معرفی دو رژیم غذایی برتر که سبب افزایش طول عمر می شوند گزارش جدید محققان؛ مین فود: برمبنای یک تحلیل جدید از رژیم های غذایی رایج، افرادی که در معرض خطر بیماری قلبی قرار دارند، می توانند با پیروی از رژیم غذایی مدیترانه ای یا کم چرب طول عمر خودرا بالا برند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، بررسی های پژوهشگران دانشگاه تکزاس نشان داد در ۴۰ کارآزمایی بالینی پخش شده، آنهایی که رژیم های غذایی کم چرب را مورد آزمایش قرار دادند، نشان دادند که این رژیم ها به پیش گیری از حملات قلبی و مرگ های زودرس در بین افراد در معرض خطر کمک می کنند. این افراد شامل افرادی هستند که قبلاً گرفتار حمله قلبی یا سکته مغزی شده اند و کسانی که دارای مشکلاتی مانند فشار خون بالا، دیابت و چاقی هستند. رژیم های کم چرب، حداقل، بهتر از عدم تغییر در رژیم غذایی بود. با این حال، فواید رژیم غذایی معروف مدیترانه ای که سرشار از ماهی، سبزیجات، روغن زیتون و آجیل بود، بمراتب بیشتر بود. این رژیم غذایی به افراد کمک می کرد تا عمر طولانی تری داشته باشند و نه فقط خطر حمله قلبی، بلکه سکته را نیز کاهش می داد. کارشناسان می گویند بر طبق این یافته ها سفارش می کنیم: ماهی و غذاهای گیاهی بیشتری بخورید و مصرف گوشت قرمز و غذاهای فرآوری شده را محدود کنید. چربی ناشی از منابع گیاهی، مانند روغن های گیاهی و آجیل، بطور کلی از انواع غیراشباع هستند که ممکنست از سلامت قلب حمایت کند. سپس ماهی های روغنی مانند سالمون و ماهی تن که حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند قرار دارند. مطالعات نشان داده است که این چربی های غیراشباع می توانند خطر مرگ سریع را در بین افراد مبتلا به بیماری قلبی کاهش دهند. در نقطه مقابل این طیف، چربی های ترانس مصنوعی قرار دارند که در خیلی از غذاهای فرآوری شده و تجاری یافت می شوند. آنها در فهرست مواد تشکیل دهنده به عنوان روغن های هیدروژنه ظاهر می شوند. چربی های ترانس می توانند کلسترول بد LDL را بالا برند و در عین حال کلسترول خوب HDL را کاهش دهند و با افزایش ریسک ابتلاء به بیماریهای قلبی مرتبط هستند. این یافته ها برمبنای تحلیل و بررسی ۴۰ کارآزمایی بالینی با بیش از ۳۵۰۰۰ شرکت کننده بدست آمده است. بطور کلی، تنها رژیم غذایی مدیترانه ای و رژیم های کم چرب در کاهش خطر ابتلاء به عوارض قلبی یا مرگ مؤثر بوده اند. در میان شرکت کنندگانی که رژیم مدیترانه ای داشتند، به ازای هر ۱۰۰۰ نفر در ضمن یک دوره پنج ساله، ۱۷ مرگ کمتر در مقایسه با شرکت کنندگانی که به رژیم غذایی معمول خود پایبند بودند، وجود داشت. همین طور به ازای هر ۱۰۰۰ نفر، ۱۷ حمله قلبی کمتر و هفت سکته مغزی کمتر وجود داشت. این مزایا در افراد پیروی کننده از رژیم غذایی کم چرب، که شرکت کنندگان مصرف چربی خودرا به ۲۰ تا ۳۰ درصد کالری روزانه محدود کردند، کمتر بود. در ضمن پنج سال، افرادی که از این رژیم ها استفاده می کردند، در مقایسه با شرکت کنندگانی که هیچ تغییری در رژیم غذایی نداشتند، به ازای هر ۱۰۰۰ نفر، ۹ مرگ کمتر و ۷ حمله قلبی کمتر داشتند. 1402/01/26 15:15:54 5.0 از 5 530 تگهای خبر: برند , بیمار , بیماری , چاقی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است موج آنفلوآنزا در کشور درمان بیماری فقط علامتی است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۱ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت جدیدترین ها غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی