باورهای اشتباه مردم از نان سنگک متخصص تغذیه مطرح كرد؛ به گزارش مین فود، یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی، در رابطه با باورهای اشتباه مردم نسبت به نان های مصرفی، نکاتی را متذکر شد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، تیرنگ نیستانی اظهار نمود: یکی از باورهای اشتباه رایج بین عموم مردم، اینست که سالم ترین نان، سنگک است، اما این باور درست نیست. وی ضمن اشاره به این که سلامت نان در گرو سلامت آرد، خواص تغذیه ای و روش طبخ است، اضافه کرد: هم اکنون به طور عمده نانوایی ها برای تهیه نان سنگک از آرد سفید استفاده می نمایند ازاین رو نان سنگکی که با آرد سفید پپخت می شود، مزیتی بر سایر نان های سنتی ندارد. نیستانی با اشاره به اینکه نان سنگک با حرارت مستقیم و سوخت های فسیلی طبخ می شود، افزود: این مورد سبب می شود که مواد زیان بار و مضر، سلامت نان را تحت تاثیر قرار دهد. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ضمن اشاره به این که برخی اعتقاد دارند که با ریختن سبوس روی نان سنگک سلامت آن به مراتب بیشتر می شود، اظهار داشت: جدا از این که در بیشتر موارد سبوس ها به فلزات سنگین و مشخصاً آرسنیک آلوده هستند، اضافه کردن سبوس به نان مزیتی بیشتری در مقایسه با انواع نان ایجاد نمی نماید. وی سفارش کرد: نان سنگک به سایر نان های سنتی مزیتی ندارد، ازاین رو صرفا با معیار سالم تر بودن این نان ها، نمی توان سفارش به استفاده از آن کرد. منبع: minfood.ir 1401/11/02 12:23:19 5.0 از 5 492 تگهای خبر: پزشك , تغذیه , درمان , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رونمایی از ۳ محصول دانش بنیان حوزه سلامت در اینوتکس ۲۰۲۵ ویتامین ها انرژی ساز نیستند! با مصرف این روغن ها پیر نمی شوید اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند The Art of Documentation Reimagined by Fake-Sample شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک پربحث ترین ها روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود جدیدترین ها روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود واکنش سازمان غذا و دارو به آشفته بازار شیرخشک سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود رونمایی از ۳ محصول دانش بنیان حوزه سلامت در اینوتکس ۲۰۲۵ بازگشت شیر مدرسه از سال تحصیلی آینده راه اندازی پالایشگاه ملی پلاسما در دستور کار چگونه اصالت شیرخشک را تشخیص بدهیم تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی