مردم شریف و فهیم دشتستان نیست و البته که محدود افرادی چنین الفاظی را به کار می برند.
سرپرست بیمارستان شهید صادق گنجی در مورد تکمیل بیمارستان ۱۷ شهریور جدید اضافه کرد: بی گمان با تکمیل ساخت و راه اندازی بیمارستان ۱۷ شهریور جدید بار بیماران و مراجعین به بیمارستان شهید گنجی کمتر خواهد شد و به تبع امکان رسیدگی و مراقبت از بیماران بهتر فراهم می شود؛ بنابراین از مسئولین محترم استانی و شهرستانی تقاضا داریم که به برای کمک به سلامت شهرستان و رفاه حال بیماران عزیز تمام توان و تلاش خویش را برای تسریع در امر ساخت، تجهیز و راه اندازی بیمارستان ۱۶ شهریور به کار گیرند.
شهرام جلال پور در مورد دغدغه اصلی خود، بیان نمود: در وضعیت کنونی و فشار اقتصادی موجود در سطح جامعه یکی از دغدغه های اصلی مدیریت بیمارستان، پرداخت های کارکنان است که گاهی عقب افتاده؛ ولی مدیریت تمام تلاش خویش را در جهت پرداخت های کارانه، اضافه کار و... پزشکان و پرسنل به کار بسته تا وضعیت رفاهی و معیشتی بهتری را برای کارکنان بیمارستان فراهم نماید و بحمدلله در مبحث پرداختی از سایر بیمارستان های استان عقب نیستیم.
وی تصریح کرد: با ایجاد زیر ساخت های جدید و اضافه شدن تجهیزات پزشکی مدرن در بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان که در اینجا مجال پرداختن به آنها نیست، شاهد تحولات بهتری در مبحث درمان و سلامت مردم شریف دشتستان خواهیم بود.

دشتستان نیازمند توجه ویژه تری در حوزه درمان است
چندی پیش همزمان با فوت اخیر یکی از شهروندان دشتستانی در بیمارستان شهید صادق گنجی، فیلمی از آن هم در فضای مجازی منتشر و خانواده متوفی، پزشک و پرستاران و پرسنل بیمارستان را عامل اصلی فوت و به عبارتی فوت شدن بیمار خود می دانند، گلایه ها و نقدها نسبت به پیگیری نشدن و یا پیگیری ضعیف بعضی از پرسنل بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان بالا گرفت؛ البته این مورد برای دشتستانی ها تازه نیست و آنها سالاهاست درد کهنه ضعف درمانی را با خود یدک می کشند.
در خصوص فوت یکی از بیماران در بیمارستان شهید گنجی برازجان، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در اطلاعیه ای اعلام نموده است که دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مبحث را به صورت ویژه پیگیری کرده و هرگونه قصور احتمالی را با جدیت و قانونی مورد بررسی قرار داده و تکریم و عرضه خدمات باکیفیت به عموم مردم استان را رسالت اصلی خود دانسته و اصل شفافیت و پاسخگویی به افکار عمومی و اصحاب رسانه و فعالین اجتماعی را در دستور کار قرار می دهد.
به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، در کنار همه اینها و تا ساخت بیمارستان ۱۷ شهریور این سوال مطرح می شود که آیا مسئولین بهداشت و درمان استان بوشهر از وضعیت فعلی بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان اطلاع ندارند!؟ در صورتیکه گلایه ها از تنها بیمارستانِ بزرگ ترین شهرستان استان بوشهر در مورد وضعیت ضعیف رسیدگی و رفتار نامناسب بعضی از پرسنل بیمارستان شهید گنجی بر هیچکس پوشیده نیست.




منبع:

1401/02/19
10:09:31
5.0 از 5
506
تگهای خبر: ایمنی , برند , بهداشت , بیمار
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است