خوردن سریع وعده های غذایی ریسک بیماری قلبی را کاهش می دهد محققان پی بردند؛ مین فود: یک مطالعه جدید به بررسی زمان غذا خوردن و خطر مبتلاشدن به بیماریهای قلبی عروقی می پردازد. به گزارش مین فود به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، پژوهشگران می گویند افرادی که نخستین و آخرین وعده های غذایی خودرا زود می خورند نسبت به افرادی که دیرتر در روز غذا می خورند کمتر در معرض خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی قرار دارند. علاوه بر این، مدت طولانی تر ناشتا بودن در طول شب با خطر کمتر سکته مغزی و سایر بیماریهای عروق مغزی مرتبط بود. نوع غذاهایی که می خورید می توانند خطر حمله قلبی، سکته مغزی و انواع دیگر بیماریهای قلبی عروقی را افزایش یا کاهش دهند. اما تحقیقات بیشتر نشان میدهد که زمان خوردن وعده های غذایی هم ممکنست مهم باشد. علاوه بر این، مطالعه جدید نشان داد که داشتن زمان های دیرتر برای نخستین و آخرین وعده های غذایی در روز با خطر کلی بالاتر بیماریهای قلبی عروقی مرتبط می باشد. این اثر در زنان قویتر از مردان بود. در این مطالعه، پژوهشگران ارتباط بین زمانی که افراد وعده های غذایی خودرا در طول روز می خورند و خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی را بررسی کردند. این تحقیق شامل ۱۰۳۳۸۹ بزرگسال شرکت کننده در فرانسه بود. میانگین سنی شرکت کنندگان حدود ۴۲ سال بود و حدودا از هر ۱۰ نفر ۸ نفر زن بودند. محققان از سوابق غذایی که بصورت آنلاین توسط شرکت کنندگان ارسال شده بود، استفاده کردند تا تخمین بزنند که مردم چه زمانی و چند وقت یکبار در طول روز غذا می خورند. آنها شرکت کنندگان را بطور متوسط حدود ۷ سال دنبال کردند. آنها دریافتند که هر ساعت اضافی در به تعویق انداختن زمان نخستین وعده غذایی صبحانه با خطر بیشتر ابتلاء به بیماری قلبی عروقی همراه بود. محققان همین طور دریافتند که هر ساعت اضافی در به تأخیر انداختن زمان آخرین وعده غذایی با ۸ درصد افزایش ریسک بیماری عروق مغزی مرتبط می باشد. آنها دریافتند افرادی که آخرین وعده غذایی خودرا پس از ساعت ۹ شب می خورند در مقایسه با افرادی که آخرین وعده غذایی خودرا پیش از ساعت ۸ شب می خورند، ۲۸ درصد بیشتر در خطر ابتلاء به بیماری عروق مغزی قرار دارند. علاوه بر این، ناشتا بودن طولانی تر در شب با کاهش خطر سکته مغزی ایسکمیک و سایر انواع بیماریهای عروق مغزی مرتبط بود. همچنین، تعداد دفعاتی که افراد در طول روز غذا می خورند، بر خطر قلبی عروقی آنها تأثیری ندارد. محققان در این مقاله می نویسند: «نتایج ما نشان میدهد که در پیش گیری از بیماریهای قلبی عروقی، بجای حذف صبحانه، استفاده از الگوهای زمان بندی سریع غذا خوردن و همراه کردن یک دوره ناشتایی طولانی تر در شب، بجای حذف صبحانه، یک مزیت بالقوه است». قبل از این که پزشکان به افراد سفارش کنند زمان غذا خوردن خودرا تغییر دهند، تحقیقات بیشتری لازم است. 1402/10/06 08:03:27 5.0 از 5 293 تگهای خبر: بیمار , بیماری , پزشك , غذا این مطلب مین فود مفید بود؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط شایع ترین عوامل ایجاد سنگ کیسه صفرا فراخوان کشف قیمت و تأمین داروهای تک نسخه ای اردیبهشت ۱۴۰۳ کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظرات بینندگان در مورد این مطلب نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۵ بعلاوه ۵ دوستان مین فود آموزشگاه خیاطی انتخابات مجلس ، کاندیدای مجلس چگونه رمز دوربین مدار بسته را پیدا کنیم خرید و فروش خودرو دوره ICDL در تبریز طراحی سایت فیش حج فیش حج پربیننده ترین ها آموزش فعالسازی ری اکشن تلگرام ویژگی هایی که هنگام خرید لوازم آشپزخانه باید به آنها توجه کنید معرفی ساندویچ ساز عمده با گودی کمر چه باید کرد؟ پربحث ترین ها شایع ترین عوامل ایجاد سنگ کیسه صفرا نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی کند فراخوان کشف قیمت و تأمین داروهای تک نسخه ای اردیبهشت ۱۴۰۳ مردم غزه مقاومت را از مردم ایران آموخته اند جدیدترین ها شایع ترین عوامل ایجاد سنگ کیسه صفرا نور آفتاب و انجماد، بطری های یکبار مصرف را تخریب نمی کند فراخوان کشف قیمت و تأمین داروهای تک نسخه ای اردیبهشت ۱۴۰۳ مردم غزه مقاومت را از مردم ایران آموخته اند کلید کاهش وزن فقط کافی است کالری دریافتی را کم کنید رصد اقدامات دستگاههای اجرایی در حوزه امنیت غذایی تولید فراورده های غذایی بالاتر از حد معیار سلامت نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده های غذایی در کارگاه های سنتی جایگزینی گوشت گاو با ماهی می تواند از مرگ سریع جلوگیری کند آغاز کارزار واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان تگها بیمار بیماری بهداشت آب رپورتاژ پزشك برنامه ایمنی