سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود

سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود مین فود: مین فود: مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر لزوم اولویت دادن به سلامت مردم در تصمیم گیری ها تاکید کرد و نسبت به نتایج تصمیمات اقتصادی غیرکارشناسی در عرصه غذا هشدار داد.


به گزارش مین فود به نقل از ایفدانا، عبدالعظیم بهفر، در همایش مدیران نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی کشور، اظهار داشت: سلامت غذایی جامعه نباید فدای ملاحظات اقتصادی شود. آثار برخی تصمیمات ناصحیح ممکنست سال ها بعد با شیوع بیماریهای مزمن و هزینه های درمانی سنگین، خودرا نشان دهد. وی با تکیه بر اهمیت پیشرفت فرآیندهای نظارتی اضافه کرد: استفاده از روش های نوین و فناوری های روز باید جایگزین شیوه های سنتی و ناکارآمد شود تا بتوان ایمنی غذا را با دقت و سرعت بیشتری پایش کرد. مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی همین طور خواهان توجه بیشتر مسئولان به هشدارهای علمی شد و اظهار داشت: اگر به سلامت، نه به عنوان هزینه بلکه به عنوان سرمایه نگاه می کردیم، خیلی از بیماریهای امروز قابل پیشگیری بودند. بهفر از مدیران غذا در دانشگاه ها خواست که با تعامل مؤثر با مسئولان محلی و ملی، نقش فعالی در پایین آوردن آثار تصمیمات غیرکارشناسی ایفا کنند و صدای تخصصی حوزه سلامت غذا را به گوش سیاست گذاران برسانند.


منبع:

1404/02/13
11:51:51
5.0 از 5
16
تگهای خبر: ایمنی , بیمار , بیماری , پیشرفت
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۳
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی
رژیم غذایی، تناسب اندام، دستورالعمل و نکات حفظ سلامتی و رژیم غذایی سالم همه در مین فود

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است