آغاز تزریق دز چهارم واکسن کرونا در ژاپن به گزارش مین فود ژاپن تزریق دُز چهارم واکسن کروناویروس را برای افراد مسن و گروههای پرخطر شروع کرد. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، ژاپن تزریق چهارمین دُز واکسن کروناویروس را از روز گذشته (چهارشنبه) برای افراد مسن و گروههای مبتلا به بیماری های زمینه ای شروع کرد. بنابر اعلام وزارت بهداشت ژاپن، واجدین شرایط تزریق دُز چهارم واکسن کرونا افراد ۶۰ ساله و بالاتر و همینطور افراد بین ۱۸ تا ۵۹ سال مبتلا به بیماری های مزمن مانند بیماری های تنفسی یا قلبی یا افرادی که در معرض خطر بالای مبتلا شدن به نوع شدید کووید-۱۹ هستند، در نظر گرفته شده اند. وزارت بهداشت این کشور سفارش کرده است افراد حداقل پنج ماه بعد از دریافت دُز سوم می توانند برای دریافت دُز چهارم اقدام نمایند. به گزارش مین فود به نقل از ژاپن تودی، نتایج برخی مطالعات از آن حکایت می کند که تزریق دُز چهارم واکسن می تواند از بروز علایم شدید کووید-۱۹ در افراد بالای ۶۰ سال برای بازه زمانی معینی جلوگیری نماید. منبع: minfood.ir 1401/03/05 16:31:41 5.0 از 5 437 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , كرونا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند جدیدترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی