چای پررنگ چه مضراتی دارد عضو هیئت علمی دانشكده علوم تغذیه عنوان كرد؛ به گزارش مین فود، عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه با اشاره به کافئین موجود در چای، اظهار داشت: افراد دارای مشکلات قلبی، زخم معده و سنگ های کلیوی و خانم های حامله از مصرف چای پررنگ باید اجتناب کنند. به گزارش مین فود به نقل از مهر، سمیرا ربیعی، با اعلان اینکه چای حاوی میزان بالای کافئین است، اضافه کرد: هرچه چای مصرفی پررنگ تر یا به اصطلاح غلیظ تر باشد، میزان کافئین دریافتی بیشتر می شود. به گفته ی ایشان، کافئین، یک ماده شیمیایی خوراکی است که در دو فرم طبیعی و سنتتیک (مصنوعی) یافت می شود. ربیعی اضافه کرد: فرم طبیعی کافئین در خیلی از گیاهان همچون قهوه، دانه های کاکائو و برگ های چای وجود دارد و فرم مصنوعی آن در نوشیدنی ها و نوشابه های انرژی زا یافت می شود. این استادیار دانشگاه با اشاره به اثرات کافئین بر بدن، اظهار داشت: کافئین، مدر یا ادرار آور است. بدین سبب نوشیدن چای پررنگ، موجب اتلاف آب بدن شده و فرد را با مشکل یبوست مواجه می کند. ربیعی، کافئین را سبب افزایش ضربان قلب و فشارخون برشمرد و اشاره کرد: نوشیدن چای پررنگ موجب سوزش در ناحیه قفسه سینه و قلب فرد می شود. این دکترای تخصصی علوم تغذیه با اشاره به اینکه کافئین با جذب آهن غذا تداخل دارد اظهار داشت: چای مصرفی هرچه پررنگ تر باشد، شدت این تداخل بیشتر می شود. وی سفارش کرد افرادی که مبتلا به کم خونی ناشی از فقر آهن، نوشیدن چای پررنگ را ترک کرده و یا مصرف آنرا به حداقل یک ساعت قبل یا پس از غذای حاوی منابع آهن موکول کنند. بگفته ربیعی، تأثیر منفی کافئین بر جذب آهن، فقط مربوط به منابع گیاهی آهن نظیر آهن موجود در اسفناج می شود و نه منابع حیوانی آن نظیر آهن موجود در گوشت قرمز بدین سبب این مساله باید مورد توجه گیاهخواران قرار گیرد. وی با اشاره به این که کافئین سطح هوشیاری را بالا می برد اظهار داشت: شاید در ظاهر، این عملکرد کافئین مطلوب به نظر برسد ولی در حقیقت، نوشیدن چای پررنگ در شب به ویژه ساعات پایانی شب، منجر به بی قراری و بی خوابی شده و در طولانی مدت نیز سطح اضطراب را بیشتر می کند. این استادیار دانشکده علوم تغذیه اشاره کرد: افراد دارای سابقه مشکلات قلبی، خانم های باردار، مبتلایان به ریفلاکس (سوزش سردل، ترش کردن) و زخم معده و افراد مبتلا به سنگ های کلیوی باید از نوشیدن چای پررنگ خودداری کرده و یا مصرف آنرا محدود کنند. 1402/04/06 12:02:00 5.0 از 5 340 تگهای خبر: آب , تغذیه , خوراكی , علم این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۴ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند جدیدترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی