غذاهای فوق فرآوری شده ریسک مرگ دیابتی ها را زیاد می کند محققان ایتالیایی هشدار می دهند؛ به گزارش مین فود، تحقیقات جدید نشان داده است که غذاهای فوق فرآوری شده می تواند خطر مرگ و میر را در بین مبتلایان به دیابت نوع ۲ افزایش دهد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، خطر مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی بخصوص در بین این افراد بالا است. برای مبتلایان به دیابت نوع ۲، رژیم غذایی بسیار مهم و حیاتی می باشد و خوردن غذاهایی با محتوای مغذی بالا برای وزن سالم و سطح قند خون کنترل شده خیلی مهم است. برای بررسی تاثیر غذاهای فوق فرآوری شده بر دیابت نوع ۲، محققان داده های ۱۰۶۵ فرد مبتلا به بیماری متابولیک را تحلیل و بررسی کردند. محققان داده های شرکت کنندگان را از سال ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۰ جمع آوری کردند و آنها را به مدت ۱۱.۶ سال تحت نظر داشتند. آنها دریافتند کسانی که مقادیر بیشتری از غذاهای فوق فرآوری شده می خورند بیشتر در معرض خطر مرگ و میر ناشی از همه دلایل و مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی قرار دارند. دکتر «ماریالارا بوناچیو»، سرپرست تیم تحقیق از بخش اپیدمیولوژی و پیشگیری نورومد در ایتالیا، اظهار داشت: «ما تا حدودی از میزان خطرات در رابطه با افزایش مصرف غذاهای فوق فرآوری شده شگفت زده شدیم، که ۲.۵ برابر بیشتر برای مرگ و میر بیماری های قلبی عروقی در مقایسه با افرادی است که در رژیم غذایی خود غذاهای فوق فرآوری شده کمتری دارند.» نکته مهم اینست که محققان همینطور دریافتند که خوردن غذاهای سالم در کنار غذاهای فوق فرآوری شده اثرات مضر آنها را خنثی نمی نماید. بوناچیو اظهار داشت: «داده های ما نشان داده است که مصرف غذاهای فوق فرآوری شده یک عامل خطر کلیدی برای مرگ و میر در این جمعیت از افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ است.» محققان پیشنهاد می کنند که دستورالعمل های غذایی برای افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ باید بشدت همراه با کاهش مصرف غذاهای فوق فراوری شده باشد. برخی از غذاهای شناخته شده فوق فرآوری شده عبارتند از: • وعده های غذایی فوری یا منجمد که در مایکروویو گرم می شوند • انواع کیک، کلوچه، و نان • گوشت فرآوری شده (مانند سوسیس و کالباس) • غلات صبحانه شیرین • چیپس • بستنی • نوشابه منبع: مین فود 1402/05/30 21:24:38 5.0 از 5 541 تگهای خبر: بیمار , بیماری , رژیم غذایی , شیر این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است موج آنفلوآنزا در کشور درمان بیماری فقط علامتی است تصمیم گیری در رابطه با آلودگی هوا بر مبنای میانگین ۲۴ ساعته است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۱ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت جدیدترین ها غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی