7 سفارش برای پیش گیری از مبتلاشدن به تب کریمه کنگو مین فود: معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزایش آگاهی عمومی درباب روش های انتقال بیماری تب کریمه کنگو را با اهمیت ترین راه حل در پیش گیری از مبتلاشدن به این بیماری عنوان نمود. به گزارش مین فود به نقل از ایسنا، دکتر محمدرضا سهرابی تب خونریزی دهنده کریمه کنگو را یکی از بیماری های ویروسی قابل انتقال از حیوان به انسان عنوان نمود. وی ضمن اشاره به اینکه هر سال برخی از موارد مبتلا شدن به این بیماری در کشور گزارش می شود، اظهار داشت: این بیماری در تمام فصول سال امکان دارد مشاهده شود، اما در فصل بهار و تابستان شایع تر است. وی درمورد روش های انتقال این بیماری، توضیح داد: یکی از طریق های انتقال بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو تماس با خون و ترشحات و لاشه دام آلوده در هنگام ذبح یا دوره زمانی کوتاهی بعد از ذبح است. او این بیماری را اغلب در رابطه با شغل افراد دانست و اضافه کرد: ذبح کنندگان، قصابان، کارگران کشتارگاه ها، دامداران، چوپانان، دامپزشکان و زنان خانه دار به دنبال تماس با دام تازه ذبح شده یا گوشت آلوده در معرض خطر مبتلا شدن به این بیماری هستند. سهرابی با اشاره به اینکه در خیلی از نقاط کشور و بخصوص در روستاها مردم کماکان مبادرت به خرید دام زنده از محل های غیر مجاز می کنند، خاطرنشان کرد: با عنایت به اینکه متاسفانه این دام ها به صورت سنتی ذبح می شوند، افراد در معرض خطر مبتلا شدن به بیماری تب کریمه کنگو قرار می گیرند. وی از دیگر راه های انتقال بیماری به گزش انسان توسط کنه هایی اشاره نمود که بر روی بدن دام های آلوده به ویروس زندگی می کنند. به نقل از ایشان، کنه ها ضمن خونخواری و تغذیه از خون دام های آلوده، به ویروس آلوده می شوند و هنگام خونخواری این کنه های آلوده از انسان، عامل بیماری وارد خون فرد شده و به بیماری مبتلا می شود. سهرابی خاطرنشان کرد: احتمال خطر انتقال بیماری از راه تماس غیرایمن با خون و ترشحات بیماران مبتلا به تب کریمه کنگو به کادر بهداشتی درمانی بسیار زیاد است. ازاین رو سفارش می شود کادر بهداشتی درمانی در رویارویی با بیمار مشکوک به تب کریمه کنگو احتیاطات ایمنی را به دقت رعایت نمایند. وی ادامه داد: از علائم اولیه بیماری میتوان به بروز ناگهانی تب، سردرد شدید، لرز و درد عضلانی اشاره نمود که معمولاً بین ۳ تا ۱۳ روز بعد از تماس با ویروس (بسته به راه انتقال بیماری) در فرد ظاهر می شود، اشاره نمود. سپس علایم بیماری به سمت وخامت رفته و خونریزی در نقاط مختلف بدن بروز می کند. به نقل از ایشان، ویروس در دام هایی نظیر گاو، گوسفند و بز می تواند سبب بیماری شود؛ اما علامت خاصی در آنها ندارد. ازاین رو از ظاهر دام نمی توان به وجود بیماری در حیوان پی برد. بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، سهرابی ضمن اشاره به اجرای مستمر برنامه مراقبت بیماری تب کریمه کنگو در دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، اظهار داشت: تمام کارکنان بهداشتی و درمانی با شناسایی موارد مشکوک بیماری اقدامات لازم در این خصوص را انجام می دهند، ازاین رو جای هیچ گونه نگرانی در این خصوص وجود ندارد. وی ضمن اشاره به نقش مهم آگاهی درمورد روش های انتقال بیماری برای پیشگیری از مبتلا شدن به بیماری تب کریمه کنگو به افراد سفارش کرد موارد زیر را رعایت نمایند. - گوشت مصرفی مورد نیاز خانوار از مراکز مجاز تهیه شود و حتما مهر تایید سازمان دامپزشکی داشته باشد. - از تماس مستقیم دست با گوشت تازه ذبح شده پرهیز شود و در هنگام خرد کردن گوشت از دستکش استفاده گردد. - گوشت تازه ذبح شده حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری شود تا اگر به ویروس آلوده است، پاک شود. - انجماد گوشت فورا بعد از ذبح، ویروس را از بین نمی برد ازاین رو از منجمد کردن گوشت فورا بعد از ذبح خودداری شود. - از خوردن گوشت، دل و جگر خام و نیم پز دام تازه ذبح شده خودداری شود. - در مسافرت به مناطق روستایی از نزدیک شدن به دام ها خودداری شود. - از جدا کردن کنه ها از روی پوست دام ها با دست اجتناب شود. منبع: مین فود 1402/04/07 19:33:19 5.0 از 5 503 تگهای خبر: ایمنی , برنامه , بهداشت , بیمار این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۹ بعلاوه ۲ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت جدیدترین ها غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی