اسپرسو در مقابله با بیماری آلزایمر موثر است یافته محققان ایتالیایی؛ به گزارش مین فود، نتایج مطالعه جدید نشان داد که ترکیبات موجود در اسپرسو امکان دارد به مقابله با مبتلا شدن به بیماری آلزایمر کمک نماید. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، محققان درحال بررسی ترکیبات موجود در اسپرسو جهت کمک به مبارزه با بیماری آلزایمر هستند. محققان دانشگاه ورونا ایتالیا دریافتند که ترکیبات موجود در قهوه اسپرسو می تواند به مهار پروتئین کلیدی مؤثر در ابتلاء به آلزایمر کمک نماید. در این مطالعه بر روی پروتئین های تاو متمرکز شد. هنگامی که پروتئین ها آغاز به انباشته شدن می کنند یا در هم می پیچند، با افزایش ریسک ابتلاء به بیماری آلزایمر مرتبط هستند. این پروتئین بر عملکرد بخشی از مغز مبتلایان به آلزایمر و سایر بیماری ها همچون پارکینسون در گروهی به نام تائوپاتی تاثیر می گذارد. در این آزمایش، محققان هر دو پروتئین تاو و ترکیباتی را که معمولا در اسپرسو یافت می شوند، به یک لوله اضافه کردند. این ترکیبات عبارتند از کافئین، عصاره قهوه و جنیستین. آنها مشاهده نمودند که از تجمع تاو که می تواند با بیماری آلزایمر بعد از قرار گرفتن در معرض این ترکیبات ارتباط داشته باشد، جلوگیری می شود. محققان می گویند مطالعات بیشتری لازم است، اما این ترکیبات امکان دارد روزی به درمان های جدید کمک کنند. 1402/05/22 07:42:03 5.0 از 5 251 تگهای خبر: بیمار , بیماری , درمان , قهوه این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام مقایسه روش های جراحی بینی روش های باز و بسته معرفی ساندویچ ساز عمده پربحث ترین ها تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان جدیدترین ها تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان رصد کمبودهای دارویی با راه اندازی سامانه بر خط سراسری ضرورت توجه به سلامت روانی، اخلاقی و اجتماعی در کنار سلامت جسم کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید نانوایی ها نان ساده پخت کنند جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند وضعیت قیمت شیرخشک پس از تغییر سیاست های ارزی تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی