قوت غالب جامعه نان است رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تاكید كرد؛ به گزارش مین فود، رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی، بر اهمیت دسترسی مردم به نان کامل و بهداشتی تاکید نمود. به گزارش مین فود به نقل از مهر، چهارمین جلسه کمیته فنی بهبود کیفیت نان با محوریت امکان سنجی تولید نان با آرد کامل در دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی برگزار گردید. محمد اسماعیل مطلق رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی اظهار داشت: این دبیرخانه بر مبنای ماده ۷ قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور که وظایف قانونی شورایعالی سلامت و امنیت غذایی تعیین کرده است، مبحث بهبود کیفیت نان در زنجیره گندم، آرد و نان را در دستور کار فوری قرار داده است. وی ادامه داد: با عنایت به این که نان قوت غالب جامعه است، باید برای رفع چالش های آن اهتمام داشت و همه دستگاههای عضو شورایعالی و همینطور صنعت تولید نان از پیش تولید، مزرعه تا سفره در کنار یکدیگر برای تأمین نان سالم تلاش کنند. مطلق با اشاره به اینکه شاید نیاز باشد برخی قوانین موجود بازبینی شوند، تصریح کرد: به هیچ عنوان موافق با اقدامات الزامی نیستیم و تولید نان کامل باید به صورت داوطلبانه باشد اما هر نوع نانی که تهیه می شود باید مطابق با اصول بهداشتی و قوانین تعریف شده کشور باشد تا سلامت مصرف کنندگان تهدید نشود. رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی خاطرنشان کرد: اقدامات بسیار مثبتی در استان ها بخصوص استانهای مرکزی و قم در مورد تولید نان باکیفیت انجام شده است و سایر استان ها همچون خراسان رضوی، خوزستان و کرمانشاه هم درحال پیگیری تولید نان باکیفیت هستند. به نقل از ایشان، از علل موفقیت برنامه نان کامل در استانهای مرکزی و قم، مشارکت فعال استانداران، فرمانداران، رؤسای غله، صنعت، نانوایان و ایجاد مطالبه گری و فرهنگ سازی در جامعه است. مطلق افزود: دبیرخانه های کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان ها رابطین ما برای تسهیل در هماهنگی های بین بخشی هستند و استان ها می توانند از این ظرفیت برای پیشبرد برنامه های ارتقای کیفیت نان استفاده نمایند. 1402/04/02 19:23:55 5.0 از 5 535 تگهای خبر: برنامه , بهداشت , دستگاه , سلامت این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط گزارش کامل هزینه حمل و نقل زیارت اربعین ۱۴۰۴ از مرزهای ایران به علاوه نرخ ارز اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کلینیک پوست مو و زیبایی خاتون پربیننده ترین ها تأمین شیرخشک های متابولیک با برندهای معتبر جایگزین در دستور کار سازمان غذا و دارو افتتاح اورژانس بیمارستان طالقانی کرمانشاه با حضور وزیر بهداشت اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی اجرای تدریجی برنامه پزشکی خانواده در کشور پربحث ترین ها آیا لبنیات می تواند سبب دیدن کابوس های شبانه شود؟ گزارش کامل هزینه حمل و نقل زیارت اربعین ۱۴۰۴ از مرزهای ایران به علاوه نرخ ارز اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد جدیدترین ها آیا لبنیات می تواند سبب دیدن کابوس های شبانه شود؟ گزارش کامل هزینه حمل و نقل زیارت اربعین ۱۴۰۴ از مرزهای ایران به علاوه نرخ ارز اخطار طب ایرانی در رابطه با آلودگی هوا لوبیا سلامت قلب را بهبود می بخشد شاه توت میوه ای ضد سرطان نقش تغذیه مناسب در پیش گیری از گرمازدگی نسخه طب ایرانی چطور از گرمازدگی نجات پیدا کنیم؟ ضرورت آموزش ارزیابی حسی برای افزایش ایمنی غذایی در جامعه نگهداری نامناسب غذای نذری در هوای گرم بستر رشد باکتری ها است اعلام اسامی فرآورده های غذایی بدون مجوز تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی