اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی مدیركل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو مطرح كرد به گزارش مین فود، مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: روغن هایی که در واحدهای سنتی و بدون نظارت بهداشتی تهیه می شوند، می توانند برای سلامت مصرف کنندگان بسیار خطرناک باشند. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، دکتر عبدالعظیم بهفر ضمن اشاره به تهیه برخی روغن ها به شکل دستی و خارج از زنجیره کنترل شده اظهار نمود: در این فرایندها، احتمال استفاده از دانه های مانده، آلوده یا کپک زده وجود دارد که امکان دارد حاوی سم آفلاتوکسین باشند؛ ترکیبی سرطان زا که بخصوص برای کبد بسیار مضر است. وی ادامه داد: روغن های سنتی که مقابل چشم مشتری تولید می شوند، معمولاً تصفیه نشده اند و امکان دارد حاوی ذرات جامد، فلزات سنگین یا سایر ناخالصی ها باشند. در حالیکه روغن های دارای نشان سیب سلامت، از مواد اولیه کنترل شده تهیه شده و مراحل فیلتراسیون، تصفیه و کنترل کیفی را طی می کنند. او ضمن اشاره به وضعیت بهداشتی دستگاههای سنتی روغن گیری اظهار داشت: این دستگاه ها اغلب به درستی شست وشو نمی شوند و امکان دارد سبب آلودگی ثانویه در محصول نهائی شوند. اما در واحدهای صنعتی مجاز، همه مراحل زیر نظر متخصصان علوم و صنایع غذایی انجام شده و مطابق با ضوابط بهداشتی است. به قول بهفر، روغن های فاقد سیب سلامت به علت تصفیه نشدن، زودتر اکسید می شوند و این فرایند منجر به تولید رادیکال های آزاد می شود؛ ترکیباتی که با افزایش ریسک مبتلا شدن به بیماری های قلبی، عروقی و سرطان در ارتباط هستند. ایشان در ادامه اضافه کرد: روغن های صنعتی معمولا دارای آنتی اکسیدان های طبیعی یا افزودنی های مجاز هستند که از اکسیداسیون جلوگیری کرده و ماندگاری محصول را افزایش می دهند؛ موضوعی که در روغن های سنتی و تصفیه نشده دیده نمی شود. بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، وی همینطور با تاکید بر نقش آگاهی مصرف کننده عنوان کرد: شناسایی نشان سیب سلامت، توجه به نام واحد تولیدکننده و بررسی شماره پروانه ساخت، همچون اقدامات مهم برای خرید ایمن روغن خوراکی است. مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی در انتها اظهار داشت: انتخاب محصول تأییدشده و استاندارد، گامی مؤثر در جلوگیری از بیماری های مزمن و حفظ سلامت خانواده است. منبع: minfood.ir 1404/02/16 10:38:50 5.0 از 5 949 تگهای خبر: آنتی اكسیدان , استاندارد , بهداشت , بیمار این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است موج آنفلوآنزا در کشور درمان بیماری فقط علامتی است کارت امید مادر از شروع سال ۱۴۰۵ اجرایی می شود نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد جدیدترین ها مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند موج آنفلوآنزا در کشور درمان بیماری فقط علامتی است کارت امید مادر از شروع سال ۱۴۰۵ اجرایی می شود تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی