نوشیدنی های پروبیوتیک به بهبود سلامت روده ها کمک می کند تحقیقات نشان می دهد؛ به گزارش مین فود، نوشابه های پروبیوتیک و پری بیوتیک، که ادعا می کنند حاوی موادی برای پشتیبانی از سلامت روده هستند، به محبوبیت دست یافته اند. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، متخصصان می گویند که نوشابه های پروبیوتیک و پری بیوتیک امکان دارد به شما کمک کنند مقدار فیبر سفارش شده روزانه خویش را کاهش دهید، هضم را بهبود بخشد و از عملکرد سیستم ایمنی حمایت کند. با این حال، بعضی از آنها محتوای قند بالایی دارند و امکان دارد سبب مشکلات گوارشی مانند نفخ و گاز شوند. گفته می شود این نوشیدنی های گازدار و شیرین نسبت به نوشابه های معمولی قند کمتری دارند و از موادی ساخته می شوند که اعتقاد بر اینست که روده سالم تری را بوجود می آورد. به بیان ساده، پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های زنده، معمولا باکتری ها هستند که در روده ما زندگی می کنند و آنرا متعادل و سالم نگه می دارند. پری بیوتیک ها نوعی فیبر هستند که ما نمی توانیم آنرا هضم نماییم. آنها بعنوان غذا برای پروبیوتیک ها عمل می کنند و به رشد و شکوفایی آنها در روده ما کمک می کنند. پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها در کنار هم باعث می شوند سیستم گوارش ما سالم و متعادل بماند. به گفته محققان، این نوع نوشیدنی ها نباید بعنوان جایگزینی برای غذاها و نوشیدنی های غنی از مواد مغذی عمل کنند. 1402/04/25 12:54:55 5.0 از 5 287 تگهای خبر: ایمنی , زندگی , سلامت , سیستم این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۴ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند جدیدترین ها رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی