مصرف زیاد نیتریت ها ریسک دیابت نوع۲ را بیشتر می کند

یافته محققان فرانسوی؛

مصرف زیاد نیتریت ها ریسک دیابت نوع۲ را بیشتر می کند مین فود: نتایج یک پژوهش ارتباط بین مصرف غذاهای حاوی سطوح بالای نیتریت و خطر مبتلاشدن به دیابت نوع 2 را نشان داد.



به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، نیترات ها و نیتریت ها در غذا و آب یافت می شوند. گاهی اوقات برای بهبود ماندگاری به غذاهایی مانند گوشت های فرآوری شده اضافه می شوند.
مطالعه اخیر نشان داد که قرار گرفتن در معرض نیتریت ها از راه منابع غذایی و آب امکان دارد خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را افزایش دهد.
محققان دانشگاه سوربن پاریس در این مطالعه خاص قرار گرفتن در معرض نیترات ها و نیتریت ها و خطر در رابطه با دیابت نوع دو را بررسی کردند. آنها بیشتر از ۱۰۰۰۰۰ بزرگسال را در تحلیل و بررسی خود گنجانده اند.
محققان شرکت کنندگان را به صورت متوسط ۷.۳ سال و به صورت منظم پیگیری کردند. محققان در طول این مطالعه به ۹۶۹ مورد دیابت نوع ۲ پی بردند.
این مطالعه نشان داد که مصرف نیتریت امکان دارد خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را به همراه داشته باشد. با این وجود، محققان هیچ ارتباطی بین نیترات و خطر بیماری پیدا نکردند. آنها پی بردند که افزودنی های نیتریت، بخصوص نیتریت سدیم، امکان دارد خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را هم افزایش دهد.


منبع:

1401/11/08
11:34:59
5.0 از 5
349
تگهای خبر: آب , بیمار , بیماری , غذا
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است