عوارض سوءتغذیه در افرادی که جراحی داشته اند متخصص تغذیه و رژیم درمانی مطرح كرد؛ مین فود: یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی، در رابطه با عوارض سوءتغذیه در افرادی که عمل جراحی انجام داده اند، نکاتی را متذکر شد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، غزاله اسلامیان اظهار داشت: برمبنای یافته های مطالعات، میزان مرگ و میر در بیمارانی که در وضعیت سو تغذیه پس از عمل جراحی قرار می گیرند حدود ۳۳ درصد است. وی ادامه داد: این در حالیست که در افراد غیر مبتلا به سو تغذیه این میزان ۳، ۵ درصد گزارش شده است. عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی به عوارض سوءتغذیه در افرادی که جراحی انجام داده اند، پرداخت و اظهار داشت: این عارضه ها شامل افزایش ابتلاء به عفونت ها، افزایش تعداد زخم های بستر، بهبود آهسته زخم ها و افزایش رشد باکتری های دستگاه گوارش است. اسلامیان با اعلان اینکه بیمارانی که جراحی می شوند، بواسطه شرایط بیماری و جراحی، نیازمند مراقبت های خاصی هستند اشاره کرد: برای جراحی هایی که با برنامه ریزی به انجام می رسد، تغذیه پیش از جراحی نیز می تواند تأثیر زیادی بر روند بهبود بیمار، بعد از جراحی داشته باشد. به گفته ی ایشان، روند تغذیه در بیماران تحت عمل باید از زمان بستری شدن آنها و پیش از عمل شروع شود و تا دوره بهبود پس از عمل نیز ادامه داشته باشد. متخصص تغذیه و رژیم درمانی افزود: یک تا دو روز پیش از جراحی بهتر است بیمار از رژیم های غذایی کم فیبر یا رژیم های غذایی مایع پیروی کند، چونکه پیش از جراحی، برمبنای دستور پزشک تغذیه بیماران متوقف می شود تا روده بزرگ فاقد باقی مانده باشد و خطر ابتلاء به عفونت ها کم شود. اسلامیان افزود: برمبنای نوع جراحی و شرایط بیمار، ممکنست مدت زمان این وضعیت در بیماران متفاوت باشد و حتی در جراحی های اورژانسی این شرایط مهیا نباشد بدین سبب بعد از جراحی برمبنای نوع جراحی و عملکرد دستگاه گوارش نوع تغذیه تعیین می شود و بهتر است در صورت امکان در اسرع وقت تغذیه از راه دهان شروع شود. وی اشاره کرد: بعد از جراحی، تغذیه با رژیم غذایی مایع صاف شروع می شود و در ادامه رژیم غذایی مایع کامل، رژیم غذایی پوره و نیمه جامد و رژیم غذایی معمولی تجویز می شود، ممکنست برخی بیماران نیاز به تغذیه حمایتی داشته باشند که برمبنای شرایط بیمار تغذیه با لوله (انترال) یا تغذیه وریدی (پرنترال) به انجام می رسد. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اشاره کرد: نوع تغذیه بیمارانی که بعد از جراحی به بخش مراقبت های ویژه منتقل می شوند نیز برمبنای وضعیت عملکرد دستگاه گوارش، وضعیت سو تغذیه و نارسایی های ارگانی توسط کارشناسان تغذیه بیمارستان تنظیم و پایش می شود. اسلامیان با اشاره به این که مقدار کالری و میزان پروتئین دریافتی برمبنای نوع جراحی و شرایط بیمار تعیین می شود افزود: تامین کافی پروتئین نقش مهمی در بهبود شرایط بیمار خصوصاً عملکرد سیستم ایمنی، بهبود زخم ها و ترمیم بافت ها دارد، همین طور ممکنست برخی بیماران نیاز به دریافت مکمل های پروتئین، مولتی ویتامین و املاح داشته باشند که بعد از ترخیص از بیمارستان بسته به نوع جراحی و شدت لطمه و جراحات بیمار ممکنست با دستور پزشک برای مدت مشخصی تجویز شود. وی افزود: مقدار الکترولیت و مایعات دریافتی نیز برمبنای شرایط بیمار و نتایج آزمایش ها با دستور پزشک بوسیله سرم درمانی و یا بصورت خوراکی تامین می شود. 1401/08/22 09:00:32 5.0 از 5 384 تگهای خبر: ایمنی , برنامه , بیمار , بیمارستان این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل جدیدترین ها جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی