معرفی دو رژیم غذایی برتر که سبب افزایش طول عمر می شوند گزارش جدید محققان؛ مین فود: برمبنای یک تحلیل جدید از رژیم های غذایی رایج، افرادی که در معرض خطر بیماری قلبی قرار دارند، می توانند با پیروی از رژیم غذایی مدیترانه ای یا کم چرب طول عمر خودرا بالا برند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، بررسی های پژوهشگران دانشگاه تکزاس نشان داد در ۴۰ کارآزمایی بالینی پخش شده، آنهایی که رژیم های غذایی کم چرب را مورد آزمایش قرار دادند، نشان دادند که این رژیم ها به پیش گیری از حملات قلبی و مرگ های زودرس در بین افراد در معرض خطر کمک می کنند. این افراد شامل افرادی هستند که قبلاً گرفتار حمله قلبی یا سکته مغزی شده اند و کسانی که دارای مشکلاتی مانند فشار خون بالا، دیابت و چاقی هستند. رژیم های کم چرب، حداقل، بهتر از عدم تغییر در رژیم غذایی بود. با این حال، فواید رژیم غذایی معروف مدیترانه ای که سرشار از ماهی، سبزیجات، روغن زیتون و آجیل بود، بمراتب بیشتر بود. این رژیم غذایی به افراد کمک می کرد تا عمر طولانی تری داشته باشند و نه فقط خطر حمله قلبی، بلکه سکته را نیز کاهش می داد. کارشناسان می گویند بر طبق این یافته ها سفارش می کنیم: ماهی و غذاهای گیاهی بیشتری بخورید و مصرف گوشت قرمز و غذاهای فرآوری شده را محدود کنید. چربی ناشی از منابع گیاهی، مانند روغن های گیاهی و آجیل، بطور کلی از انواع غیراشباع هستند که ممکنست از سلامت قلب حمایت کند. سپس ماهی های روغنی مانند سالمون و ماهی تن که حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند قرار دارند. مطالعات نشان داده است که این چربی های غیراشباع می توانند خطر مرگ سریع را در بین افراد مبتلا به بیماری قلبی کاهش دهند. در نقطه مقابل این طیف، چربی های ترانس مصنوعی قرار دارند که در خیلی از غذاهای فرآوری شده و تجاری یافت می شوند. آنها در فهرست مواد تشکیل دهنده به عنوان روغن های هیدروژنه ظاهر می شوند. چربی های ترانس می توانند کلسترول بد LDL را بالا برند و در عین حال کلسترول خوب HDL را کاهش دهند و با افزایش ریسک ابتلاء به بیماریهای قلبی مرتبط هستند. این یافته ها برمبنای تحلیل و بررسی ۴۰ کارآزمایی بالینی با بیش از ۳۵۰۰۰ شرکت کننده بدست آمده است. بطور کلی، تنها رژیم غذایی مدیترانه ای و رژیم های کم چرب در کاهش خطر ابتلاء به عوارض قلبی یا مرگ مؤثر بوده اند. در میان شرکت کنندگانی که رژیم مدیترانه ای داشتند، به ازای هر ۱۰۰۰ نفر در ضمن یک دوره پنج ساله، ۱۷ مرگ کمتر در مقایسه با شرکت کنندگانی که به رژیم غذایی معمول خود پایبند بودند، وجود داشت. همین طور به ازای هر ۱۰۰۰ نفر، ۱۷ حمله قلبی کمتر و هفت سکته مغزی کمتر وجود داشت. این مزایا در افراد پیروی کننده از رژیم غذایی کم چرب، که شرکت کنندگان مصرف چربی خودرا به ۲۰ تا ۳۰ درصد کالری روزانه محدود کردند، کمتر بود. در ضمن پنج سال، افرادی که از این رژیم ها استفاده می کردند، در مقایسه با شرکت کنندگانی که هیچ تغییری در رژیم غذایی نداشتند، به ازای هر ۱۰۰۰ نفر، ۹ مرگ کمتر و ۷ حمله قلبی کمتر داشتند. 1402/01/26 15:15:54 5.0 از 5 332 تگهای خبر: برند , بیمار , بیماری , چاقی این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی دستگاه برش لیزری فلزات را از کجا بخریم؟ پربحث ترین ها بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد جدیدترین ها بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد جایگزینی گوشت با پروتئین قارچ برای کاهش کلسترول بهتر است خوردن ۱۲ تخم مرغ در هفته سطح کلسترول را افزایش نمی دهد مراقب وزن خود باشید کدام داروها برای درمان چاقی سفارش می شود نوشابه های رژیمی را جدی نگیرید بهترین مایع آب بندی نانو تغذیه پس از ماه رمضان چگونه باشد چگونه از بوی بد دهان خلاص شویم تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی