بهترین ساعت غذا خوردن آگاهی سلامت؛ به گزارش مین فود، متخصصین علوم تغذیه معتقدند که ساعت غذا خوردن از اهمیت زیادی در سلامت افراد برخوردار می باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، شاید یکی از دلایل ضعیف شدن بدن در مقابل بیماری ها، نحوه تغذیه افراد باشد که امروزه به شکل عجیبی درحال اتفاق افتادن است. به صورتی که کمتر کسانی هستند که سر ساعت، صبحانه، ناهار و شام می خورند. گرایش به سمت زندگی صنعتی و خارج شدن از الگوی مناسب تغذیه، منجر به تشدید رفتارهای غلط غذایی شده است. اما، متخصصین تغذیه و رژیم درمانی، برای خوردن صبحانه، ناهار و شام، ساعات مناسبی را تعریف کرده اند. صبحانه بهترین زمان خوردن صبحانه، ۷ تا ۸.۵ است و نباید از ساعت ۱۰ دیرتر بشود. ناهار بهترین زمان خوردن ناهار، بین ۱۲.۵ تا ۱۴ است و نباید این تایم، از ۱۶ دیرتر شود. شام بهترین ساعت شام خوردن، بین ۱۸ تا ۲۱ است و این زمان، نباید از ساعت ۲۲ دیرتر شود. فاصله زمانی ایده آل بین صبحانه تا ناهار، ۴ ساعت است و شام را باید حداقل ۳ ساعت پیش از خواب بخورید. منبع: مین فود 1401/06/31 17:43:20 5.0 از 5 505 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تغذیه , درمان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط انواع سیستم های مه پاش تراژدی خاموش با طعم قارچ سمی مرگ مادر و دختر تهرانی برخورد قاطع با موازی کاری در سیستم سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند The Art of Documentation Reimagined by Fake-Sample شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک پربحث ترین ها اجرای تدریجی برنامه پزشکی خانواده در کشور انواع سیستم های مه پاش تراژدی خاموش با طعم قارچ سمی مرگ مادر و دختر تهرانی برخورد قاطع با موازی کاری در سیستم سلامت جدیدترین ها اجرای تدریجی برنامه پزشکی خانواده در کشور انواع سیستم های مه پاش تراژدی خاموش با طعم قارچ سمی مرگ مادر و دختر تهرانی برخورد قاطع با موازی کاری در سیستم سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود واکنش سازمان غذا و دارو به آشفته بازار شیرخشک سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی