سفارش های متخصص تغذیه برای جلوگیری از بیماری های قلبی مصرف نمك را كاهش دهید؛ به گزارش مین فود، رئیس گروه تغذیه و دارویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ضمن اشاره به نقش تغذیه در جلوگیری از بیماری های غیرواگیر، اظهار داشت: یکی از شایع ترین دلایل مرگ و میر، بیماری های قلبی عروقی است. به گزارش مین فود به نقل از مهر، فرشته فزونی، الگوی غذایی نامناسب همچون مصرف زیاد قند، نمک و چربی ها، مصرف کم میوه، سبزی، حبوبات و مصرف بی رویه فست فودها و تحرک بدنی کم را مهم ترین دلایل ابتلاء به بیماری های قلبی برشمرد. وی ادامه داد: توجه به نشانگرهای رنگی تغذیه ای محصولات غذایی برای انتخاب محصولات مناسب تر کمک می نماید. ازاین رو همه افراد هنگام خرید باید به برچسب محصولات غذایی که با سه رنگ سبز، نارنجی و یا قرمز مشخص شدند دقت کنند. فزونی با تکیه بر انتخاب آگاهانه مواد غذایی اظهار داشت: برچسب محصولات حاوی مقادیر زیاد قند، نمک، چربی، اسید چرب ترانس و انرژی با رنگ قرمز مشخص شدند که باید مصرف این مواد غذایی محدود شود. رئیس گروه تغذیه و دارویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ضمن اشاره به مصرف زیاد نمک در کشور و نقش آن بعنوان یکی از عوامل تاثیر گذار در پرفشاری خون و عوارض قلبی عروقی، اضافه کرد: طبق سفارش سازمان بهداشت جهانی، حداکثر مقدار مصرف روزانه نمک در افراد زیر ۵۰ سال پنج گرم (یک قاشق چای خوری) و در افراد بالای ۵۰ سال و بیماران قلبی عروقی و کودکان روزانه کمتر از ۳ گرم است. به نقل از ایشان، این میزان نمک شامل نمک های پنهان در غذا مانند نان، پنیر، رب گوجه فرنگی و…، هم می شود که باید مورد توجه قرار گیرد. فزونی تصریح کرد: اگر مقدار نمک افزوده شده به غذا به تدریج کاهش پیدا کند در مدت چند هفته ذائقه افراد به غذای کم نمک عادت می کند. وی به والدین سفارش کرد از غذاهای تهیه شده در منزل و تنقلات سالم شامل میوه، آجیل خام و بدون نمک، ساندویچ های خانگی بعنوان میان وعده کودکان و نوجوانان استفاده نمایند و فرزندان خویش را از کودکی به مصرف غذای کم نمک عادت دهند. فزونی، مصرف روزانه حداقل پنج واحد سبزی و میوه را یک فاکتور پیشگیری کننده از فشارخون بالا و بیماری های قلبی و عروقی عنوان نمود. وی از سبزی ها و میوه های تازه، غلات کامل (پوست نگرفته)، حبوبات و مغزها بعنوان منابع فیبر نام برد و تصریح کرد مصرف روزانه غذاهای حاوی فیبر در کاهش چربی و قند خون و تنظیم فشارخون نقش مهمی دارند و خطر ابتلاء به بیماری های قلبی عروقی را می کاهد. فزونی پیشنهاد کرد برای افزایش ارزش غذایی برنج آنرا به صورت مخلوط با سبزی و حبوبات مصرف کنید. منبع: minfood.ir 1402/09/26 15:43:33 5.0 از 5 605 تگهای خبر: بهداشت , بیمار , بیماری , پزشك این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۸ بعلاوه ۳ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس تور لوکس بالی – رویاست خرید و فروش خودرو سایت وان ایکس ایرانی طراحی سایت فیش حج قیمت بیسیم پربیننده ترین ها پویش سراسری سرطان پستان با ۳۰۰۰ ساعت معاینه رایگان و ۱۳۵۰ نفرساعت آموزش ادامه دارد ۷ دمنوش پاییزی برای تقویت سیستم ایمنی و رفع خستگی یک خاصیت جدید از ChatGPT که می تواند پیش از این که شما بپرسید با شما تعامل کند! راز پوست شفاف در یک میوه آبدار پربحث ترین ها پنج آنتی بیوتیک پرفروش در ایران تدوین اولین بسته روانشناختی کشور برای جلوگیری از سقط خودخواسته غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت جدیدترین ها غذاهای پرمصرفی که قند پنهان دارند مدرسه یک هکتاری در قطر در اختیار دانش آموزان ایرانی قرار گرفت مواجهه با اوتیسم با اصلاح سبک زندگی و تغذیه به علاوه فیلم نسل امروز دانشجو انتظار گفت و گوی اقناعی دارد چالش های جوانی جمعیت از کاهش ازدواج تا سقط جنین افزایش ۸ درصدی بیماران بستری دچار آنفلوانزا در مازندران جرم گیری پایه ای ترین درمان دندانپزشکی و بی ضرر است شروع ثبت نام المپیاد های علمی دانش آموزی از ۸ آذر ۱۴۰۴ بالا رفتن سن ورود به دانشگاه فرهنگیان تهدیدی برای کیفیت تربیت معلم وقتی تغییرات اقلیمی، کلاس ها را تهدید می کند تگها بیمار بهداشت بیماری آب پزشك برنامه رپورتاژ ایمنی