آیا مصرف مکمل کروم پیکولینات ضروریست توصیه محققان؛ مین فود: کروم پیکولینات مکملی است که خیلی از مردم آنرا مصرف می کنند، برای اینکه برای کاهش حساسیت به انسولین، سوزاندن چربی و عضله سازی تبلیغ می شود. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، کروم معدنی در خیلی از غذاها، البته به مقدار کم، وجود دارد. حال آیا نیاز است که مکمل آن مصرف شود. «سامانتا هلر»، کارشناس ارشد تغذیه بالینی در دانشگاه نیویورک، می گوید: «شواهد یا پشتیبانی کمی برای مصرف مکمل کروم وجود دارد، بااینکه تبلیغات نشان میدهد که می تواند توده عضلانی را افزایش دهد و به کاهش وزن و حساسیت به انسولین کمک نماید.» سازمان ایمنی غذای اروپا در مورد محصولات رژیمی، تغذیه و آلرژی با این مساله موافق است و می گوید هیچ مدرک قانع کننده ای وجود ندارد که کروم یک ماده مغذی ضرورت دارد. برخی از فواید کروم در کمک به افراد مبتلا به دیابت برای کاهش سطح قند خون است. افرادی که میزان کروم پایینی دارند می توانند شامل موارد زیر باشند: • سالمندان • کسانی که ورزش های سنگین زیادی انجام می دهند • کسانی که غذاهای شیرین زیاد می خورند • زنان حامله. به گفته پژوهشگران، میزان پایین کروم می تواند سطح قند خون، تری گلیسیرید و کلسترول را افزایش دهد و خطر ابتلاء به دیابت و بیماری قلبی را افزایش دهد. مکمل های کروم برای کاهش چاقی، عضله سازی، کاهش فشار خون و مبارزه با افسردگی مفید هستند. مطالعه اخیر نشان داد که در بین افراد مبتلا به دیابت نوع ۲، مکمل های کروم هیچ تأثیری بر وزن یا سطح قند خون ندارند، اما در بهبود سطوح لیپید و مقاومت به انسولین مفید هستند. بر اساس مطالعه ای دیگر، بیشتر مردم مقدار کافی کروم را از رژیم غذایی خود دریافت می کنند. بدین سبب برای بیشتر مردم، کروم یک مکمل غیر ضرورت دارد. کروم موجود در غذا بطور کلی بی خطر در نظر گرفته می شود، اما طبق گفته پژوهشگران، مکمل های با دوز بالا می توانند عواقبی داشته باشند. عوارض جانبی می تواند شامل کاهش اثر کاهش قند انسولین، تحریک معده، خارش و قرمزی پوست باشد. ضربان سریع یا نامنظم قلب، مشکلات کبدی و لطمه کلیه نیز گزارش شده است. افراد مبتلا به مشکلات کبدی یا کلیوی یا کسانی که کم خونی دارند، نباید بدون مشورت با پزشک از کروم بهره گیرند. کارشناسان می گویند به سبب این عوارض جانبی بالقوه و تداخلات با داروها، باید مکمل ها را فقط تحت نظارت یک ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی مصرف کنید. برخی از داروهایی که کروم می تواند با آنها تداخل داشته باشد عبارتند از آنتی اسیدها مانند Tums، Mylanta، Nexium، Prevacid و Prilosec. منابع خوراکی کروم عبارتند از: • نان و غلات سبوس دار • گوشت لخم و کم چربی • پنیرها • ادویه جات مانند فلفل سیاه و آویشن • قارچ • بلغور جو دوسر • آلو خشک • آجیل • مارچوبه 1401/12/01 12:36:40 5.0 از 5 520 تگهای خبر: ایمنی , بهداشت , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند موج آنفلوآنزا در کشور درمان بیماری فقط علامتی است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت جدیدترین ها غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی