قوت غالب جامعه نان است رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تاكید كرد؛ به گزارش مین فود، رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی، بر اهمیت دسترسی مردم به نان کامل و بهداشتی تاکید نمود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، چهارمین جلسه کمیته فنی بهبود کیفیت نان با محوریت امکان سنجی تولید نان با آرد کامل در دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی برگزار گردید. محمد اسماعیل مطلق رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی اظهار داشت: این دبیرخانه بر مبنای ماده ۷ قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور که وظایف قانونی شورایعالی سلامت و امنیت غذایی تعیین کرده است، مبحث بهبود کیفیت نان در زنجیره گندم، آرد و نان را در دستور کار فوری قرار داده است. وی ادامه داد: با عنایت به این که نان قوت غالب جامعه است، باید برای رفع چالش های آن اهتمام داشت و همه دستگاههای عضو شورایعالی و همینطور صنعت تولید نان از پیش تولید، مزرعه تا سفره در کنار یکدیگر برای تأمین نان سالم تلاش کنند. مطلق با اشاره به اینکه شاید نیاز باشد برخی قوانین موجود بازبینی شوند، تصریح کرد: به هیچ عنوان موافق با اقدامات الزامی نیستیم و تولید نان کامل باید به صورت داوطلبانه باشد اما هر نوع نانی که تهیه می شود باید مطابق با اصول بهداشتی و قوانین تعریف شده کشور باشد تا سلامت مصرف کنندگان تهدید نشود. رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی خاطرنشان کرد: اقدامات بسیار مثبتی در استان ها بخصوص استانهای مرکزی و قم در مورد تولید نان باکیفیت انجام شده است و سایر استان ها همچون خراسان رضوی، خوزستان و کرمانشاه هم درحال پیگیری تولید نان باکیفیت هستند. به نقل از ایشان، از علل موفقیت برنامه نان کامل در استانهای مرکزی و قم، مشارکت فعال استانداران، فرمانداران، رؤسای غله، صنعت، نانوایان و ایجاد مطالبه گری و فرهنگ سازی در جامعه است. مطلق افزود: دبیرخانه های کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان ها رابطین ما برای تسهیل در هماهنگی های بین بخشی هستند و استان ها می توانند از این ظرفیت برای پیشبرد برنامه های ارتقای کیفیت نان استفاده نمایند. 1402/04/02 19:23:55 5.0 از 5 514 تگهای خبر: برنامه , بهداشت , دستگاه , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مصرف زیاد نوشابه و هات داگ چه بلایی سر مغز می آورد؟ ارتباط استفاده از فناوری ها با کاهش خطر زوال شناختی غائی شدن پروژه مشترک انتقال تکنولوژی واکسن پنوموکوک در دولت چهاردهم اسامی تعدادی فرآورده غذایی غیر مجاز نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند پربحث ترین ها مصرف زیاد نوشابه و هات داگ چه بلایی سر مغز می آورد؟ ارتباط استفاده از فناوری ها با کاهش خطر زوال شناختی برگ بو این همه خاصیت دارد! میوه ای ترش و شیرین با خواصی فراتر از انتظار جدیدترین ها مصرف زیاد نوشابه و هات داگ چه بلایی سر مغز می آورد؟ ارتباط استفاده از فناوری ها با کاهش خطر زوال شناختی برگ بو این همه خاصیت دارد! میوه ای ترش و شیرین با خواصی فراتر از انتظار غذای پرچرب سلامت روده را تهدید می کند غائی شدن پروژه مشترک انتقال تکنولوژی واکسن پنوموکوک در دولت چهاردهم اسامی تعدادی فرآورده غذایی غیر مجاز تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو چند فعالیت ورزشی مناسب برای افراد مسن گیاهی تلخ با خواصی شیرین برای بدن تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی