کروناویروس تا یک ماه بر روی گوشت منجمد زنده می ماند یافته جدید پژوهشی؛ مین فود: یک مطالعه جدید نشان میدهد که کروناویروس می تواند تا ۳۰ روز روی گوشت و ماهی منجمد زنده بماند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، این تحقیق بر روی مرغ، گوشت گاو، و ماهی قزل آلا منجمد انجام شد. «امیلی بیلی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کمپبل کارولینای شمالی، می گوید: «اگرچه امکان دارد گوشت را به مدت ۳۰ روز در یخچال نگهداری نکنید، اما امکان دارد آنرا برای مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید.» در این تحقیق، ویروس ها روی گوشت و ماهی منجمد قرار داده شدند و سپس در دمای یخچال (۳۹.۲ درجه فارنهایت) و دمای فریزر (۴- فارنهایت) نگهداری شدند. بیلی اظهار داشت: «ما حتی متوجه شدیم که ویروس ها را میتوان بعد از مدت زمانی از منجمد شدن، کشت داد.» محققان گفتند که یافته های آنها قابل توجه است چونکه کروناویروس می تواند در روده تکثیر شود، و فقط در دستگاه تنفسی، که اغلب مردم اثرات آنرا احساس می کنند، تکثیر نمی گردد. محققان دریافتند که ویروس ها در دمای یخچال به خوبی دمای فریزر عمل نمی کنند. این مطالعه بر اهمیت بهداشت دقیق در برداشت، حمل و نقل، بسته بندی و توزیع محصولات غذایی تاکید می کند. خبرگزاری مهر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید منبع: minfood.ir 1401/04/30 11:27:09 5.0 از 5 1057 تگهای خبر: بسته بندی , بهداشت , دستگاه , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مصرف زیاد نوشابه و هات داگ چه بلایی سر مغز می آورد؟ ارتباط استفاده از فناوری ها با کاهش خطر زوال شناختی غائی شدن پروژه مشترک انتقال تکنولوژی واکسن پنوموکوک در دولت چهاردهم اسامی تعدادی فرآورده غذایی غیر مجاز نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها مصرف زیاد نوشابه و هات داگ چه بلایی سر مغز می آورد؟ ارتباط استفاده از فناوری ها با کاهش خطر زوال شناختی برگ بو این همه خاصیت دارد! میوه ای ترش و شیرین با خواصی فراتر از انتظار جدیدترین ها مصرف زیاد نوشابه و هات داگ چه بلایی سر مغز می آورد؟ ارتباط استفاده از فناوری ها با کاهش خطر زوال شناختی برگ بو این همه خاصیت دارد! میوه ای ترش و شیرین با خواصی فراتر از انتظار غذای پرچرب سلامت روده را تهدید می کند غائی شدن پروژه مشترک انتقال تکنولوژی واکسن پنوموکوک در دولت چهاردهم اسامی تعدادی فرآورده غذایی غیر مجاز تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو چند فعالیت ورزشی مناسب برای افراد مسن گیاهی تلخ با خواصی شیرین برای بدن تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی