ارتباط بین غذاهای فرآوری شده و افزایش مرگ ناشی از سرطان سینه محققان بریتانیایی هشدار می دهند؛ به گزارش مین فود، به قول محققان، مصرف غذاهای فوق فرآوری شده با خیلی از نتایج منفی سلامتی مرتبط می باشد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، محققان کالج امپریال لندن دریافتند که خوردن غذاهای فوق فرآوری شده خطر ابتلاء به سرطان ها، بخصوص سرطان تخمدان و مغز را زیاد می کند. دانشمندان همینطور دریافتند که خوردن این غذاها خطر ابتلاء به مرگ ناشی از همه سرطان ها، بخصوص سرطان های تخمدان و سینه را زیاد می کند. بدن برای انجام کارهای روزمره خود به مواد مغذی خاصی نیاز دارد. و یک رژیم غذایی سالم با کاهش خطر ابتلاء به بعضی از بیماری ها، همچون بیماری های قلبی عروقی، دیابت نوع ۲ و سرطان و همینطور ارتقا سلامت روانی بهتر مرتبط می باشد. نمونه هایی از غذاهای فوق فرآوری شده عبارتند از: • نوشابه های گازدار، انرژی زا یا نوشیدنی های ورزشی • کوکی های بسته بندی شده • آب نبات • پیتزا از پیش آماده شده و گوشت بسته بندی شده • ماست های شیرین و طعم دار • سوپ های فوری و ترکیبات فوری دیگر • آب میوه های شیرین شده • کالاهای پخته شده با چربی سبزیجات هیدروژنه، امولسیون کننده ها و سایر مواد افزودنی. تحقیقات قبلی نشان داده است که خوردن غذاهای فوق فرآوری شده سبب افزایش ریسک چاقی فرد می شود و می تواند پیری بیولوژیکی فرد را تسریع کند. علاوه بر این، مصرف این گروه از غذاها، با خطر بیشتر ابتلاء به بیماری های قلبی، سرطان کولورکتال (روده بزرگ)، زوال عقل و مرگ و میر به هر علتی مرتبط می باشد. محققان دریافتند به ازای هر ۱۰ ٪ افزایش در مصرف مواد غذایی فوق فرآوری شده، شخص ۲ ٪ بیشتر با خطر ابتلاء به سرطان روبرو است. علاوه بر این، برای هر ۱۰ ٪ افزایش در مصرف مواد غذایی فوق فرآوری شده، خطر مرگ کلی ناشی از سرطان ۶ ٪ افزایش خواهد یافت. علاوه بر خطر کلی سرطان، برای هر ۱۰ ٪ اضافی از غذاهای فوق فرآوری شده در رژیم غذایی، خطر ابتلاء به سرطان تخمدان ۱۹ ٪ افزایش پیدا کرده و مرگ ناشی از این سرطان ۳۰ ٪ افزایش خواهد یافت. همچنین برای هر ۱۰ ٪ افزایش غذاهای فوق فرآوری شده در رژیم غذایی، میزان مرگ و میر ناشی از سرطان سینه ۱۶ ٪ افزایش خواهد یافت. به گفته محققان، غذاهای فوق فرآوری شده از کیفیت تغذیه ای ضعیفی برخوردار می باشند، اغلب نمک، قند و چربی های ناسالم زیاد و فیبر کمی دارند و باعث چاقی می شوند که به خودی خود یک عامل خطر برای خیلی از انواع سرطان ها است. غذاهای فوق فرآوری شده همینطور امکان دارد حاوی عوامل بالقوه ایجاد کننده سرطان مانند بعضی از مواد افزودنی، مواد شیمیایی ساخته شده در هنگام فرآوری مواد غذایی و مواد شیمیایی حاصل از بسته بندی باشند. 1401/12/22 12:43:20 5.0 از 5 438 تگهای خبر: آب , بسته بندی , بیمار , بیماری این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی دستگاه برش لیزری فلزات را از کجا بخریم؟ پربحث ترین ها استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید جدیدترین ها استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید کدام داروها برای درمان چاقی سفارش می شود نوشابه های رژیمی را جدی نگیرید بهترین مایع آب بندی نانو تغذیه پس از ماه رمضان چگونه باشد چگونه از بوی بد دهان خلاص شویم کدام میوه ها قند بیشتری دارند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی