یک سوال مهم اگر هر روز پنیر بخوریم چه اتفاقی برایمان می افتد؟ به گزارش مین فود، بهداشت نیوز نوشت: پنیر یکی از غذاهای مغذی و محبوب در بین مردم جهان است که در قالب ها و گونه های مختلفی تولید می شود و همه ما می توانیم از آن در وعده های غذایی صبحانه، ناهار یا حتی شام استفاده نمائیم. پنیر بطور معمول مقادیر خوبی از پروتئین ها، چربی ها، کلسیم، فسفر، پتاسیم و ویتامین B12 را به بدن می رساند و بنا بر این هم می تواند یکی از غذاهای مناسب و مغذی در یک رژیم غذایی متعادل باشد. البته بعضی افراد به خاطر وجود چربی در پنیرها ترجیح می دهند که از این ماده غذایی استفاده نکنند. کلسیم روزانه بدن تان را تامین می کنید بیشتر پنیرها سرشار از کلسیم هستند اما پنیرهای سفت تر عمدتاً کلسیم بیشتری نسبت به پنیرهای شل دارند. برای مثال، هر 42 گرم از پنیر چدار حدود 300 میلی گرم کلسیم وارد بدن می کند که تقریباً با یک سوم نیاز روزانه بدن به کلسیم برابر است. دریافت روزانه کلسیم برای رشد استخوان ها و صیانت از آنها ضروریست، درحالی که نقش مهمی هم در گردش خون و همین طور عملکردهای عضلانی و عصبی بازی می کند. سلامت روده ها را تقویت می کنید درحالی که اینروزها ماست های سرشار از پروبیوتیک به عنوان منبع غذایی اصلی برای دریافت پروبیوتیک ها مورد توجه مردم جهان قرار گرفته اند اما پنیرهای چدار، گودا، کوتاژ و... هم حاوی پروبیوتیک ها هستند و مقادیر غنی شده پروبیوتیک ها به برخی از پنیرهای دیگر اضافه می شوند. پروبیوتیک ها می توانند تولید اسیدهای چرب زنجیره کوتاه را در بدن بالا برند و از این طریق به ارتقای سلامت روده ها کمک کنند. این اسیدهای چرب زنجیره کوتاه می توانند تعادل اسیدی را در دستگاه گوارش حفظ کنند و همین طور نقش مثبتی در جذب آهن، کلسیم و منیزیم داشته باشند. صیانت از ساختار و عملکرد روده ها نیز به عنوان یکی دیگر از مزیت های اسیدهای چرب زنجیره کوتاه شناخته می شود. به سلامت دهان و دندان تان کمک می کنید شاید شنیدن این نکته برای شما حیرت انگیز باشد اما خوردن روزانه پنیر واقعا می تواند سلامت دهان و دندان شما را بهتر کند. در حقیقت، پروبیوتیک های موجود در پنیر می توانند اثرات مثبتی برای باکتری ها و ترکیبات ایمنی ساز موجود در بزاق دهان داشته باشند. علاوه بر اینها، خوردن پنیر می تواند ترشح بزاق را افزایش دهد و خطر خشکی دهان و مشکلات ناشی از مانند افزایش احتمال پوسیدگی دندان ها، بیماری لثه، زخم های دهانی و همین طور مشکل در جویدن و بلعیدن را کمتر کند. خطر مبتلاشدن به بیماریهای قلبی را کاهش می دهید یکی از تحقیقات انتشار یافته سال 2022 در Frontiers in Nutrition نشان میدهد که چربی های اشباع حدود 60 درصد از چربی های موجود در بیشتر پنیرها را می سازند. در صورتیکه چربی های اشباع با افزایش ریسک مبتلاشدن به بیماریهای قلبی مرتبط هستند اما نمی توان چربی های اشباع موجود در پنیر را هم دقیقا با همین چربی های مضر یکسان گرفت. بگفته پژوهشگران، همه چربی های اشباع با همدیگر برابر نیستند و چربی های اشباع موجود در پنیرها لزوما خطر مبتلاشدن به بیماریهای قلبی را بیشتر نمی کنند. مطالعات دیگری هم نشان داده اند که هیچ ارتباط مستقیمی بین مصرف انواع لبنیات و مبتلاشدن به بیماریهای قلبی وجود ندارد. حتی یکی از مطالعات Lancet در سال 2018 نشان داد که مصرف روزانه بیش از 2 وعده لبنیات مانند پنیر، خطر مبتلاشدن به بیماریهای قلبی را حدود 32 درصد نسبت به دیگران کمتر می کند. 2323 منبع: minfood.ir 1402/09/01 14:31:02 5.0 از 5 369 تگهای خبر: ایمنی , برند , بهداشت , بیمار این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط برخورد قاطع با موازی کاری در سیستم سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۶ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس خرید و فروش خودرو ست قالب گیری دندان شرکت صنعتی سخت پوشش طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم کفش طبی ، کمربند طبی ، قوزبند طبی پربیننده ترین ها سازمان غذا و دارو اسامی محصولات خوراکی بدون مجوز را اعلام کرد رانندگان مصرف غذاهای پرچرب و سنگین را در مسافرت محدود کنند The Art of Documentation Reimagined by Fake-Sample شرح آخرین شرایط بازار شیر خشک پربحث ترین ها برخورد قاطع با موازی کاری در سیستم سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی جدیدترین ها برخورد قاطع با موازی کاری در سیستم سلامت روند نگران کننده چاقی در کودکان و نوجوانان شیوع ۱۱ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان اخطار در رابطه با مصرف روغن های سنتی نظر کارشناسی سازمان غذا و دارو در واردات لحاظ شود واکنش سازمان غذا و دارو به آشفته بازار شیرخشک سلامت غذا نباید قربانی منافع اقتصادی شود رونمایی از ۳ محصول دانش بنیان حوزه سلامت در اینوتکس ۲۰۲۵ بازگشت شیر مدرسه از سال تحصیلی آینده راه اندازی پالایشگاه ملی پلاسما در دستور کار تگها بیمار بیماری بهداشت آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی