آب چغندر باعث افزایش نیروی عضلانی در طول ورزش می شود مطالعات نشان می دهد؛ به گزارش مین فود، یک مطالعه جدید نشان داده است که مصرف نیترات رژیم غذایی، مولکول فعال در آب چغندر، به صورت قابل توجهی سبب افزایش نیروی عضلانی هنگام ورزش می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، در حالیکه مشخص است نیترات رژیمی هم استقامت در ورزش و هم شدت ورزش را زیاد می کند، محققان هنوز چیزهای زیادی در مورد این که چرا این اثر رخ می دهد و این که چگونه بدن ما نیترات غذایی را که می خوریم به اکسید نیتریک تبدیل می کند، باید بیاموزند. محققان دانشگاه اکستر، توزیع نیترات مصرف شده را در بزاق، خون، ماهیچه ها و ادرار ۱۰ داوطلب سالم ردیابی کردند. از آنها خواسته شد حداکثر ورزش پا را انجام دهند. این تیم می خواست کشف کند که نیترات رژیمی در کجای بدن فعال است تا سرنخ هایی در مورد مکانیسم های موجود در زمان ورزش عرضه کنند. یک ساعت بعد از مصرف نیترات، از شرکت کنندگان خواسته شد تا ۶۰ انقباض عضله چهار سر ران - عضله ران فعال در حین صاف کردن زانو - را با حداکثر شدت در مدت پنج دقیقه روی یک دستگاه ورزشی انجام دهند. این تیم افزایش قابل توجهی در سطوح نیترات در ماهیچه ها پیدا کرد. در طول تمرینات، محققان دریافتند که این افزایش نیترات سبب افزایش ۷ درصدی در نیروی عضلانی می شود، در مقایسه با زمانی که شرکت کنندگان دارونما مصرف می کردند. «اندی جونز»، استاد فیزیولوژی کاربردی در دانشگاه اکستر، اظهار داشت: «تحقیق ما هم اکنون شواهد زیادی در مورد خواص افزایش عملکرد نیترات رژیم غذایی، که معمولا در آب چغندر یافت می شود، عرضه کرده است.» مطالعات قبلی افزایش نیترات در بافت و مایع بدن را بعد از مصرف نیترات رژیم غذایی نشان داده بود. با استفاده از ردیاب در مطالعه جدید، محققان توانستند به صورت دقیق محل افزایش و فعال بودن نیترات را ارزیابی کنند، و همینطور شیوه جدیدی را در مورد نحوه ی استفاده از نیترات مصرفی ما برای افزایش عملکرد ورزشی نشان دهند. این مطالعه نشان داده است سطوح نیترات عضلانی برای عملکرد ورزشی مهم می باشد. علاوه بر ورزش، احتمالا برای سایر حوزه های پزشکی مانند مواردی که بیماری های عصبی-عضلانی و متابولیک در رابطه با کمبود اکسید نیتریک را هدف قرار می دهند، هم نتایج مهمی دارد. منبع: minfood.ir 1401/11/16 18:10:30 5.0 از 5 386 تگهای خبر: آب , بیمار , بیماری , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل جدیدترین ها جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند مکمل آنتی اکسیدانی ترکیبی در تقویت حافظه و شناخت موثر است بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی