نمک طول عمر را کوتاه می کند یافته های پژوهشی نشان می دهد؛ مین فود: یک مطالعه جدید بزرگ نشان میدهد افرادی که در وعده های غذایی خود زیاد نمک می ریزند ممکنست عمر کوتاه تری نسبت به افرادی که به ندرت دست به نمکدان می زنند داشته باشند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، این مطالعه که روی بیش از ۵۰۰ هزار بزرگسال بریتانیایی انجام شد، نشان داد کسانی که همیشه روی غذای خود نمک می پاشند، ۲۸ درصد بیش از افرادی که به ندرت به وعده های غذایی خود نمک اضافه می کنند، در معرض مرگ زودرس هستند. به طور متوسط، مصرف کنندگان نمک زیاد حدود دو سال از میانگین عمرشان در سن ۵۰ سالگی کاهش پیدا می کند. دکتر «لو چی»، محقق ارشد از دانشگاه تولان در نیواورلئان، اظهار داشت: «این یک رفتار ساده است که افراد می توانند آنرا اصلاح کنند.» غذاهای فرآوری شده و غذاهای آماده اغلب سرشار از سدیم هستند و بهتر است محدود شوند. کارشناسان بهداشت مدت هاست که سفارش می کنند سدیم را در رژیم غذایی محدود کنید که تا حد زیادی برای مساعدت با کنترل سطح فشار خون مؤثر است. این یافته ها برمبنای ۵۰۱، ۳۷۹ بزرگسالی است که در مطالعه بانک زیستی انگلستان شرکت کرده بودند. زمانی که آنها بین سالهای ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ بکارگرفته شدند، به پرسشنامه هایی در مورد رژیم غذایی و عادات سبک زندگی خود پاسخ دادند. در طی ۹ سال، بیش از ۱۸۰۰۰ شرکت کننده مرگ سریع داشتند. پژوهشگران دریافتند که خطر مرگ نابهنگام در بین افرادی که گفته بودند همیشه از نمک سر سفره استفاده می نمایند، در مقابل کسانی که هیچ گاه یا به ندرت از نمک استفاده می کردند، ۲۸ درصد بیشتر بود. نتایج نشان داد در میان مردان مصرف کننده نمک زیاد، این میزان بیش از دو سال از امید به زندگی آنان در سن ۵۰ سالگی کاست. همتایان زن آنها بطور متوسط ۱.۵ سال از زندگی خودرا از دست دادند. چی معتقد می باشد که تأثیر نمک اضافی بر فشار خون دلیل اصلی این رویداد است: افرادی که بطور معمول به غذای خود نمک اضافه می کنند، خصوصاً در معرض خطر مرگ ناشی از سکته مغزی یا بیماری قلبی هستند. منبع: مین فود 1401/05/02 09:44:45 5.0 از 5 837 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , رژیم غذایی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط ذخایر شش ماهه دارو و شیر خشک تأمین شده است پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی پربحث ترین ها استخدام و کاریابی ذخایر شش ماهه دارو و شیر خشک تأمین شده است معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ جدیدترین ها استخدام و کاریابی ذخایر شش ماهه دارو و شیر خشک تأمین شده است معجونی برای رفع عطش، کنترل وزن و تقویت خلق وخو چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی