قهوه تاثیری بر ضربان قلب ندارد ادعای جدید محققان؛ مین فود: مطالعه جدید نشان داد که به نظر نمی رسد نوشیدن قهوه افراد سالم را مستعد انقباضات زودرس دهلیزی کند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، انقباضات زودرس دهلیزی، اتفاق طبیعی برای یک قلب سالم می باشد، اما برخی افراد آنرا بعنوان یک ضربان قلب "پرشی" یا اضافی احساس می کنند که می تواند ناراحت کننده باشد. و اگر به صورت مکرر ایجاد شود، امکان دارد یک آریتمی قلبی جدی تر را به همراه داشته باشد. کارشناسان می گویند باوجود شهرت بد کافئین، خیلی از مطالعات نشان داده اند که مصرف کنندگان قهوه در مقایسه با افرادی که قهوه نمی نوشند با کاهش خطر ابتلاء به بیماری های مختلف همچون بیماری قلبی روبرو هستند. دکتر «گرگوری مارکوس»، نویسنده اول مطالعه و متخصص قلب و استاد دانشگاه کالیفرنیا، اظهار داشت: «ممکن است تفاوت های زیادی بین مصرف کنندگان قهوه و افرادی که قهوه مصرف نمی کنند وجود داشته باشد که بر خطر بیماری آنها تأثیر می گذارد. بااینکه مطالعات تلاش می کنند این تفاوت ها را کنترل کنند، اما توضیح همه چیز غیر ممکن است.» بنابراین مارکوس و همکارانش یک کارآزمایی بالینی انجام دادند تا واقعاً آزمایش نمایند که آیا قهوه می تواند اثرات حاد خاصی بر قلب داشته باشد یا خیر. سوال اصلی آنها این بود که آیا یک فنجان معمولی (یا دو یا سه فنجان) می تواند تعداد انقباضات زودرس دهلیزی را که قلب فرد تجربه می کند افزایش دهد؟ انقباضات زودرس دهلیزی در لحظاتی اتفاق می افتند که حفره های فوقانی قلب (دهلیزها) خیلی زود منقبض می شوند، در حالیکه امکان دارد خون زیادی در آنها وجود نداشته باشد. این حالت به نوبه خود امکان دارد یک مکث و انقباض قویتر از حد معمول به دنبال داشته باشد. مارکوس اظهار داشت: «در حالی که این احساس امکان دارد آزاردهنده باشد، اما انقباضات زودرس دهلیزی بخشی طبیعی از عملکرد قلب انسان هستند.» با این حال، تحقیقات اخیر نشان داده است که افراد مسن تر با فرکانس نسبتاً بالای انقباضات زودرس دهلیزی در معرض افزایش ریسک ابتلاء به فیبریلاسیون دهلیزی هستند؛ یک نوع آریتمی قلبی که در آن دهلیزها به جای حفظ یک ضربان ثابت، به صورت نامنظم منقبض می شوند. فیبریلاسیون دهلیزی تهدید کننده جان نیست، اما می تواند علایم ناراحت کننده ای مانند تپش قلب و سرگیجه ایجاد نماید. و با گذشت زمان، می تواند خطر نارسایی قلبی یا سکته را افزایش دهد. محققان ۱۰۰ بزرگسال سالم را که در بیشتر موارد بیش از یک فنجان در روز قهوه می نوشیدند، انتخاب کردند. در طی دو هفته، شرکت کنندگان به صورت تصادفی به مصرف قهوه کافئین دار در ایام خاص و اجتناب از کافئین در ایام دیگر تقسیم شدند. در تمام مدت، آنها یک نوار الکتروکاردیوگرام استفاده کردند که فعالیت الکتریکی قلب را ثبت می کرد. به طور کلی، این مطالعه نشان داد، افراد در ایام مصرف قهوه به صورت متوسط تعداد انقباضات زودرس دهلیزی شأن مشابه با روزهای بدون کافئین بود: به ترتیب ۵۸ و ۵۳. در مورد انقباضات زودرس بطنی که حفره های تحتانی قلب را درگیر می کند، تفاوت کوچکی وجود داشت. در ایام قهوه، افراد به صورت متوسط ۱۵۴ انقباض زودرس بطنی، در مقابل ۱۰۲ در ایام بدون کافئین داشتند. بر اساس تحقیقات گذشته، انقباضات زودرس بطنی، زمانی که مکرر باشد، امکان دارد خطر نارسایی مزمن قلبی را افزایش دهد. منبع: minfood.ir 1402/01/14 21:41:25 5.0 از 5 532 تگهای خبر: بیمار , بیماری , تجربه , قهوه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی راه اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائرین نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم گروه سورن بام | طراح و مجری روف گاردن و فضای سبز پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها جدیدترین ها چگونه کاربران ایرانی می توانند به تمامی سرویس های گوگل دسترسی یابند؟ فروش واکسن گارداسیل در سایت ها غیرمجاز می باشد پیش گیری از 80 درصد سکته های مغزی با چند سفارش بهداشتی تاکید بر تغذیه متعادل به جای مصرف بی رویه مکمل ها تحقق امنیت غذایی نیازمند حکمرانی هوشمند است روز جهانی ایمنی غذا علم در خدمت سلامت جامعه ماجرای سلامت محصولات غذایی کولبری و ته لنجی نگرانی نسبت به توقف تولید شیرخشک های رژیمی Morocco Driver Licence Fake Template چای پس از غذا مانعی برای هضم، نه کمکی به آن تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی