ارتباط خواب خوب با کاهش خطر مبتلا شدن به عفونت به گزارش مین فود، یافته های جدید متخصصان از آن حکایت می کند که «خواب خوب» می تواند خطر ابتلای افراد به عفونت و نیاز بدن را به آنتی بیوتیک کم کند. به گزارش مین فود به نقل از یورونیوز، در مقابل، افرادی که کمتر از شش ساعت و بیشتر از ۹ ساعت در شبانه روز می خوابند، بیشتر در معرض مبتلا شدن به عفونت قرار دارند و بیشتر از همه تحت درمان آنتی بیوتیکی قرار می گیرند. باآنکه همواره یافته ها نشان می داد که یک «خواب خوب شبانه» می تواند انواع مشکلات را حل کند اما متخصصان حالا شواهد جدیدی کشف کرده اند که نشان داده است خوب خوابیدن می تواند صدمه پذیری در مقابل عفونت را کم کند. متخصصان دانشگاه "برگن" نروژ به وسیله پرسش نامه های کوتاهی، کیفیت خواب بیماران و هم ابتلای آنها به عفونت ها را مورد سوال قرار دادند. آنها دریافتند که بیمارانی که بسیار کم یا زیاد می خوابند، احتمال بیشتری دارد که به عفونت گرفتار شوند و بیمارانی که مشکلات مزمن خواب را تجربه کرده اند هم با احتمال بیشتری به آنتی بیوتیک نیاز خواهند داشت. هم اکنون شواهدی وجود دارد که مشکلات خواب، خطر عفونت را زیاد می کند. پیش از این یک مطالعه نشان داده بود افرادی که به ویروس سرماخوردگی آلوده شده بودند، درصورت داشتن خواب سالم با احتمال کمتری به سرماخوردگی مبتلا شدند. اختلالات خواب رایج و قابل درمان هستند و اگر بتوان ارتباط خواب را با عفونت تایید نمود، امکان دارد کاهش مصرف آنتی بیوتیک و حفاظت از افراد در مقابل عفونت ها پیش از وقوع، امکان پذیر شود. با «کم خوابی» خطر عفونت ۲۷ درصد افزایش می یابد متخصصان دریافتند بیمارانی که کمتر از شش ساعت در شب می خوابند، ۲۷ درصد بیشتر احتمال دارد که در معرض مبتلا شدن به عفونت قرار گیرند و بیمارانی که بیشتر از ۹ ساعت می خوابند هم ۴۴ درصد بیشتر احتمال دارد که عفونت را گزارش کنند. خواب کمتر از شش ساعت یا بی خوابی مزمن هم خطر احتیاج به آنتی بیوتیک را برای غلبه بر عفونت ها بالا می برد. براساس اعلام یکی از پزشکان عضو این تیم مطالعه، بی خوابی در میان بیمارانی که در مراحل اولیه بیماری هستند بسیار شایع است؛ چیزی که پزشکان عمومی آنرا کمتر تشخیص داده اند. 1401/12/27 08:34:46 5.0 از 5 413 تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , تجربه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند جدیدترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی