کروناویروس تا یک ماه بر روی گوشت منجمد زنده می ماند

یافته جدید پژوهشی؛

کروناویروس تا یک ماه بر روی گوشت منجمد زنده می ماند مین فود: یک مطالعه جدید نشان میدهد که کروناویروس می تواند تا ۳۰ روز روی گوشت و ماهی منجمد زنده بماند.



به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، این تحقیق بر روی مرغ، گوشت گاو، و ماهی قزل آلا منجمد انجام شد.
«امیلی بیلی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کمپبل کارولینای شمالی، می گوید: «اگرچه امکان دارد گوشت را به مدت ۳۰ روز در یخچال نگهداری نکنید، اما امکان دارد آنرا برای مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید.»
در این تحقیق، ویروس ها روی گوشت و ماهی منجمد قرار داده شدند و سپس در دمای یخچال (۳۹.۲ درجه فارنهایت) و دمای فریزر (۴- فارنهایت) نگهداری شدند.
بیلی اظهار داشت: «ما حتی متوجه شدیم که ویروس ها را میتوان بعد از مدت زمانی از منجمد شدن، کشت داد.»
محققان گفتند که یافته های آنها قابل توجه است چونکه کروناویروس می تواند در روده تکثیر شود، و فقط در دستگاه تنفسی، که اغلب مردم اثرات آنرا احساس می کنند، تکثیر نمی گردد.
محققان دریافتند که ویروس ها در دمای یخچال به خوبی دمای فریزر عمل نمی کنند.
این مطالعه بر اهمیت بهداشت دقیق در برداشت، حمل و نقل، بسته بندی و توزیع محصولات غذایی تاکید می کند.
خبرگزاری مهر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید


منبع:

1401/04/30
11:27:09
5.0 از 5
692
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است