نکات تغذیه ای که نوزاد را از خوردن شیرمادر فراری می دهد عضو انجمن ترویج تغذیه با شیر مادر؛ مین فود: عضو انجمن ترویج تغذیه با شیر مادر، درباب اهمیت تغذیه مادران شیرده، نکاتی را متذکر شد. به گزارش مین فود به نقل از مهر، مژگان مظلوم، در برنامه مادر و کودک شبکه سلامت سیما، اظهار داشت: مادران از شروع بارداری، باید هم به فکر سلامتی خود و هم سلامتی جنین باشند. بعد از به دنیا آمدن نوزاد، تغذیه صحیح مادر همراه با شیردهی موفق، منجر به سلامتی مادر و رشد و نمو کامل شیرخوار می شود. وی ادامه داد: مادرانی که وزن طبیعی دارند، در دوران شیردهی، تنها نیاز به افزایش مصرف ۵۰۰ کالری بیش از نیاز روزانه خود دارند. مظلوم همین طور اشاره کرد: مادران شیرده نباید بیشتر از این مقدار کالری دریافت نمایند، برای اینکه در صورت پرخوری گرفتار اضافه وزن خواهند شد. به عبارت دیگر، خوردن و نوشیدن مادران شیرده باید به صورتی باشد که گرسنگی و تشنگی آنها مرتفع شود. قابل توجه است که پرخوری و پرنوشی تأثیری در افزایش میزان شیر مادر ندارد. وی در مورد میزان مصرف مایعات در مادران شیرده اظهار داشت: میزان استاندارد مصرف مایعات برای مادر شیرده در ۲۴ ساعت، حدود دو لیتر است. البته مصرف این مایعات تنها شامل آب و دیگر نوشیدنی ها نیست و مایعات مصرف شده بوسیله غذاها را نیز شامل می شود. مظلوم تصریح کرد: مصرف بیش از اندازه مایعات توسط مادر شیرده حتی می تواند موجب کاهش ترشح شیر مادر شود. این مربی و مشاور شیردهی اضافه کرد: سبد غذای یک مادر شیرده باید شامل تمامی گروههای مواد غذایی که ۵۰ درصد انواع کربوهیدرات، ۳۰ درصد چربی و ۱۵ درصد پروتئین است، باشد. در عین حال نباید محدودیت غذای خاصی برای تغذیه مادر شیرده وجود داشته باشد، بطوریکه خودداری برخی از مادران شیرده در مصرف مواد لبنی، کار بطورکامل اشتباهی است. وی افزود: در تغذیه مادران شیرده نیازی به تغییر تعداد (افزایش) وعده های غذایی نیست. همچنین، مصرف نوشیدنی های کافئین دار مانند قهوه، چای پر رنگ و نوشابه های کافئین دار و مصرف غذاهایی با ادویه تند، می تواند موجب بی قراری در شیرخوار شود. مظلوم افزود: لازم است مادران شیرده، مکمل ها و ویتامین هایی را که در دوران حاملگی به سفارش پزشک مصرف می کرده اند، در دوران شیردهی نیز ادامه دهند. وی در پاسخ به این پرسش که آیا مواد غذایی می توانند مزه و بوی شیر مادر را تغییر دهند، اظهار داشت: مواد غذایی بودار، مانند سیر، پیاز و سبزیجات معطر، می توانند طعم و مزه شیر مادر را تغیر دهند، برخی از شیرخواران نسبت به این تغیرات حساس هستند و از خوردن شیر امتناع می کنند. همین طور ورزش های سنگین مادر در هنگام شیردهی، می تواند با ترشح اسیدلاکتیک، طعم شیر را ترش کند و موجب پرهیز شیرخوار از خوردن شیرمادر شود. مظلوم به مادران شیرده سفارش کرد: از دادن پستانک و سرشیشه به نوزاد خود اجتناب کنند، برای اینکه می تواند موجب امتناع شیرخوار از مکیدن سینه مادر و محرومیت از شیر مادر شود. 1402/05/08 10:57:07 5.0 از 5 262 تگهای خبر: آب , استاندارد , اضافه وزن , برنامه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۳ بعلاوه ۱ دوستان مین فود انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده دکتر بهمن شریفی کاندیدای مجلس شورای اسلامی پربحث ترین ها آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید جدیدترین ها آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفیدست انواع مدل های کانکس ساندویچ پانل رژیم فستینگ می تواند از سلامت روده با افزایش سن محافظت کند تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی