شیر مادر ریسک مبتلا شدن به آسم را در کودک می کاهد مطالعات نشان می دهد؛ به گزارش مین فود بر مبنای تحقیقات جدید، هر چه مدت طولانی تری نوزاد به صورت انحصاری از شیر مادر تغذیه کند، احتمال ابتلای کودک به آسم کاسته می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، دکتر «کیدریا ویلسون»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه تنسی، اظهار داشت: «تغذیه با شیر مادر به مدت حداقل شش ماه محافظت کننده ترین روش است، اما این احتمال وجود دارد که مدت زمان کوتاه تر هم محافظت در مقابل آسم را فراهم آورد.» ویلسون تصریح کرد: «علاوه بر وجود مواد مغذی، شیردهی حاوی عوامل زیادی است که امکان دارد بر نحوه رشد ریه و سیستم ایمنی تاثیر بگذارد.» این مطالعه شامل بیشتر از ۲۰۰۰ جفت مادر و کودک از سه مطالعه بود. از زنان در مورد شیردهی و علایم آسم زمانی که فرزندانشان در سنین ۴ تا ۶ سالگی بودند سوال شد. هر چه مادر مدت بیشتری به صورت انحصاری به نوزادش شیر می داد، احتمال کمتری داشت که فرزندش نتایج در رابطه با آسم، همچون خس خس سینه، تشخیص آسم، و یا استفاده از دارو برای درمان آسم در یک تا دو سال قبل را تجربه کند. در مقایسه با نوزادانی که کمتر از دو ماه با شیر مادر تغذیه شده بودند، کودکانی که دو تا چهار ماه با شیر مادر تغذیه شده بودند، ۳۶ درصد با احتمال کمتر ابتلاء به آسم یا خس خس سینه در سنین ۴ تا ۶ سالگی روبرو بودند. این مطالعه نشان داد نوزادانی که به مدت ۵ تا ۶ ماه از شیر مادر تغذیه می کردند، ۳۹ درصد کمتر احتمال ابتلاء به آسم را داشتند و آن هایی که بیشتر از شش ماه از شیر مادر تغذیه می کردند، احتمال ابتلاء به آسم در آنها ۴۸ درصد کمتر بود. تغذیه ترکیبی شیر مادر همراه با شیر خشک یا آبمیوه همانند تغذیه انحصاری با شیر مادر از ابتلاء به آسم محافظت نمی نماید. به گفته محققان: «در شیر مادر، تعداد زیادی باکتری خوب ساکن در روده و سایر پروتئین های محافظ وجود دارد که از افزایش سرعت سیستم ایمنی بدن و بروز آلرژی و ایجاد آسم جلوگیری می کند.» محققان سفارش می کنند اگر نمی توانید شیر دهید، راه های دیگری جهت کمک به جلوگیری از آسم وجود دارد، همچون به حداقل رساندن استفاده از آنتی بیوتیک ها و انجام اقداماتی برای پیشگیری از عفونت های ویروسی. استفاده بیش از اندازه از آنتی بیوتیک ها می تواند میکروبیوم روده را تغییر دهد و زمینه را برای بیماری آسم فراهم آورد. منبع: minfood.ir 1401/03/22 10:03:14 5.0 از 5 426 تگهای خبر: آب , ایمنی , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست جدیدترین ها نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی