مصرف زیاد نیتریت ها ریسک دیابت نوع۲ را بیشتر می کند یافته محققان فرانسوی؛ مین فود: نتایج یک پژوهش ارتباط بین مصرف غذاهای حاوی سطوح بالای نیتریت و خطر مبتلاشدن به دیابت نوع 2 را نشان داد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، نیترات ها و نیتریت ها در غذا و آب یافت می شوند. گاهی اوقات برای بهبود ماندگاری به غذاهایی مانند گوشت های فرآوری شده اضافه می شوند. مطالعه اخیر نشان داد که قرار گرفتن در معرض نیتریت ها از راه منابع غذایی و آب امکان دارد خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد. محققان دانشگاه سوربن پاریس در این مطالعه خاص قرار گرفتن در معرض نیترات ها و نیتریت ها و خطر در رابطه با دیابت نوع دو را بررسی کردند. آنها بیشتر از ۱۰۰۰۰۰ بزرگسال را در تحلیل و بررسی خود گنجانده اند. محققان شرکت کنندگان را به صورت متوسط ۷.۳ سال و به صورت منظم پیگیری کردند. محققان در طول این مطالعه به ۹۶۹ مورد دیابت نوع ۲ پی بردند. این مطالعه نشان داد که مصرف نیتریت امکان دارد خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را به همراه داشته باشد. با این وجود، محققان هیچ ارتباطی بین نیترات و خطر بیماری پیدا نکردند. آنها پی بردند که افزودنی های نیتریت، بخصوص نیتریت سدیم، امکان دارد خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را هم افزایش دهد. منبع: minfood.ir 1401/11/08 11:34:59 5.0 از 5 341 تگهای خبر: آب , بیمار , بیماری , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط میوه و سبزی را با شوینده های با پایه الکلی گندزدایی نکنید توزیع شیرخشک در تعطیلات نوروزی متوقف نخواهد شد ممنوعیت واردات مواد غذایی دارای تولید داخل نکات کلیدی درباره ی سلامت آجیل شب عید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۷ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج پربیننده ترین ها مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی دستگاه برش لیزری فلزات را از کجا بخریم؟ پربحث ترین ها میوه و سبزی را با شوینده های با پایه الکلی گندزدایی نکنید توزیع شیرخشک در تعطیلات نوروزی متوقف نخواهد شد ممنوعیت واردات مواد غذایی دارای تولید داخل نکات کلیدی درباره ی سلامت آجیل شب عید جدیدترین ها میوه و سبزی را با شوینده های با پایه الکلی گندزدایی نکنید توزیع شیرخشک در تعطیلات نوروزی متوقف نخواهد شد ممنوعیت واردات مواد غذایی دارای تولید داخل نکات کلیدی درباره ی سلامت آجیل شب عید ایرانیها بزرگ ترین مصرف کننده نان در جهان هستند ارتباط واکسن کووید و انتقال آنتی بادی به نوزاد با تغذیه شیرمادر مراقبت های پس از نصب پروتز دندان ورود طب ایرانی به اثربخشی ادویه ها بر سلامت افراد نوشابه گازدار احتمال مبتلا شدن به فیبریلاسیون دهلیزی را زیاد می کند نظارت سختگیرانه سازمان غذا و دارو بر فرآورده های گوشتی تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی