با کاهش ۱۵ ماده غذایی مصرف نمک را کم کنید توصیه محققان كانادایی؛ مین فود: دریافت سدیم بیش از اندازه، یک عامل خطر برای فشار خون بالا و بیماری قلبی است. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، محققان کانادایی در اطلاعیه ای اعلام نمودند ۱۵ گروه غذایی که در مصرف سدیم رژیم غذایی نقش دارند، بیشتر از ۵۰ درصد از کل سدیم دریافتی را برای بزرگسالان می سازند. پیتزا، نان ها، غذاهای سرد، سوپ و بوریتوها پنج عامل اصلی در افزایش مصرف سدیم هستند. در صدر این فهرست پیتزا با ۵.۳ درصد از کل سدیم دریافتی رژیم غذایی قرار دارد و بعد از آن نان ها و رول ها با ۴.۷ درصد قرار دارند. سپس غذاهای سرد و گوشت های پخته شده با ۴.۶%؛ سوپ با ۴.۴٪؛ بوریتو و تاکو با ۴.۳%؛ تنقلات شور با ۴.۱%؛ و طیور ۴% قرار دارند. نیمه انتهایی فهرست که مابین ۱.۵ تا ۳.۱ درصد سدیم مصرفی را شامل می شود، پنیر؛ غذاهای همراه با پاستا؛ برگر؛ غذاهای مخلوط گوشت؛ کوکی ها، براونی ها و کیک ها؛ بیکن و سوسیس؛ سبزیجات؛ و ناگت مرغ هستند. برای این مطالعه، محققان دانشگاه تورنتو از داده های نظرسنجی سلامت ایالات متحده برای سالهای ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ استفاده کردند. در این نظرسنجی از پاسخ دهندگان خواسته شد آنچه را که خورده اند گزارش کنند. به گفته نویسندگان این مطالعه، کمپین های آموزشی و برچسب گذاری مواد غذایی برای ترغیب مردم به کاهش مصرف نمک تاثیر کمی داشته است. سازمان جهانی بهداشت سفارش می کنند مصرف سدیم را محدود کنید تا خطر ابتلاء به بیماری های قلبی کاهش پیدا کند. منبع: مین فود 1401/12/05 10:50:40 5.0 از 5 509 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , پیتزا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط کبد چرب قابل درمان است اگر اقدامات پیشگیرانه مهم ترین اصل درمان ناباروری است اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می کند؟ میوه ای با خواص ضد سرطان دانه ای کوچک اما معجزه ای بزرگ برای سلامتی رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها واکنش سازمان غذا و دارو به کمبود شیرخشک ویتامین ها انرژی ساز نیستند! کبد چرب قابل درمان است اگر اقدامات پیشگیرانه مهم ترین اصل درمان ناباروری است جدیدترین ها واکنش سازمان غذا و دارو به کمبود شیرخشک ویتامین ها انرژی ساز نیستند! کبد چرب قابل درمان است اگر اقدامات پیشگیرانه مهم ترین اصل درمان ناباروری است با مصرف این روغن ها پیر نمی شوید اختلال در پرداخت بیمه ها زنجیره تأمین دارو را تهدید می کند سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد مسمومیت ۴۸ نفر در کشور با قارچ وحشی کبد چرب گرید ۳ در کمین جوانان این عادات غذایی را ترک کنید حمایت معاونت زنان ریاست جمهوری از زنان دچار بیماری هموفیلی تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی