یک سوال مهم اگر هر روز پنیر بخوریم چه اتفاقی برایمان می افتد؟

یک سوال مهم اگر هر روز پنیر بخوریم چه اتفاقی برایمان می افتد؟ به گزارش مین فود، بهداشت نیوز نوشت: پنیر یکی از غذاهای مغذی و محبوب در بین مردم جهان است که در قالب ها و گونه های مختلفی تولید می شود و همه ما می توانیم از آن در وعده های غذایی صبحانه، ناهار یا حتی شام استفاده نمائیم.


پنیر بطور معمول مقادیر خوبی از پروتئین ها، چربی ها، کلسیم، فسفر، پتاسیم و ویتامین B12 را به بدن می رساند و بنا بر این هم می تواند یکی از غذاهای مناسب و مغذی در یک رژیم غذایی متعادل باشد. البته بعضی افراد به خاطر وجود چربی در پنیرها ترجیح می دهند که از این ماده غذایی استفاده نکنند.
کلسیم روزانه بدن تان را تامین می کنید
بیشتر پنیرها سرشار از کلسیم هستند اما پنیرهای سفت تر عمدتاً کلسیم بیشتری نسبت به پنیرهای شل دارند. برای مثال، هر 42 گرم از پنیر چدار حدود 300 میلی گرم کلسیم وارد بدن می کند که تقریباً با یک سوم نیاز روزانه بدن به کلسیم برابر است. دریافت روزانه کلسیم برای رشد استخوان ها و صیانت از آنها ضروریست، درحالی که نقش مهمی هم در گردش خون و همین طور عملکردهای عضلانی و عصبی بازی می کند.

سلامت روده ها را تقویت می کنید
درحالی که اینروزها ماست های سرشار از پروبیوتیک به عنوان منبع غذایی اصلی برای دریافت پروبیوتیک ها مورد توجه مردم جهان قرار گرفته اند اما پنیرهای چدار، گودا، کوتاژ و... هم حاوی پروبیوتیک ها هستند و مقادیر غنی شده پروبیوتیک ها به برخی از پنیرهای دیگر اضافه می شوند. پروبیوتیک ها می توانند تولید اسیدهای چرب زنجیره کوتاه را در بدن بالا برند و از این طریق به ارتقای سلامت روده ها کمک کنند. این اسیدهای چرب زنجیره کوتاه می توانند تعادل اسیدی را در دستگاه گوارش حفظ کنند و همین طور نقش مثبتی در جذب آهن، کلسیم و منیزیم داشته باشند. صیانت از ساختار و عملکرد روده ها نیز به عنوان یکی دیگر از مزیت های اسیدهای چرب زنجیره کوتاه شناخته می شود.
به سلامت دهان و دندان تان کمک می کنید
شاید شنیدن این نکته برای شما حیرت انگیز باشد اما خوردن روزانه پنیر واقعا می تواند سلامت دهان و دندان شما را بهتر کند. در حقیقت، پروبیوتیک های موجود در پنیر می توانند اثرات مثبتی برای باکتری ها و ترکیبات ایمنی ساز موجود در بزاق دهان داشته باشند. علاوه بر اینها، خوردن پنیر می تواند ترشح بزاق را افزایش دهد و خطر خشکی دهان و مشکلات ناشی از مانند افزایش احتمال پوسیدگی دندان ها، بیماری لثه، زخم های دهانی و همین طور مشکل در جویدن و بلعیدن را کمتر کند.
خطر مبتلاشدن به بیماریهای قلبی را کاهش می دهید
یکی از تحقیقات انتشار یافته سال 2022 در Frontiers in Nutrition نشان میدهد که چربی های اشباع حدود 60 درصد از چربی های موجود در بیشتر پنیرها را می سازند. در صورتیکه چربی های اشباع با افزایش ریسک مبتلاشدن به بیماریهای قلبی مرتبط هستند اما نمی توان چربی های اشباع موجود در پنیر را هم دقیقا با همین چربی های مضر یکسان گرفت. بگفته پژوهشگران، همه چربی های اشباع با همدیگر برابر نیستند و چربی های اشباع موجود در پنیرها لزوما خطر مبتلاشدن به بیماریهای قلبی را بیشتر نمی کنند. مطالعات دیگری هم نشان داده اند که هیچ ارتباط مستقیمی بین مصرف انواع لبنیات و مبتلاشدن به بیماریهای قلبی وجود ندارد. حتی یکی از مطالعات Lancet در سال 2018 نشان داد که مصرف روزانه بیش از 2 وعده لبنیات مانند پنیر، خطر مبتلاشدن به بیماریهای قلبی را حدود 32 درصد نسبت به دیگران کمتر می کند.
2323



منبع:

1402/09/01
14:31:02
5.0 از 5
228
تگهای خبر: ایمنی , برند , بهداشت , بیمار
این مطلب مین فود مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
مین فود - رژیم غذایی minfood

اطلاعات



مین فود

مین فود یا غذای کمتر: رژیم غذایی

تماس با ما

روشهای تماس با مین فود از طریق ایمیل، شبکه های اجتماعی است
minfood.ir - حقوق مادی و معنوی سایت مین فود محفوظ است